Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zimbabve: Predsednik Robert Mugabe podneo ostavku, posle 37 godina na vlasti

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 21 novembar 2017 18:38
el srbinjo
ko zna šta se tamo dešava? sumnjam da bi mugabe pristao dobrovoljno na državni udar. bljuc neki dan objavio da su generali pod kineskom kontrolom. lisica meso jede, a upire prstom na vuka.
Preporuke:
28
1
2 sreda, 22 novembar 2017 03:37
djetic
Pozdravio ga Milo. Slatka fotelja, pa to ti je.
Preporuke:
4
24
3 sreda, 22 novembar 2017 08:46
Dimitrije
El Srbinjo je u pravu: "ko zna šta se tamo dešava?" Mugabe je vrlo zaslužan za nezavisnost i razvoj Zimbabvea. Uspešno se borio protiv američkih i belosvetskih hijena koje su kidisale na prirodna bogatstva Zimbabvea. Stoga su ga CNN i drugi lažimediji godinama satanizovali kao Sadama i Gadafija. Ekonomski i finansijski godinama guše ovu zemlju pokušavajući da izazovu narodno nezadovoljstvo što im je na kraju i uspelo. Verovatno je tome doprinela i Mugabeova starost i pokušaji njegove žene da ga politički nasledi. Gledam ove snimke nesrećnih ljudi koji se raduju "promenama" i sećam se kako su svojevremeno emitovani snimci nekih građana u Iraku posle američke okupacije Iraka i obaranja Sadama. Znamo što je posle usledilo: građanski rat, islamski kalifat i milion mrtvih iračana.
Preporuke:
28
1
4 sreda, 22 novembar 2017 08:56
Beograđanin
Mugabe je uvek bio trn u ok kolonijalistima. Oni sada svakako likuju (Bi Bi Si, na primer). I bio je prijatelj naše zemlje.

Ali da je predugo na vlasti, jeste. Revolucionarima je počesto veći problem da odu sa vlast nego da dođu. Treba znati kada se povući, a to ne znaju svi. Tito nije znao. Kastro jeste.
Preporuke:
19
0
5 sreda, 22 novembar 2017 16:24
Turas
Treba ispoštovati "čiču". On je za svoj narod učinio maksimum . Sada dolazi vreme neizvesnosti i stradanja za Zimbabve .
Preporuke:
2
1

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner