Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dragoljub Žarković: Upitnik nad Utiskom nedelje

Komentari (3) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 12 februar 2019 21:25
Dobro veče Olja, ovde tetka Milica...
Emisije u kojima se sve svodi na to da mlada voditeljka promoviše sebe i svoju lepotu ne mogu da naškode nijednom diktatoru. Za ovaj fašistički društveni sistem koji nam je naturio Vučić potrebni su ozbiljni razgovori i umni ljudi, a ne idimi-dođimi teme i onda još i pozivi "naših gledaoca" i na kraju glasanje, gde će pet glasača da pozdrave sve u studiju.
Preporuke:
16
7
2 utorak, 12 februar 2019 22:10
penzioner Cviko
Meni je svejedno. Odavno ne gledam tv program. Da li će na programu biti Kurta ili Murta, ne interesuje me. A nekad sam voleo da gledam "utisak nedelje". Bio je daleko bolji od uštrojene emisije "Upitnik" o kojoj s vremena na vreme pročitam nešto na stranicama NSPM-a.
Preporuke:
20
2
3 sreda, 13 februar 2019 13:06
"Panter"
Olja Bećković je napadno zastupala ideju "evropske Srbije", "evropskih vrednosti", demokratije... Krajnje netaktično, da ne kažem nevaspitano, se odnosila prema sagovornicima ali i prema slušaocima koji su se uključivali u program a koji su imali neke rezerve prema tim njenim stavovima.
I šta se dešava? Evropa, tj. Evropska unija se raspada."Evropske vrednosti" još uvek niko nije definisao jer bi to značilo da postoje neke specifične vrednosti mimo UNIVERZALNIH VREDNOSTI navedenih u Deklaraciji UN još 1948. godine. Elem, takve specifično evropske vrednosti jednostavno ne postoje. Konačno na koju demokratiju mi to treba da se ugledamo ako EU mirno gleda i čak odobrava skandalozno gaženje rezultata referenduma u Grčkoj i u Makedoniji?
Svet se radikalno promenio za poslednjih sedam, osam godina. Otvorena su mnoga pitanja ali O.B. nije kalibar koji to shvata pa takva pitanja ne bi mogla ni da postavi. Njen nivo je prepucavanje i doskočice. Inače ne spadam ni u "naše" ni u "njihove".
Preporuke:
3
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner