Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Savremeni ruski konzervatizam: ideologija „Jedinstvene Rusije“

Komentari (1) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 06 januar 2009 19:00
Vuk
Eh,hocemo li i mi ikada da dozivimo nekog naseg Srpskog Putina stvarnog patriotu kome je vaznije da njegovom narodu bude bolje, nego li ove evro uvlakacke politike kojom nas vode pravo u ponor, a ne u evropu koja nas i onako nece. Ljudi mi smo ne zvani gosti u EU grebemo na njihova vrata kao neko zalutalo pasce i cekamo da nam do bace neku kosku.

To je istorijska laz da nema alternative EU,sama ta recenica treba da nam bude znak za uzbunu,jer svaki rezim koji je izgovarao da njihova politicka orijentacija nema alternative bio bih osudjen na propast i drzave i nacije u celini. Primera radi Komunizam,Nacizam,Fasizam i danas Globalizam i Neo-liberalizam citaj (agresivno militaristicki kapitalizam),koji je ceo svet doveo na rubu propasti i u ekonoskom i politickom smislu.

Izgleda da je zapad postao upravo ono cega su se navodno "borili" protiv 50 godina. Sam je preuzeo ulogu Zle Imperije. A cilj je unistiti svaku drzavu i naciju koja se opire Americkom imperijalizmu zeljom za "slobodu i demokratiju" korporativne amerike tj njihovog prava da eksploatise vasu drzavu kako njoj odgovara na moj i vas racun. A ako se ne slazete sa tim i necete dobrovoljno da date svoje prirodne resurse (Nafta,Gas,Industrija idr) po bagatelnim cenama vi postajete jedan Sadam Husein. A onda se pali propagandna masinerija zapada za satanizaciju naroda i nacije citaj CNN,FOX,BBC koja indoktrinuje narode zapadne hemisfere da je ovo zlo sa kim se mora obracunati vojnim sredsvima,radi prisilnog uvodjenja slobode i demokratije.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner