Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ministarstvo spoljnih poslova Hrvatske smenilo ambasadora u BiH zbog njegovog odlaska Banjaluku na obeležavanje Dana RS

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 11 januar 2019 19:08
Rokenroler
LjUbi Veleposlanika!
Preporuke:
5
0
2 petak, 11 januar 2019 19:12
penzioner Cviko
Neko u MSP Hrvatske je napravio propust u proveri da li G-din može biti ambasador u srpskoj zemlji? U čemu je propust? Nije provereno da li je G-din bolesni srbomrzac.
Preporuke:
11
0
3 petak, 11 januar 2019 20:30
Eho
Sada bi trebalo i Čovića prozvati po toj logici jer je predsjednik sestrinske stranke koja je na neki način podređena Hrvatskoj centrali. Najgore je od svega da se pod pritiskom donose neke odluke a prethodno se odašilju suprotni signali. U RH su se uključili s kritikama osim desnog spektra i mentalni Jugoslaveni jer to drže suradnjom nacionalista i razmišljanja su im slična Komšićevim. Sve u svemu ne zna se ko pije a ko plaća i nema konzistentnosti u ciljevima i postupanju
Preporuke:
10
0
4 petak, 11 januar 2019 22:45
Koja glupost
Republika Srpska je potpuno, u svakom pogledu legitiman entitet u BiH, kao sto je to i Federacija BiH, nastao na osnovu Dejtonskog sporazuma, ciji su garanti po tom istom Dejtonskom sporazumu Srbija i Hrvatska. Neverovatno je da sada ne sme hrvatski ambasador u BiH da prisustvuje proslavi jednog od dva BiH entiteta. Postupak hrvatskog MSP pokazuje jos jednom da je hrvatska politika, dakle, kao sto je to uvek i bila, potpuno neiskrena i zasnovana na beskrajnom pretvaranju i beskrajnim lazima. Verovatno da nema lazljivije i neiskrenije politike na kugli zemaljskoj nego sto je hrvatska politika. Dokazano u praksi.
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner