Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Madrid: U Vrhovnom sudu počelo suđenje katalonskim separatistima, prete im kazne od sedam do 25 godina zatvora, suđenje direktno prenosi državna televizija

Komentari (2) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 12 februar 2019 15:07
itd ili ...
Nema pregovora sa separatistima! to se čuje na ulicama Madrida, na ulicama Beograda pištaljke bez jasnog određenja oko Briselskog sporazuma i pregovaranja sa trgovcem ljudskim organima Srba i dokazanim kriminalcem?! e to je razlika između Španije i Srbije!
Španija čak ne da Kosovu da sedi za istim stolom sa njima, dok naša vlast nema problem sa tim!

Španija posle Gibraltara vrlo dobro zna šta se dešava kada poklekneš i kada ti kriminalci nameću tempo u pregovorima, kada bi naša vlada makar malo imala kohones kao Španci, gde bi nam kraj bio?

Imamo mi prijatelje u EU, a to je onih 5 zemalja koje ih nikada neće priznati, imamo u UN dve zemlje koje zaustavljaju sve gadosti Engleza i Amerikanaca, malo li je za ponosnu odbranu svojih interesa i pravde? nekima bi bilo više nego dovoljno, a neki ni to ne vide pa puze li puze i uvek se iznenade istom rezultatu, nikako da ukapiraju da treba da promene ponašanje da bi došli do drugih rezultata
Preporuke:
9
1
2 utorak, 12 februar 2019 19:46
Ah
Ovo je davno trebalo organizovati kod nas za šiptarske teroriste u Prištini ali i njihove saučesnike u Beogradu. Daće bog jednog dana kad se Srbi osveste.
Preporuke:
2
1

Anketa

Da li mislite da će crnogogorski „Zakon o slobodi veroispovesti“ biti povučen?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner