Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Skupština Srbije usvojila "leks specijalis" o kreditima u švajcarcima

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 25 april 2019 13:06
Nista ne razumem
Moze. Ali po oslobodjenju Srbije da se zapleni imovina rukovodstva i clanstva SNS da se nadoknadi steta koju su napravili budzetu. SNS moze da donosi svoje privatne zakone preko nasilja u Skupstini, ali ce za materijalnu stetu koji nanosi drustvu placati njihovo clanstvo iz sopstvenog dzepa. Nezakonita imovinska korist od saucesnistva u SNS kriminalu se ne sme zadrzati. Narod koji nije u kombinacijama sa SNS-om, a to je vecina, ce ispostaviti racun, onima koji ce tale i lapaju.
Preporuke:
10
0
2 četvrtak, 25 april 2019 21:44
Ah
Štetočine koje glasaju na zvonce ali neznanje i poslušnost ih ne oslobađa odgovornosti za štetočinstvo koje svakodnevno nanose državi.
Treba se nadati da će jednoga dana i odgovarati za nauk inače smo propali sa ovakvom skupštinom klaptala.
Preporuke:
0
0
3 četvrtak, 25 april 2019 22:28
Tatko
Bolje da su poslali javni zahtev bankama da dostave informacije da li su se zaduživale u franku 2008-9 pri davanju kredita i da se sa tom informacijom ide na tužbe, pošto je ovo glupost. Ne obuhvataju se završeni postupci izvršenja niti isplaćeni ugovori, što znači da problem nije rešen ni 10% od stvarnog a banke su se neosnovano obogatile.
Preporuke:
1
0
4 petak, 26 april 2019 12:46
MP 1
Ovaj zakon je nakaradan.Izricito sam protiv ! Mislim da je povrsan i NEpravedan ! I samo delimicno resava problem. Ovo je jos jedna farsa u reziji sns-a. Ovaj zakon diskriminise. On je konfuzan i ne resava probleme porodica koje su isterane iz svojih domova, porodice opljackane i sl.
Da li se ikada u Srbiji na portalu skupstine objavi kako je ko glasao po ovom zakonu ? poimence? Cisto da bi bili upoznati o tome ko mora da glasa, ko je prodao glas i slicno. U vremenu je objavljen clanak o tome da je M. Dinkic tada na nekoj funkciji u drzavi 2005 javno vrsio promociju ovih kredita u Srbiji, a po povratku u Srbiju iz Austrije. Dinkic je inace bio promoter stranih banaka u Srbiji. Prema tome ovi sto pricaju da su ljudi na svoju ruku dizali kredite neka se dobro zamisle. Jelasic je morao kredite zabraniti ali kako to da uradi kad je njega na funkciju doveo Dinkic. Kada ce M. Dinkic da odgovara za urusavanje domaceg bankarstva (cetiri banke) i za promociju ovih stetnih kredita ?
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner