Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Majk Pompeo: Rusija i Kina su autoritarne države koje ne dele težnje Zapada ka slobodi - Mađarska ne treba da im omogući jačanje uticaja

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 12 februar 2019 07:40
Greh
Rusija i Kina su autoritarne države koje ne dele težnje zapadnih država ka slobodi, i ka osvajanju Sibira i razbijanju Rusije i Kine“, izjavio je Pompeo. Velik je i tezak greh Rusije i Kine, nece da budu plen predatora iz Diznilenda!
Preporuke:
11
0
2 utorak, 12 februar 2019 08:42
56
A kakvu slobodu nudi Zapad? Nudi samo nasilje, ucene, razvrat, osiromašeni uranijum, bolest, GMO, pljačku, dehrišćanizaciju, siromaštvo i bedu. Zabranjuju suverenim državama da imaju svoje mišljenje, da samostalno donose svoje odluke. 2019 godina nasilja zaslužuje novu kaznu, novo raseljavanje. Majkpompeocvi moraju doživeti sudbinu Indijanaca.
Preporuke:
9
0
3 utorak, 12 februar 2019 10:02
mrljavko
DEO-1

Prica o slobodama je totalno demagoska kategorija.

Diktatorski rezimi za kanalisanje politickih sloboda koriste u osnovi skoro samo specificne i nespecificne zakone i izvrsnu vlast.

Drzave koje “teze slobodama” za kanalisanje politickih sloboda pored zakona i izvrsne vlasti koriste maksimalno i ekonomske mere.

U siromasnijim drustvima ekonomske mere su daleko manje uticajne na zivotni opstanaka onih najugrozenijih, jer se prezivljavanja obezbedjuju putem postojanja ekonomskih solidarnosti.

U bogatijim drustvima, ekonomska solidarnost je znacajno niska, pa je ekonomska prisila jedan od jakih elemenata prisile ponasanja, pa time i manje individualne slobode.

Deklarativna “sloboda” takvih sredina je ocigledno najvise u slobodi neuticajnog i nevaznog javnog blebetanja koje se upravo reklamira “slobodom”, mada i ono ne trpi da bude u jakoj oprecnosti sa misljenjem javnog mnjenja formiranog putem indokrinacije javnim glasilima.
Preporuke:
5
0
4 utorak, 12 februar 2019 10:06
mrljavko
Prisila rada u okovima stalnih reziranih troskova, ekonomske poluge vaspitavanja, ne moze se nazivatii “slobodom”.

U sivm drzavama sveta, jako nepodobna misljenja se kaznjavaju, pa bilo da se radi o “slobodarskom” ili diktatorskom svetu.

U diktatorskom zatvor ili tezak zivot.
U “slobodarskom” ulica i beskucnistvo, da glavu svi okrecu od tebe sa gadjenjem..

Tako sto kaze moj racunovodja, kada ja u sali upitam, hocu li zbog nekog potpisa otici u zatvor.
Ne, kaze on.
Nece te zatvoriti, vec ces ti njih moliti da te zatvore.
Preporuke:
5
0
5 utorak, 12 februar 2019 11:05
mrljavko
DEO-3

I na kraju, skoro da zaboravim da pomenem, da se
"Otkup Grehova" u svetu koji se bori za "slobodu" moze jednostavno ostvariti putem debelo placenih advokata, znacajnom kolicinom novca.

I mada je Protestantizam procvetao na pitanju opravdanosti i suprostavljanju praksi "Otkupu Grehova" u Katolickoj crkvi, stari obicaj se ipak zadrzao, mada se sada ta na novi nacin kupljna uslovna "sloboda" vise ne placa crkvi, ali se placa.

Motivi borbe za "slobodu" su vise nego jasni.
Preporuke:
3
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner