Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Da li i Libija čeka rusku pomoć?

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 18 februar 2018 21:22
Pravoslavni kralj Negus u Rusiji
Iz istorije Islama, njegovih samih početaka još u vrijeme Muhameda je poznato da je pravoslavni hrišćanski kralj Abesinije (Etiopija) Negus spasio prvu skupinu muslimana, nakon što su mu citirali Kur'anski tekst o Isusu Hristu i njegovoj majci Mariji, citat Marija, tebe je Bog odabrao i čistom stvorio, i boljom od svih žena na svijetu učinio.” Marija, Bog ti javlja radosnu vijest, od Njega Riječ: ime će mu biti spasitelj /Mesija/ Isus, biće viđen i na ovome i na onome svijetu i jedan odBogu bliskih, on će govoriti ljudima još u kolijevci, a i kao odrastao, i biće čestit". Možda se istorija ponovi da pravoslavni car Rusije ponovno spasi muslimane.
Preporuke:
12
4
2 nedelja, 18 februar 2018 21:49
penzioner Cviko
U svim dešavanjima na Bliskom istoku a u blizini Libije, najvažniji je odnos Iran-Izrael. Iz ovog odnosa proizaći će i sudbina Libije. Trenutno, svi učestvuju u mešanju karata, zaklinju se jedni drugima i tako, to će da traje dok ne pukne. A kad pukne, nema tog lepka kojim će se puknuti krčag zalepiti da izgleda kao nov, kao nekad...
Preporuke:
10
1
3 ponedeljak, 19 februar 2018 13:06
...uzgred
Verovatno. A Rusi bi trebali da se anagažuju na tome. Na neki način, brzopleto možda čak, dali su bili i previše šansi predatorima koji su se bili okomili na rušenje Gadafija. Čini se da je sam tome doprineo izborom "prijatelja" ? A gde su sada nekada njegove milijarde $$$
Preporuke:
7
1
4 ponedeljak, 19 februar 2018 14:20
Zoran Đorđević
Neko je pitao za Gadafijeve pare. Ima ovde:
http://www.nspm.rs/hronika/politiko-ko-koristi-gadafijevih-zamrznutih-16-milijardi-evra.html
Zbog tih para su ga i ubili. Klasično razbojništvo.
Preporuke:
11
0
5 ponedeljak, 19 februar 2018 20:54
Milosav
Svim srcem za Gadafijevog sina.
Preporuke:
4
0
6 ponedeljak, 19 februar 2018 21:36
@ Negus ili Neguš
je bila titula pravoslavnih abisinskih (etiopskih) careva, do 1975.g. A hrišćanski vladari jesu spasavali, i muslimane. Premda, je u praksi muslimanskih vođa bilo i ima i suprotnog ponašanja, do današnjih dana. Za istinske hrišćane je uvredljiv, umanjujući način spominjana Gospoda Isusa Hrista, Sina Božjeg i presvete Bogorodice i bolje da se toga manete. Ako neki haditi spominju borbu muslimana na strani Isusa Hrista, protiv Al Dadžala, u poslednja vremena, onda On nije tek "blizak Bogu", već Istiniti živi Bog i Spasitelj na čijoj strani će biti i razni "pozvani" ?!
Preporuke:
4
2
7 četvrtak, 22 februar 2018 00:18
Dr Rade Pajovic,Florida
Kada se pogleda haos koji u Libiji vlada od ubistva pok.Gadafija,jasno je kao dan da nikakav drugi nacin vladavine nebi doneo mir toj zemlji!"Diktatura,diktator",vristi zapadna hipokrizija umesto da gleda sebe I osmisli nesto drugo osim ovih kobajagi "izbora!"Mi ovde u stvari ni neznamo za sta ili koga glasamo!Izbori nisu direktni vec biramo tzv.delegate koji mogu ali ne moraju da postuju volju naroda!Zbog toga ja vise ne ucestvujem u toj komediji!Libija je bila gotovo raj na zemlji!Vecina arapskog stanovnistva nije radila,bili su izdrzavani.Cak Im je I hleb deljen besplatno dva puta dnevno!Stipendiju je mogao da dobije svako ko je zeleo da nesto uci bilo gde.Pogledajte ih sada!Zapad je kasicnom gusarskom akcijom unistio I opljackao Libiju ali nazalost nisu znali sta dalje tako da je doslo do ovog krvavog haosa.Evropa je prosla jos gore,nagrnule su izbeglice I oni koji to nisu,resenje ovog haosa se ni ne nazire.Trazili ste,slusajte!
Preporuke:
2
1

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner