Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet: Formiranje vojske Kosova pozitivan korak; Neke osobe pogrešno shvatile da SAD podstiču promene granice ili razmenu teritorija

Komentari (2) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 07 decembar 2018 17:42
FORum LIvii
kosovski lideri rekli da će ta vojska u budućnosti biti deo "međunarodnih mirovnih operacija

Potpuno im verujem .Instruktori ce im sigurno biti oni koji su vec bili ucesnici ,, medjunarodnih operacija ,, u Siriji !Imaju ih dosta a i onako su bez posla.
Preporuke:
2
0
2 petak, 07 decembar 2018 18:38
Slavomir Srpski
Vasa drzava G.ne Ambasadoru SAD je potpisala u SB u UN rezoluciju 1244, u kojopj se izricito zahteva da UN-KFOR budu jedina vojna sila koja treba da razoruza bilo koju drugu vojsku u tom protektoratu UN.

Dakle Vi vasom izjavom, ukolko predstavljate SAD, u stvari sada krsite svoj potpis na toj rezuluciji i time gubite bilo kakav arbitrazni autoritet. To sto radite gazenjem sopstvenog potpisa na medjunarodne sporazume je nesto nedolicno i sramno za drzavu koja ima bilo kakvo dostojanstvo.

Time vi propagirate stvaranje nove Sirije na Balkanu, koriscenjem pristinskih terorista da za vas vode regionalni rat u Evropi, a nas prisiljavate da napustimo strategiju vojne neutralnosti, obzirom da provocirate rat protiv Srba i Srbije.

Jedinu protivtezu vasoj vojnoj sili smo sada primorani kao Sirija da legalno trazimo od Rusije otvaranjem srbsko-ruske baze kod Nisa.
Preporuke:
3
0

Anketa

Da li mislite da će crnogogorski „Zakon o slobodi veroispovesti“ biti povučen?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner