Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Prisusutvo srpskog predsednika ispod zastave „Kosova“ na obeležavanju godišnjice okončanja Prvog svetskog rata jeste šamar svim žrtvama svih oslobodilačkih ratova Srbije u 20. veku

Komentari (30) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 06 novembar 2018 18:59
.......1244
Ako Vučić i Tači žele da razgovaraju, premda smatram da bi o tome pre svega trebalo razgovarati u Narodnoj skupštini, imaju to prilike da urade bilo gde širom sveta. Viđali su se i ranije u Parizu, viđali su se u Njujorku, mogu da se vide i razgovaraju, nezvanično ili zvanično, i u Briselu, a ne da se ovim povodom predstavnici naše države pojave ispod zastave takozvanog „Kosova“, jer je to šamar svim žrtvama svih oslobodilačkih ratova Srbije u 20. veku.Nema se šta dodati.
Preporuke:
108
12
2 utorak, 06 novembar 2018 18:59
bog dano vic
Gospodine Vukadinoviću lepo je što vas nekoliko pokušavate da se supotstavite SSeSSeljevcima koji su uzurpirali vlast i zarobili državu. Ponavlja se bahatost s kraja osamdesetih godina ŠTA NAM MOŽETE i videsmo kako je to završeno i opet se ponašaju isto...
Preporuke:
73
9
3 utorak, 06 novembar 2018 19:04
SNS - instrument ubijanja Srbije! Vucic - pocasni predsednik siptarskog Kosova
Jasno je sta rade poslanici SNS-a u skupstini - vrse otvorenu opstrukciju rada te skupstine! Da ne bi dozvolili raspravu, oni cine besmislenim i samo postojanje ovog najviseg tela u drzavi.
Jasno je i sta rade Vucic, Dacic i ostali lavovi srpske politike. Otvoreno jurisaju na srpsku drzavu, srpski narod, rade sve na stvaranju siptarskog Kosova, nutkaju Siptarima i druge delove Srbije! Vucic salje Dacica da parama bednog srpskog naroda setka po udaljenim i beznacajnim drzavicama, koje toboze povlace priznanje Kosova, dok isti ti svim snagama podrzavaju Kosovo kao drugu siptarsku drzavu!
Srbija je PRESTALA da bude PARLAMENTARNA drzava, jer u njenom parlamentu cirkusanti onemogucavaju donosenje odluka vitalnih za drzavu i narod!
Srbija je PRESTALA da bude DRZAVA, jer njene drzavne interese PODRIVAJU njeni najvisi duznosnici, koji agresivno rade u korist drugih, Srbiji neprijateljskih drzava i snaga!
Preporuke:
64
5
4 utorak, 06 novembar 2018 19:17
damjanko
Pojava predstavnika naše države ispod zastave "Kosova" u Parizu predstavlja šamar svim žrtvama svih oslobodilačkih ratova Srbije u 20. veku

TACNO samo fale i navodnici na nasoj, danas je svacija ali nije nasa Srbija.
Preporuke:
66
4
5 utorak, 06 novembar 2018 19:21
Mitrović Zoran
Voleo bih da ove reči uvaženog g. Vukadinovića mogu da pročitaju i čitaoci Informera, Srpskog telegrafa i drugih sličnih "novina". Možda bi neki od njih i promenili svoj politički stav.Nažalost, znam da se to neće desiti. Podrška stavovima NSPM i gospodinu Vukadinoviću lično!
Preporuke:
69
4
6 utorak, 06 novembar 2018 19:24
brlj
Možda je prisustvo `Kosova` jedan od `začina` da poraženi malo likuju ? Pa ne može Makron da se igra napoleona ako `muti` ne da novce ?!
A na takvo `društvo` koje se sprema 11.11. (sve) u 11 da proslavi 100 godina - ni sami valjda više ne znaju šta, Evropa teško može da računa. AV se bolesno plaši `izolacije` a upravo sve radi u pravcu, da u takvu bude terminalno - `smešten` ?!
Što se Sulje tiče, valja ga kao `eksperta` poslati kod Redže. Da mu kritički `obogati` političku misao. Može i da da ga priupita, šta ON radi sa pokušajima, ne samo pobune i otcepljenja, nego i kritike ?! Beeee-dno...
Preporuke:
40
5
7 utorak, 06 novembar 2018 19:24
Kad će više izbori da se ratosiljamo beskičmenjaka i ostalih eu-nato štetočina ?!?!?!?! ili još bolje, ruska braćo, pošaljite vojsku, propatosmo!!!!!!!!!
Preporuke:
118
4
8 utorak, 06 novembar 2018 19:26
gandra
nemoguće je da je vučić baš toliko glup da ne shvata da je ovo njegovo klanjanje šiptarskoj zastavi otvoreno pljuvanje po ogromnim žrtvama koje je srbija podnela za vreme prvog svetskog rata - namerno nas ponižava kao narod
Preporuke:
82
5
9 utorak, 06 novembar 2018 19:29
frlj
Mnogo `zaguljen` taj Suljo.Da nije gulen-ovac ?
Preporuke:
30
6
10 utorak, 06 novembar 2018 19:39
Causa Spectandum
Kratak opis procitanog...


Sroceno bez greske, pogadja u sredinu problema.

Efekti procitanog .....

Pric'o suvoj bukvi, pric'o njima nije isto. Iz bukve bi makar kap vode potekla.
Preporuke:
45
14
11 utorak, 06 novembar 2018 19:59
Bezdan
Sve se dešava u saradnji sa režimom u Srbiji.Vlast ovde radi za Šiptare, a protiv svog naroda.Inače, čemu tolika ljubav sa ovakvim Francuzima i Švabama, koji ulažu u Šiptare?Tako je i knez Milan bio opčinjen Švabama, pa je pristao i da se naša istorija guši i prekraja.Ljige i fukare
Preporuke:
57
3
12 utorak, 06 novembar 2018 20:08
teletabis
Na Dačijev komentar o ovoj zastavi sam napisao ovo: Ne laži, možemo da uradimo to da ne odemo u taj Pariz.

Mislim da bi pre Sunčev sistem počeo da se kreće u suprotnom smeru nego da se ovi naši ništaci odreknu puta u Pariz.
Preporuke:
63
3
13 utorak, 06 novembar 2018 20:18
Zorka
Mnogi od nas prate rad skupštine, naročito kada se raspravlja o vrlo važnim pitanjima za stanovništvo i zemlju. Uz pismene, često traljavo pročitane "domaće zadatke", uz mantru hvala AV, ili hvala predsedniku, ili onomad zbunjenoj u zahvaljivanju, hvala premijeru? AV, ovi čisti od naroda, ni ne slute da troše i svoje vreme u našim, narodnim foteljama.Prosto čovek pomisli da na ulazu u skupštinu, pozicija proguta tableticu "hvalimo,hvalimo gospoda ra svog"i verujte g. Vukadinoviću, da i pored muke čovek nekad slušajući, prasne u smeh. Za silne amandmane svi znamo, sakriti ne mogu nakanu koju ostvaruju.Što se Ugljanina tiče, preterao je,ali to mu dođe "dabogda imo'o pa ne im'o".Šta ostrašćenost politikom--vlašću, a nedoraslom, čini od čoveka? Na licu mu umesto čovečnosti ostavi samo mržnju. Dovoljno je njemu samo njegova tesna koža, a nama jasno, da država ni prstom maknuti neće.No Pariz i ugled naše države, uspeh predsednika-pregovarača, vidimo u Tači--Haradinaj UČK zastavi, na jarbolu.
Preporuke:
29
3
14 utorak, 06 novembar 2018 20:29
Zorka
Pročitah jedan komentar, koji me podseti, da malo vetra u dobronamerna krila i zahvalnost, propuštam da izrazim, a ne bi škodilo.Zato g Vukadinoviću,hvala vam na radu i trudu. Nije vam lako. Vidim vas u skupštini.
Preporuke:
40
3
15 utorak, 06 novembar 2018 20:46
penzioner Cviko
Posle svega kazanog, ovde više nema mesta za nove reči. Mora da usledi akcija, konkretno. Ovako više ne ide. Strašno je kad čovek u bilo kojoj državi ima dva problema, lično zdravlje i vlast koja ne valja.
Preporuke:
43
3
16 utorak, 06 novembar 2018 21:22
Zabrinuti
Gospodin Vukadinovic, narodni poslenik, politicar sa obrazom, ovim cinom je osvetlao obraz porobljene Srbije, prvenstveno u duhovno-moralnom smsilu. U plejadi tragi-komicnih likova dostojnih samo romana nekog novog Dostojevskog kao inspiracije za neke nove Inkvizitore, gospodin Vukadinovic i jos pojedni iz Skupstine, svetle u tami novog-starog visedecenijskog jednoumlja. I da ne duzim, kao sto rece pesnik, sto veca propast, to veca nada na Spasenje.
Preporuke:
38
3
17 utorak, 06 novembar 2018 21:48
Biće rata
Za Kosovo vredi umreti. Smrt fašizmu sloboda narodu!!!
Preporuke:
27
5
18 utorak, 06 novembar 2018 21:49
Nefeli
Đorđe Vukadinović još jednom pokazuje da je jedan od najboljih analitičara, koji na vreme ukazuje i predupređuje prestupe vladajućih razbojnika, koji beskrupulozno gaze i narod i zemlju/Srbiju/Oni i ne pokušavaju, a mogu da se usprotive, upute oštar demarš Francuskoj, pogotovo što Kosovo niti je bilo kao država, a ni sada nije.A otići u Francusku, posle poniženja na koje su nas spustili, smatram za TEŽAK prekršaj, za koji ne postoji odgovarajuća kazna, jer svaka kazna, sem SMENJIVANJA cele srpske vlasti, bila bi neznatna.Vučiću treba JAVNO ZABRANITI /to narod da uradi/ da ide na to obeležavanje i dati veliki publicitet svemu tome.Ukoliko odu tamo, taj prestup biće neizlečiv, jer je jedinstven,i tako nešto niko na svetu nije uradio!Prestup je utoliko teži , jer je uperen protiv države i naroda, a sve u cilju opstanka na vlasti i daljeg rasturanja države i uništavanje naroda.Poštenije bi bilo da Vučić prizna da je UCENJEN i neka odleži kaznu, nego uništenje Srbije!
Preporuke:
25
3
19 utorak, 06 novembar 2018 22:29
Šamaraju oni nas...
... mnogo dugo.

Nego... Zašto mi biramo - latiničare?

Za vladare.
Preporuke:
21
4
20 utorak, 06 novembar 2018 22:36
56
Vučić nije srpski predsednik, vo briselski namesnik na predsedničkoj funkciji u okupiranoj Srbiji. Ko je Srbin i srpskoga roda, ne prihvata za predsednika fukaru i izroda. Vučića nije blam da stane ispod zastave Fahri Musliju. Problem je u nama koji trpimo poniženje da nam je on predsednik.
Preporuke:
32
3
21 utorak, 06 novembar 2018 23:54
el srbinjo
aktuelna vlast sa vučićem na čelu izgubljen je slučaj. sa svim se slaže, sve prihvata, ne postavlja ni oko čega pitanje kad su međunarodni faktori u pitanju. opasno popustljiva i blaga pred međunarodnim siledžijama, ali zato trenira strogoću na opoziciji. makron i drugi zapadni političari ne dolaze u srbiju kao prijatelji,nego kao namesnici. od njih ništa drugo ne možemo očekivati, sem ucena i pretnji, naravno u prihvatljivoj diplomatskoj formi. da li ima neki istoričar u svetu da skrene pažnju na istorijski revizionizam kakvo je postavljanje zastave države koja nije postojala (niti danas postoji) u vreme kad se odigrao događaj koji se slavi? zašto ćute iz rusije, kine,indije i drugde? pa sutra će i njima da kače lažne zastave.
Preporuke:
22
3
22 sreda, 07 novembar 2018 00:46
toya
U ovoj, tkz. Srbiji i psi lutalice imaju vise prava od radnog i postenog naroda, a o srbima da i ne govorim.
Preporuke:
20
3
23 sreda, 07 novembar 2018 01:11
Turas
@ Blagost kao osuda ovde nije razumna -
-„Pobedićemo tu neman, fašističku srpsku državu Srbiju...- nažalost je slabost i glupost .
Ne slažem se sa osudom Vukadinovića .Ugljanin je odraz nemoći države , njene nesposobnosti da kao suverena država jednog naroda postoji . Država koja nije u stanju interno da se održava kao takva , kako može da bude poštovana van svojih granica . U tome je apsurd egzistiranja njenog rukovodstva , intelektualaca i naroda ove države koji sve to toleriše . Takva država , država apsurda nema budućnosti .
Preporuke:
18
3
24 sreda, 07 novembar 2018 05:05
Ah
U zemlji ispranih mozgova nažalost sve može da prođe pa i da lažni srpski predsednik stoji ispod lažne šiptarske zastave. Za ovo poniženje nam nisu najkrivlji Francuzi već mora se reći domaća stoka bez obraza i časti a i bez budućnosti upravo zato jer su takvi što nažalost i nisu u stanju da shvate.
Preporuke:
16
2
25 sreda, 07 novembar 2018 10:49
Dr Rade Pajovic,Pariz
Ovo ponizavanje naroda i drzave Srbije u Parizu,bolece dugo,dugo!Nije vredno nikakve posete Makrona.I sta ce to da znaci Srbiji,dali ce posle "posete"Francuska da promeni odnos prema nama?Cisto sumnjam!Oni su to odavno promenili jos za vreme rata u Bosni gde su se svrstali uz Izetbegovice i mudzahedine!Kao sto smo videli malo kasnije nista im to nije pomoglo!Koliko je francuskih gradjana,medju njima i dece bilo masakrirano bombama,gazeno kamionima.Pretsednik Srbije ne sme da ucestvuje na ovoj manifestaciji to bi on morao da zna,nismo mi potrebni da ga na to potsecamo!Prvo pokusati diplomatskim putem da im se skrene paznja a zatim objaviti da necemo da budemo prisutni!Prosto ne mozemo da ponizimo svoju Istoriju i onih preko milion gradjana koji su svoje zivote polozili u tom krvavom ratu.Setimo se samo poginulih vojnika koji su branili Beograd i bili zrtvovani,izbrisani!Eh, tuzni su ovi dani! Ne povratili se!
Preporuke:
13
2
26 sreda, 07 novembar 2018 11:01
Predlog
Predlažem da donesemo pred predsednikovu kancelariju zastavu "Kosova"*, pa nek u svojoj kancelariji (ionako je oskrnavljena)stane pod nju, da ne mora da se rucka do Pariza.
Svaka čast g. Vukadinoviću na razložnim i razumnim stavovima,pojašnjenjima i demaskiranju lažne vladajuće klike.
Preporuke:
12
2
27 sreda, 07 novembar 2018 11:10
ludaci su preuzeli ludnicu
Naravno da Vučić i Dačić neće da se zameraju francuzima

JOš nisu uplatili za aerodrom a treba platiti glasače za izdaju KiM.

Francuska je ogromno tržište za plasiranje ljudskih organa. Počeće prodaja kada se rasproda KiM, Bujanovac, Medveđa, Preševo, obradiva zemlja, fabrike, putever rudno blago.

Ostaće mu samo poludeli stanovnici koji nisu srušili skupštinu na vreme
Preporuke:
14
2
28 sreda, 07 novembar 2018 12:56
ciganovic
nista neobicno za tekucu vladajucu politiku...puzajuce,indirektno,priznanje...toboz 'da se vlasi ne dosete'.
Preporuke:
6
0
29 sreda, 07 novembar 2018 15:03
Komunista Uvek
Da, ta tacna je ova tvrdnja g Vukadinovic. Ali, zar nam ne udara ˝samare˝ pa i pesnice u lice svaki dan vlast u celini? Zar predsednik ne prednjaci u ˝samaranju˝ i pesnicenju naroda? Ko se brani? Na koji nacin? Mi zivi nismo u mogucnosti da se zastitimo od sveg tog svakodnevnog ˝samaranja˝ i ponizavanja. Kako onda da zastitimo zrtve svih stradanja za slobodu, nezavisnost i cast?
Oni koji bi to mogli, odlaze. Ko ostaje?
Preporuke:
5
0
30 ponedeljak, 12 novembar 2018 17:44
ZEMUNAC
Treba da se dobro organizuje i to vrlo RADIKALNO sprovede,velicanstvenio docek pedsedniku ,gdinu Makronu,i da ga gadjamo trulim paradajzima i izvizdimo!Nesto kao TORTA U LICE,u SKC filozofu gdinu Leviju,koji je proverni NEPRIJATELJ Srbije!Nas Veliki Vodja je UCENJEN i mora da se dodvorava okupatorima,ali ne i nas NAROD!A stavili su ga u cosak na proslavi ,a gdina Tacija iza gdina Putina!ALI NEKA NASTAVI,SVAKA VELEIZDAJA i gadost koju je do sada napravio ima i svoju cenu.Napunio je casu skoro do vrha,i neka pazi da se NE PRELIJE!Srbija nije njegovo privatno vlasnistvo,da on SAM donosi odluke u IME SVIH NAS!Za Kosovo postoje i USTAV i referendum,a ne NJEGOV PRIVATNI unutrasnji dijalog!Ako ovako nastavi,igrace u ZABELI sah sa Legiojm do kraja zivota!TO CE BITI PRAVA NAGRADA ZA VELEIZDAJU!
Preporuke:
1
1

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner