Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ko to beše Ranko Panić

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 01 jun 2009 17:24
Tha Tao of Groove
''Bilo bi lepo da nas država obavesti koliko je narkomana posle boravka u ovim ustanovama izlečeno.''
Srbija nema drzavu. Srbijom upravlja mafija.
Preporuke:
0
0
2 ponedeljak, 01 jun 2009 17:53
Steva Nadrljanski
Neverovatno! Baš danas razmišljam kako nije bilo nikakve uzbune kad su ovog nesretnog čoveka ubili kao psa na ulici, a radi lopatanja po gluteusu maksimusu podigla se smesta i državna i paradržavna ala i vrana! Kad je onoj sa "Peščanika" razbijeno nešto na autu, oglasio se i Tadić, što je propuštao da čini kad bi nekog Srbina prebili na Kosovu.
Užas i beda!
Preporuke:
0
0
3 ponedeljak, 01 jun 2009 18:09
Armitage
Dobar tekst, kratak i konkretan. Licemerije naše, pa i svake - vlasti nema granica.
Preporuke:
0
0
4 ponedeljak, 01 jun 2009 19:05
Patriota
Izvrstan i nadasve iskren tekst. Od davno sam znao o ovome o cemu se ovde govori jer sam i sam radio u sluzbi za discipliniranje narodnih masa punih 20 godina. Nisu me mnogo volele kolege jer pred menom nisu mogli da se izivljavaju znajuci da cu da kazem istinu tamo gde treba. Zaista je strasno koliku moc ima policija. Odbiti naredjenje policajca znaci odmah primenu sile, dali palicom, sakom, nogom. Kakve su to odgojne mere i zasto se to tolerira. Debeli sa kofercetom nam duguje ime ubice policajca koji je ubio Panica. Duguje nam odgovor ko je u vladi izdao drzavnu tajnu, ko je zaradio pare sa pasosima i kako je moguce da se falsificirani pasosi proglase vazecim. Ko je za to odgovarao i t d , i td
Preporuke:
0
0
5 ponedeljak, 01 jun 2009 20:48
MP
"Pre nekoliko meseci, nakon brutalne policijske torture, preminuo je Ranko Panić. Zaista je čudno da u demokratskom i transparentnom društvu kao što je naše, ministarstvo unutrašnjih dela i ministar unutrašnjih dela efikasnost koju su ispoljili prilikom podnošenja krivičnih prijava za nekoliko udaraca lopatom po narkomanskoj zadnjici, tu zadivljujuću efikasnost nisu ispoljili kada su pripadnici tog istog ministarstva na smrt pretukli ovog čoveka. A i jedno i drugo je dokumentovano snimkom." i još "Zašto je za brižne NVO, medije pod državnom kontrolom, ministra unutrašnjih dela i tužilaštvo prašenje zadnjice jednog narkomana mnogo važnije od ubistva nevinog čoveka je pitanje na koje će svako od nas lako dati odgovor.
Od pomenutih ga sigurno nećemo dobiti."
Molim autora da citirane odlomke njegovog teksta pošalje u Politiku,Blic,Danas,Novosti i ostale medije pa da vidimo ko(ne)će da objavi.A neće niko.A onda da pođemo za autorom, on je već verziran kako sigurno do publiciteta!
Preporuke:
0
0
6 ponedeljak, 01 jun 2009 21:53
Steva Nadrljanski
Ultramoderator je posle onog svog teksta stekao opšte komentatorsko poštovanje, koje moram ovom prilikom da naglasim i ponovim: ne samo da je moderator, nego i lektor. Inkriminisani deo teksta mi je tako stručno opravio da sam to jedva i sam primetio.
Ovo pišem radi izgradnje poverenja u ovdašnju vlast. Nije mi isprva bilo lako u ovakvim situacijama koje udaraju na "sujetu sujetstvij", ali sad osećam da smo svi pod sigurnom rukom.
Preporuke:
0
0
7 ponedeljak, 01 jun 2009 23:10
Milos
Veliko hvala na ovom tekstu i podsecanje na casnog coveka Ranka Panica!Zaista je neverovatno da smrt ovog coveka vise niko i ne pominje, odnosno ne dozvoljava da se pomene, osim u skupstinskim prenosima kada to uradi Sormaz ili neki radikal.Sve je teze izdrzati medijsku okupaciju evroatlanskih struktura i licemerstvo i dvostruke standarde vladajucih"elita"
Preporuke:
0
0
8 ponedeljak, 01 jun 2009 23:13
Nebojša Vuković
Mislim da u celoj priči najviše zabrinjava stav vrha SPC-a. Danas se na televiziji oglasio episkop Irinej Bulović i bio je u potpunoj "simfoniji" sa građanskim NVO sektorom, te različitim "nezavisnim" analitičarima i novinama.
Dakle, bratiji iz spomenutog centra za odvikavanje od narkomanije nema spasa...kao ni nesrećnim narkomanima i njihovim roditeljima.
Preporuke:
0
0
9 utorak, 02 jun 2009 00:15
Jovan Janković
Veoma dobar podsetnik i pokazatelj dvostrukih standarda unutar sistema. Retki slobodni mediji, poput NSPM, morali bi, kroz ovakve tekstove, nastaviti insistirati na tome da se takvi slučajevi razreše. Patriotske NVO bi to takođe trebalo da čine. Ovakva užasna nedela ne bi smela ostati nekažnjena.
Preporuke:
0
0
10 utorak, 02 jun 2009 08:57
Haralampije
Pelcer "licemerne evroatlanske demokratije" se prima u svim društvenim strukturama, kada se redovno zaliva i neguje brižnom državnom rukom. Značajna je pomoć budnih tzv. NVO koje kao pravi pioniri procesa koji "nema alternativu" ukazuju na sve i svakoga, da ne bude zaobiđen opštim procesom "usrećavanja".
Preporuke:
0
0
11 utorak, 02 jun 2009 09:30
Steva Nadrljanski
G. Vukoviću, kad dvojica čine isto - to nije isto. Nevladinski sektor ovo koristi za napad na Crkvu, narkomani ih ne zanimaju, a vladika Irinej ima u vidu da ono što smo na snimcima videli ne može baš da se opravda jevanđeljem (iako ja lično ne zameram ocu Branislavu), a to je i rekao, samo treba pročitati, a ne učitavati.
Uostalom, on je kod nas pionir rada sa narkomanima.
Preporuke:
0
0
12 utorak, 02 jun 2009 09:35
brm
naprednjaci i radikali (jer su onda bili jedno)i naprednjaci (jer su učestvovali u demonstracijama)bi recimo mogli da prisustvuju svim zasedanjima skupštine u majicama sa likom Panića...al sam naivan... ONI su prvi zaboravili čoveka posle prve trange frange sa vladajućim..
a vi krpite NVO...
Preporuke:
0
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner