Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Režim Aleksandra Vučića igra neiskreno prema Rusiji - kao što je to činio i Milo Đukanović u Crnoj Gori

Komentari (22) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 23 jul 2018 13:17
šibicari i Ruska diplomatija
Koliko smo ovde komentarisali sa čuđenjem o Ruskoj politici prema Srbiji,Crnoj Gori.
Čestitke Đukanoviću povodom pobede na izborima,poziv Vučiću na paradu u Moskvi...
Da bi naslutili,šta je po sredi.
Jedan izuzetni politički stav,da stvari dođu na svoje mesto,u svoje vreme.
A da je to tako,najavljuje portparolka ministarstva inostranih poslova,o crvenim linijama MOSKVE koje ne bi trebalo dapređe Vučić,pregovarač.
Da se podsetimo:rezolucija 1244 i Ustav Srbije.
Ako do susreta uopšte i dođe u Beogradu,a svakako će biti sastankla Putin-Tramp u Vašingtonu na jesen,biće sve mnogo jasnije a naročito ovom"šibicaru"da je jedno Rusija pre,a drugo posle istorijskog sastanka sa Trampom,kao i da se to isto odnosi na Ameriku pre i posle toga.
Račun za šibicarnje u Podgoricu i Beograd,dva oka u glavu,stiže odmah potom.
hejter
Preporuke:
80
5
2 ponedeljak, 23 jul 2018 13:28
Sve je ziva istina!
Sve ovo je ziva istina, samo me cudi kako to Rusija nije vec odavno shvatila?!
Preporuke:
81
6
3 ponedeljak, 23 jul 2018 13:30
Prvi put u istoriji
Ovo je prvi put u istoriji da se Srbija slizala sa svojim neprijateljima a protiv svojih prirodnih saveznika. I ovo je istorijsko Vucicevo "dostignuce"!
Preporuke:
99
5
4 ponedeljak, 23 jul 2018 13:36
FAiE+PM
NIŠTA i slovima niŠta bukve ne bi mogle činiti bez pomoći prevrtljivih i aUto-šovinističkih bitangi koji sebe zivkaju srbima.
Živela Majka Rosija!
Preporuke:
70
7
5 ponedeljak, 23 jul 2018 14:04
Porasni - otvorio karte?
Počeo da negira 1244 gde god stigne.

A to je naše poslednje utočište.
Preporuke:
110
4
6 ponedeljak, 23 jul 2018 14:19
Beogradski Sindikat - Za sve moje ljude
https://www.youtube.com/watch?v=vt5ckezqzcw
Preporuke:
52
2
7 ponedeljak, 23 jul 2018 14:22
jadno
režim aleksandra vučića igra neiskreno prema svima, čak i prema svom narodu. nema to veze sa rusijom, već sa potrebom da patološki laže, a patološke laži su u svrhu patološke pljačke i enormnog bogaćenja. putin neće kvariti odnose sa vučićem zbog otadžbine. i neće ništa preduzeti kad ovaj potpiše izdaju. a šta bi pa mogao da uradi? da uhapsi izdajnika, da pošalje trupe kao onomad u čehoslovačku? da povuče humanitarce, da zamrzne prodaju oružja? da uvede embargo srbiji? izdaće neko saopštenje i čiča miča gotova priča. a srbija će ući u nato i sprečiti dalje raspadanje, platiti ratnu štetu šiptarima i ojaditi sve srbe na kim, ali i sve svoje građane. srpska lista će se raspasti, a vučić će vladati još sto godina, jer u srbiji nema hrabrih srba, već samo stranih plaćenika, bili oni pozicija ili opozicija. srbiji je potreban novi tito, da je ponovo oslobodi od okupatora i domaćih izdajnika i kapitalista, a takav se više neće roditi.
Preporuke:
39
48
8 ponedeljak, 23 jul 2018 15:00
Šahista
Maknimo ucenjenog kralja prodavca života, države i dece, rasipničkog prodavca vode, zemlje i fabrika, naših banja, rudnika i aerodroma. Maknimo patološkog lažova, defetistu i kvislinga da bismo dobili partiju uz više nego dragocenu podršku vrhunskih svetskih velemajstora Rusije i Kine!
Preporuke:
89
3
9 ponedeljak, 23 jul 2018 15:51
hmhmhm , pa
šta reči 2 IZDAJNIKA.
Preporuke:
56
2
10 ponedeljak, 23 jul 2018 15:52
@ jadno
Sam Fidel Kastro je u intervjuu Ignaciju Ramonu rekao da se revolucionar ne radja, već se postaje. Revolucionari se stvaraju. Zašto bi pristao da te naprave jadnim, kukavicom, glupim i zgaženim? Ne širi defetizam, jer takvih nepromišljenih tipova koji to iz neznanja čine ima koliko hoćeš. Bolje je da, ako dopustiš sebi, postaneš borac za slobodu. Korenita promena je moguća. Ako nećeš da se boriš za pravdu, bar nemoj da seješ ovde malodušnost i neveru u ljude i promenu.
Pre Putina, na vlasti u Moskvi je bio pijani Jeljcin koji je sa svojim glupim poltronima uništio SSSR. Svi dobro znamo da bi Putin podržao novu vlast u Srbiji koja bi odustala od samoponiženja, propadanja i izumiranja, vratila Srbiju sebi i povela je u savezništvo sa Rusijom i drugim prijateljima širom sveta.
Preporuke:
72
3
11 ponedeljak, 23 jul 2018 17:58
neko
Nema besmislenijih "naklapanja" od zaključivanja na osnovu želja, a ne na osnovu činjenica.RUSIJA , odnosno vlast u Rusiji, nije skup idiota, tako da "čuđenje" ne spada u pametan izbor tumačenja. Rusija ima neki plan i cilj, a na nama je da pokušamo(bar to) da razumemo koji su to planovi i ciljevi,a ne da na osnovu medijskih "mamaca" zaključujemo. Isto je i sa SAD, Nemačkom, Kinom, Turskom, Engleskom,...pa je logičan i jedini ispravan zaključljk onaj koji ih sve tretira kao odlučujući faktor u geopolitičkim "previranjima". Niti su Rusi glupi, niti je Vučić izdajnik, niti su svi ostali neprijatelji po zakonu. Isto je istina, da ruska vlast nije svemoćna,da je Vučić genije i da su nam katoličko- protestantske države prijatelji u demokratiji i razvoju.Svi imaju interes, veliki u odnosu na male,tako što ih za nešto koriste,a na nama je da "otkrijemo" ko nam od velikih misli najgore, a sa kim bismo mogli "na piće". Oni odlučuju, a mi moramo da cenimo sebe,pre svega. To nam ne daju,jedni drugi, treći...
Preporuke:
8
80
12 ponedeljak, 23 jul 2018 18:36
Turas
Gospodo iz "Otadžbine" znamo da je AV režim neiskren (blago rečeno)izdajnički , gospodo. Davno je poznato da je izdaja pojedinačni akt , ali danas u Srbiji izdaja je na nivou državne politike . To je ono protiv čega se moramo boriti . Kako ? To morate vi da organizujete . Tu ne pomažu novi izbori . Oni donose - ne stare forme - još goru politiku .
Preporuke:
70
2
13 ponedeljak, 23 jul 2018 18:53
neko
Ovaj neko nisam ja.
Preporuke:
60
1
14 ponedeljak, 23 jul 2018 19:34
srpski mediji,slika dorjana Greja
Okrenite malo pro-Vučićev,Đukanovićev,Bebe Popovića Informer C.G. za prethodne godine da vidite kakva je to propaganda za nato protiv Rusije i protiv srpske opozicije na političkoj sceni Crne Gore.
Ugašen je!
Ostao im je isti takav Pink za Crnu Goru.
U Srbiji suprotna priča,kao da mi nemamo Kompjutere i nismo povezani preko interneta pa nemamo pojma za prethodno navedeno.
Ne zaboravimo pro-Vučićev Kurir i njegovu čuvenu naslovnu stranu:
Ruska čizma na Krimu.
Zar on stvarno toliko podcenjuje našu ili rusku inteligenciju?
Providno,jadno,licemerno.
hejter
Preporuke:
37
3
15 ponedeljak, 23 jul 2018 19:37
penzioner Cviko
"Informer" je list koji Putin sigurno ne čita, pa stoga taj list može da igra ulogu "medijskog piromana". Ili, "Informer" je "medijska skretnica" koja pažnju sa suštine problema skreće na sporedne stvari. Šta je to što im ovo omogućava? Postoji jedan broj građana Srbije koji vole tekstove koje objavljuje "Informer". Što je najgore, znaju da čitaju laži ali oni ih vole. Laž im je oaza mira i spokojstva iz kojeg im se ne izlazi. Osim toga list košta samo 20 din. Dvadeset dinara za mir i spokoj i nije neka para za takve.
Preporuke:
38
6
16 ponedeljak, 23 jul 2018 20:05
Ah
Biće da je čista "slučajnost" da "neko" miriše na profitere na vlasti.
Oni jelte nisu "izdajnici" već jelte u najboljoj tradiciji knjaza Miloša sede na dve a ako treba i svih 20 ministarskih predsedničkih i ostalih stolica, daće ako zatreba unapred i glavu svakog potencijalnog Karađorđa današnjim "Turcima" samo naravno da im se ne dira u narečene fotelje. Sve ovo u iskrenoj veri njihove baze da su oni jelte "prikriveni Rusofili" koji eto "rade ono što se mora" a to što u procesu Srbija postaje sve manja i bednija a oni sve bogatiji nikako ne dopire do njih jer im RTS i Vučić pričaju da su im frižideri i stomaci puni a ako nisu biće jelte (malo) šjutra da parafraziramo njihovog najvećeg podržavaoca a kako mnogi tvrde i pravog osnivača "najMilijeg" Đukanovića.

PS
Rusi inače, sem što ne vide nikakvu skoriju ozbiljnu alternativu šibicaru na vlasti, ipak ne shvataju da se njihova podrška srpskom narodu i državi tumači kao isključiva podrška naopakom kolonijalnom režimu koji Srbiju uništava.
Preporuke:
29
6
17 ponedeljak, 23 jul 2018 23:17
Raca
Rusi moraju takodje staviti jasno na znanje
gospodinu av sta ce biti posledice njegove dvolicne politike. Ako bezboznici definitivno izdaju narod bice opasnog haosa na sve strane.
Nece tu vise tada moci pomoci ni rusi ni ameri zajedno.
Preporuke:
23
4
18 utorak, 24 jul 2018 00:10
deda jeremija
Ne videh komentar čuvenog Nenada, ali sam siguran da bi on rekao sledeće: "Jesu to dve male ѕemlje ali zato imaju lidere velike državnike!"
Preporuke:
14
1
19 utorak, 24 jul 2018 08:15
Živele otadžbina i "Otadžbina"
Ova prva i jedina neće zablistati dok se ne rešimo gamadi.
Preporuke:
21
0
20 utorak, 24 jul 2018 08:42
Dragan
Tri Trilateralca (Milo, Alek, i Mile) vode Srbe u zagrljaj protivniku.
Bog dragi zna šta će biti sa nama...
Preporuke:
15
4
21 sreda, 25 jul 2018 16:41
gavrilo
Pa ako je PUTKO glup neka se vozi u prikolici najveceg EKS JU Lazova Aleksandra Vucica!
Preporuke:
4
1
22 sreda, 25 jul 2018 20:13
siniša
Nema te Rusije koja bi spasila Siriju da se Asad nije borio. Čoveku koji se bori može se pomoći.

Čoveku koji se ne bori, neće da se bori, a laže i sebe i prijatelje ne može se pomoći.

Rusija nije učinila ništa što bi joj bilo ko mogao zameriti kao nerlčojalnost prema Crnoj Gori ili Srbiji.

Crnogorcima su davali para koliko god su oni hteli.
Srbija nije tražila pare jer je imala zabranu od MMF-a da od Rusije uzima pare, ali je tražila "političku podršku".

Bili su primani u Moskvi, dolazili su u Beograd, priređivali parade, izražavali poštovanje, nikad i ničim nisu rekli bolo šta protiv srpskih vlasti.

A ovi će ipak u NATO i protiv Rusije.

A nisu morali kao ni Crna Gora.

Barem nisu rekle da su morali.

Pametni ljudi rade što moraju, a i Milo i Vučić rade šta oni hoće.

Ostaje da vidimo dokle će. Mogu šta hoće, ali ne mogu i dokle hoće.
Preporuke:
3
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner