Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dunja Mijatović: Nacrt „Tijaninog zakona“, podnetog Skupštini Srbije, nije u skladu sa Evropskom poveljom o ljudskim pravima, jer ne ostavlja mogućnost revizije presude osuđenika na doživotnu robiju

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 15 maj 2019 17:49
penzioner Cviko
Dunja a da li je Tijana imala mogućnost za reviziju?
Preporuke:
8
12
2 sreda, 15 maj 2019 18:18
frlj
Ovdašnjni radikal-liberali umeju da se pokažu kako su veći i od briselskih neoliberala ?
Preporuke:
12
2
3 sreda, 15 maj 2019 18:42
Batrganje pred fajront
Tačno, nije, ali u Srbiji ništa nije evropsko, jer i ono malo evropskog što je bilo uništio je ovaj arhaični nacionalista, ksenofob i klerikalni pravoslavac. Kazna zatvora od 40 godina nije mala. Neka roditelji brinu o svojoj deci, šta devojčica od 15 godina traži u kafani do pola dva, jer manijaci ne idu u pozorište i muzeje, ali idu na ovakva mesta, gde se pije i puši i duva, uz pesmu "Alkohola poplava, ja sam još na nogama, a kad bude pola tri, nosiće me drugovi...", mrtvog pijanog ili mrtvu pijanu.
Preporuke:
14
4
4 sreda, 15 maj 2019 19:16
Nista ne razumem
Zabole napredne fukare za pravdu i pravicnost u Srbiji. Oni zloupotrebljavaju bol roditelja i zrtava radi ostvarivanja svojih politickih ciljeva. Mucicu su idoli Erdogan i Sultan. Posto mu EU ne daje da nabija Srbe na kolac, on u svom ludilu hoce da svoje protivnike zatvara dozivotno. Na talasu ovog zakona ce doneti drugi zakon koji mu dozvoljava da svoje politicke protivnike osudjuje na dozivotnu robiju. Kao don Milo Fukarovic.
Preporuke:
12
2

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner