Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Draža Petrović: Svetska civilizacija i srpska kanalizacija

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 19 april 2019 13:56
Evo zbog čega
Vučić pobeđuje. Likovi poput ovog autora u suštini preziru svoj narod i veličaju tuđina. Tako po njima Srbi su "necivilizovani" jer imaju Informer i Vučka a Francuzi su "civilizovani" jer su oni Francuzi. Druže pročitaj malo istoriju i videćeš da su Francuzi istrebljivali pravoslavne hrišćane na Bliskom Istoku pa i na KiM. Hrišćanstvo uništavaju već dugo i u svojoj Francuskoj tako da je slika izgorele gotske crkve u stvari ogledalo francuske duše. Tu dušu neće obnoviti stotine miliona evra date za rekonstrukciju. Mogu je oživeti samo hrišćanska vera i junaci poput Jovanke Orleanke ili De Gola.
Preporuke:
16
5
2 petak, 19 april 2019 20:12
Srki
Neka je izgoreo. Ne moraš biti za vučića da bi te zabolelo to što su uradili šatro naši prijatelji iz francuske,veličajući haradinaja. A nisu se setili nas na obeležavanju pobede u prvom svetskom ratu,koji smo dali toliku žrtvu. A forsirali šiptare. Užas šta su uradili. Ua
Preporuke:
4
1
3 petak, 19 april 2019 20:54
mala primedba
Evo šta je drugosrbijancima u ovom trenutku najvažnija tema. I onda neko kaže drugosrbijanci ne podržavaju Vučića. Ma da, svi smo mi blesavi, samo su oni pametni.
Preporuke:
0
5
4 subota, 20 april 2019 03:00
Hi-Roodeen
A šta su to uradili, Srki, a da predsenik nije aminovao.? Juče je izjavio, predsednik tzv. Srbije, da Srbi veruju Makron i Merkel. Alo informer, blic kurir, večernja polikito, gde ste, Srbija? Gde?
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner