Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Primjeri čojstva

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 03 jul 2009 22:47
Gruvi
Izgleda da će Crna Gora biti prva zemlja koja će uskoro i zvanično preći iz socijalizma u feudalizam. Neverovatno!
Preporuke:
0
0
2 petak, 03 jul 2009 23:55
Vlamil - @Gruvi
Da i zvaće se ĐUKLJA!
Preporuke:
0
0
3 subota, 04 jul 2009 09:31
Jasna Simonovic
Mnogo hvala na informaciji da postoji ICIJ...
Preporuke:
0
0
4 subota, 04 jul 2009 09:36
racel
kad ovako nesto cujem, padnu mi na pamet premudre reci Omara Hajjama:s vremena na vreme se poneki covek pojavi na svetu.Razastre svoje bogatstvo i objavi :ovo sam ja. Njegova slava traje u trenutku ludog sna, jer se SMRT VEC USPRAVLJA I PROGLASAVA:A OVO SAM JA. Za pametnog coveka ovo je za navek.
Preporuke:
0
0
5 subota, 04 jul 2009 17:22
Milan Kačarević
Braćo Crnogorci (nisam mislio na "montenegrijance"), poznata vam je izreka da svaki narod ima one političare koje je i zaslužio. Zato, razmislite dobro šta ste uradili ili, još bolje, šta niste uradili da biste dobili to što sad imate. I, kad budete shvatili u čemu ste grešili, počnite da sistematski rešavate domaći zadatak. U međuvremenu rađajte decu i učite ih čojstvu, onom istom crnogorskom "brendu" koji je vekovima postojao a koga se jedan deo odrekao za neke "vrednosti" koje ni oni, koji su vam ih prodali, ne poštuju.
Preporuke:
0
0
6 subota, 04 jul 2009 18:45
Slobodan
U Crnoj Gori ništa novo, samo kuknjava nemaštovitih i hronično neuspešnih opozicionara na vlast, Mila, Aca, Janka, Marka i sve druge, na tajkune, kumove i tako to. Nikako da dođu sebi od silnih nepočinstsva što ih napravi DPS.

Postalo je beskrajno dosadno i otužno slušati žalopojke neuspešnih, ima takvih puno i ovde, dosta je njih slušati, samo fale još neuspešni iz Crne Gore.

Oni mogu da kojevitezuju po rođenoj zemlji, tamo da traže saveznike a na da se ovde vajkaju zbog teškog života i obespravljenosti Srba u Crnoj Gori. Za ovo poslednje neka se obrate Tadiću i Momi Vuksanoviću.
http://www.srpskenovinecg.com/crnagora/524-otvoreno-pismo-tadicu
Preporuke:
0
0
7 nedelja, 05 jul 2009 10:34
Rodoljub
Meni je jako žao, ali... postoji li ijedan medijum koji objavljuje ovakve tekstove u toj zemlji tj. Crnoj Gori?

Ako DA (a i ako NE!), na koju populaciju treba da "puca" ovaj tekst ovde na nSpm, budući da uglavnom nismo merodavni naspram unutrašnje politike Crne Gore, jer ne živimo u njoj. Ako je razlog puko postojanje etničke zajednice Srba (nSpm) u njoj, onda bi trebali da sa jednakom pažnjom pratite SVE ovakve "doživljaje" iz SVIH zemalja u kojima žive Srbi, a to nije slučaj na nSpm. Razmislite o tome.

Znači, zašto smo ovde "kažnjeni" povremenim "tuširanjem suzama" od strane gubitnika/opozicije iz Crne Gore?

Malo nam je naše muke i depresije. Ne zanima me dodatni sukob interesa unutar tih mafijaških krugova, kao i lament nad njime.
Preporuke:
0
0
8 nedelja, 05 jul 2009 23:36
Marlboro Man
Prijedsednice Prijedsednistva, ne moze ti niko nista. A sve ovo drugo su, kazes, gubitnici?! Predlog urednistvu za graficki dizajn tekstova iz CG: Postoji li partijska zastava sa paklicom Marloboroa?
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će crnogogorski „Zakon o slobodi veroispovesti“ biti povučen?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner