Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Rusija, napred!

Komentari (13) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 16 septembar 2009 12:58
Prečanin
Napred Rusijo!
Od srca želim Tebi i Tvome poštovanom Predsjedniku sve što i Srbiji.
Preporuke:
0
0
2 sreda, 16 septembar 2009 13:22
racel
Posle ovoga, nama ne treba nikakav plan niti program.Jednostavno,ovo prepisati, propisati i toga se pridrzavati.Ne trebaju nam Dinkici, Djelici,Sutanovci i drugi i slicni.
Preporuke:
0
0
3 sreda, 16 septembar 2009 13:59
Nikola
Ključni problemi Rusije su demografske prirode. Povoljne demografske okolnosti su, uostalom, osnovna baza za strateški razvoj društva. Često se mogu pročitati apokaliptična predviđanja budućnosti ruske nacije, što nije sasvim bez osnova. Afirmacija porodičnih vrednosti i stimulisanje nataliteta su možda najvažniji ruski strateški interesi. Rusi stare, sve ih je manje, prepuni su poroka, nešto slično kao kod nas, ali za stepenicu gore. Neophodna im je brza reakcija, ali pitanje je imaju li dovoljno snage i dobar plan.
Želim im sve najbolje.
Preporuke:
0
0
4 sreda, 16 septembar 2009 18:08
Baja Patak
Sa interesovanjem i odobravanjem sam pročitao izlaganje Predsednika Medvedeva. Molim Gospoda da između Medvedeva i Putina vlada sloga, da nađu što više iskrenih i sposobnih saradnika, da se preokrene negativna demografska spirala - a prirodnih i ljudskih - intelektualnih resursa za uspeh ima!
Rossiя možet - i dolžna uspetь!
Preporuke:
0
0
5 sreda, 16 septembar 2009 18:45
Nebojša Malić
Jedan smiren, staložen ali inspirisan manifest savremenog ruskog društva, istinska "mapa puta" kroz tzv. tranziciju i u neki normalan poredak, zasnovan na zdravim tradicijama i pozitivnim istorijskim tekovinama. Zašto da izmišljamo toplu vodu? Ovo predstavlja prvu artikulisanu alternativu "kargo kultu" oponašanja Zapada od kojeg boluju vlastodršci širom istočne Evrope, ali i u mnogim drugim delovima sveta. Još kad uzmemo u obzir da se radi o nama bliskom narodu sa sličnim istorijskim iskustvima, onda se zaključak nameće sam po sebi.
Preporuke:
0
0
6 sreda, 16 septembar 2009 19:43
Cernisevski
- To je - jednostavno - to.

Ona supstanca koja cini drzavnika i patriotu, vodjenog interesima sopstvene zemlje i svoga naroda...ne ulazeci pri tome ko je zaista autor svega toga, sto je u krajnjoj liniji i nebitno
Preporuke:
0
0
7 sreda, 16 septembar 2009 21:05
Bojan
Njih je zadesilo da im prvo dođe Putin na vlast, održi se toliko godina, i onda ga mirnim putem naslijedi čovjek koji nastavlja njegovu politiku konsolidacije i jačanja zemlje ali dajući joj sasvim nov ton i snagu. Medvedev je već pokazao da nije marioneta, već samostalna ličnost, i demonstrirao je svoja duboka i iskrena stremljenja na dobrobit Rusije. Uspjeli su da gotovo 10 godina održe sistem funkcionisanja vlasti u jednom smjeru i sva je prilika da bi to moglo trajati bar još toliko.
A kod nas, možete li naći danas dva političara koji se ovako slažu i zajedno rade u korist države sa svojih funkcija? Kod nas za ovih skoro 20 godina tzv demokratije su se izredale sve štetočine da se ne zna koji je gori.
Preporuke:
0
0
8 sreda, 16 septembar 2009 21:14
Pera Detlić
Reč "Evropa" i svi ostali izvedeni oblici ove reči se u navedenom članku predsednika Medvedeva pominje samo jednom i to u sledećem kontekstu: "Potreban nam je novac i tehnologija zemalja Evrope, Amerike i Azije."
A ovim našim u(ne)srećiteljima Evropa prosto ne silazi sa usana, već poduže vremena smo svakodnevno neprekidno verbalno bombardovani Evropom i evropskim standardima, vrednostima itd.
A Evropa nikada dalja...
Preporuke:
0
0
9 sreda, 16 septembar 2009 22:43
Misa
Plan je odlican, samo da ne ostane na planu voleo bih da vidim i kako ce ga ostvariti.
Preporuke:
0
0
10 četvrtak, 17 septembar 2009 23:28
Nenad
Dragi predsedniče D. Medvedev, pošto Srbija nema predsednika, to tebe smatram i predsednikom Srbije.
Preporuke:
0
0
11 petak, 18 septembar 2009 15:30
Peter RV
Poredjujem Medvedeva sa americkim predsjednicima i njihovim "State of the Union" govorima. Koliko slavopojaka o Americi cujes u svakoj recenici. Sve najbezsmisliji superlativi se upotrebljavaju za jednu zemlju koja ima sve moguce probleme a ne moze da plati svojim gradjanima ni zdravstveno osiguranje (BTW, USA je trideset i sedma u svijetu u ovome). Medvedev se pokazuje kao jedan pravi drzavnik od kojega Obama moze mnogo da nauci.
Sto je najvaznije, Rusija je u dobrim rukama.
Putin i Mrdvedjev razumiju probleme zemlje. A mi?
Preporuke:
0
0
12 četvrtak, 24 septembar 2009 07:00
slobodan45
to se zove pošten odnos prema svojoj naciji, to se zove patriota, a ne lagati i ulepšavati stanje stvari kao neki...
Preporuke:
0
0
13 petak, 25 septembar 2009 19:28
Predrag,Skoplje
Danas sam ovde pročitao statije g.Medvedeva i g.Putina i sad samom sebi postavljam pitanje, a čime smo to bogu pogrešili pa mi nemamo bar jednog takvog DRŽAVNIKA?Ali i opet dobroje kad je Rusija dobila dva takva,pa kad dodam još nekoliko takvih pravih rodoljuba u ostalim zemjama,ostade nada da će bar moja deca živeti u nekom drugačijem svetu, gde reči kao:dostojanstvo,pravda,poštenje,govoriti istinu,ne otimati, i t.d. bar nešto malo znače.
Nada umire poslednja.Ali valja se i boriti do kraja.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner