Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Na delu je ozbiljna kriminalizacija društva koju sprovode Vučićevi najbliži saradnici i članovi porodice

Komentari (23) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 15 mart 2017 16:45
realno
Odličan i vrlo hrabar intervju. Bravo Vuče.
Preporuke:
82
6
2 sreda, 15 mart 2017 16:52
slobodan
Vuče nema 5 godina cementiranja, ima i ulica i protesti! Moje je pravo da budem na ulici i protestvujem! Sta su Rumuni uradili skoro! Pa tu smo! Ali ajd pre ulice da rešimo stvari!
Preporuke:
68
4
3 sreda, 15 mart 2017 17:01
Zemunac
Situacija je vrlo ozbiljna,jer je Skupstina pod kontrolom i jednoglasno namece sve njihove ciljeve!ONI glasaju kao stado goveda koje prati vodju na zvonce,a policija i vojska pod kontrolom njihovih ljudi!Zar slucaj Savamala,koji resavaju vec mesecima,ne govori sve'Ili slucaj gde je keramicar, iz neznanja,ali sa dobrim namerama naredio poletanje helikioptera,a to je dovelo do smrtii 7 ljudi,a Veliki Vodja ga je odbranio.OVO nije pravna drzava,jer nam vladaju bate i kumovi,a nas premijer se koristi Gebelsovim metodama propagande i to vrlo uspésno.DA je situacija zaista dobra,ne bi mu trebali placeni BOTOVI i vulgarna cenzura svih medija.DA li ima nade da se ovo zaustavi?Niko ne sme ni da postavi pitanje ilegalnog financiranja Fondacije KLINTON,koju cak istrazuje i americki FBI!SADA JE PRVI CILJ omoguciti drugi krug izbora.GlASAJMO svi svesni za promene.Gore od ove diktature tesko moze biti.Predali su i Sev.Kosovo da im zapad cuva ledja!DOLE MARIONETSKA VLADA!OSLOBODIMO SRBIJU!
Preporuke:
80
1
4 sreda, 15 mart 2017 19:28
el srbinjo
zašto jeremiću predbacuju to što se angažovao da spasi miladina kovačevića? kovačević je zaštitio devojku na koju je brutalno nasrnuo pijani američki idiot. valjda je normalno da država srbija pomaže i štiti svoje građane. ili nije?
Preporuke:
53
13
5 sreda, 15 mart 2017 20:54
Napred Jeremiću
Ti si nada naroda u vladajućem beznađu u Srbiji. To je više nego dovoljno da istraješ u borbi protiv onih koji su nas doveli u beznađe i žele da to čine i dalje.
Bodrimo Te da budeš Predsednik Srbije!!!
Preporuke:
41
6
6 sreda, 15 mart 2017 21:39
Tanja Paunović
Gospodin Vuk Jeremić uskoro i zvanično predsednik Republike Srbije!!!
Preporuke:
36
7
7 sreda, 15 mart 2017 22:17
Zoran
za el srbinja: nije se Jeremic angazovao na spasavanju Miladina KOvacevica: to su, protivzakonito, uradila dva sluzbenika konzulata Srbije u Njujorku. Protivzakonito jer su znali da je Kovacevicu oduzet srspki pasos zbog sumnje da je pocinio krivicno delo za koje je trebalo da bude optuzen u Americi ali su mu ipak dodelili privremenu putnu ispravu koja mu je omogucila da pobegne iz Amerike pre nego sto je imao sudjenje. Roditelji su uplatili 100 hiljada dolara na ime kaucije da bi mogao da se brani sa slobode i kada je pusten iz pritvora pobegao je u Srbiju uz pomoc srpskih diplomatskih sluzbenika. Nije duznost sprske diplomatije da omogucava osumnjicenima za krivicna dela da beze u Srbiju od odgovornosti i sudjenja za dela za koja su optuzena u zemljama u kojima borave: duznost je gradjana da postuju zakone zemlje u kojoj zive Jeremic je zasttitio Kovacevica da ne bude izrucen Americi nakon bekstva u Srbiju jer srpski zakon u to vreme nije dozvoljavao izrucenje srpskih drzavljana.
Preporuke:
36
3
8 sreda, 15 mart 2017 22:20
Boban
Poštovani,

budući Predsednik Republike Srbije je ''zaboravio'' da nam iznese bar deo svog programa budućeg rada. Mnogo problema je nabrojao, ali ... to možete i vi i još mnogih manje poznatih ljudi!!
Gde su načini kako će sve to probleme rešiti, da ne ponavljam ni njegove ni bilo čije reči, jer ih ima mnoooooogoooo!
Eto, ako bih znao na koje konkretne načina će rešavati sve te velike probleme, možda bih i glasao za gospodina Vuka.

Hvala unapred Vuku!
Preporuke:
22
7
9 sreda, 15 mart 2017 23:17
Dragan, Katun
Dobro je što ukazujete na nepočinstva ove kamarile i želim Vam dobar rezultat.
Zamolio bi Vas da obratite pažnju na "događanja" oko kandidature Gospodina Predraga Vučetića iz Kruševca. policijskog kapetana i zamenika komandira Policije Trstenika, inače je suspendovan sa posla i vodi se disciplinski postupak zbog kandidovanja.
Ukoliko su navodi u tužbama koje je podneo tačni Niko od Vas ne režimskih kandidata ne bi trebao da učestvuje na izborima jer preko toga se ne prelazi!
RIK još nije ni odbio ni potvrdio kandidaturu?!
Santos palanka je novi "toponim" u nizu bezčašća ovih nesoja.
Link:/www.facebook.com/kapetanvucetic/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

p.s.ovo je bruka iz mog zavičaja.
Preporuke:
17
3
10 četvrtak, 16 mart 2017 02:58
Nemanja@Dragan Katun
Taj isti Vučetić je upravo u Trsteniku napao Jeremića i optužio ga za isto ono što ga optužuju i podmeću Vučićevi blatoidi.I zašto bi se sad Jeremić solidarisao sa nekim ko ga je napao koristeći upravo arsenal izmišljotina koje plasiraju Vučićević i njemu slični.
Preporuke:
19
3
11 četvrtak, 16 mart 2017 04:11
Boba
Jasno je svima koji vide dalje od nosa da je g. Jeremić u pravu. Problem je međutim što tu kriminalizaciju mnogi još od 1944-e prepoznaju kao familijarnu 'normalnost'. U pitanju je teško i višedecenijsko ispiranje mozga i tu nažalost samo konstatacije ne pomažu mnogo, naročito kod kratkovidih, uplašenih i neinformisanih kojih ima dovoljno da uz vreću glasova koje već ima kriminalizovana družina na vlasti nastavi sa svojim prevarama.
Taj blok ne glasa prema razumnim argumentima na duže staze već prema percepciji trenutne koristi - po principu 'A šta tu ima za mene'. Tadić i DS su izgubili vlast ne zbog argumenata Nikolića i opozicije, već zato što je većina njihovih glasača izgubila veru u lične dobiti od ostanka na vlasti jedne uže grupe koja je političku i ekonomsku dobit delila u uskom krugu i zamene je za istu politiku ali sa nešto širim krugom 'dobitnika'.
Ovo je poučna istorija za g. Jeremića i dobro bi bilo da proširi diskurs i konkretnijom ponudom delu tog biračkog tela.
Preporuke:
17
3
12 četvrtak, 16 mart 2017 04:23
Boba
Pravo pitanje je zato da li ima ekonomista u timu g. Jeremića?
Bilo bi dobro povećati pažnju na konkretne ponude razočaranim ili onim koji makar i sumnjaju u svoj izbor ili im se čini da nemaju izbora.
Šta kod nas najbolje radi nažalost demostrirali su Dinkić i Vuk Drašković pre njega, pričom o 1000 evra akcija ili 1000 ondašnjih maraka plate.
Ovakve presne lagarije ipak nisu pametne jer se kad tad ispostave za ono što jesu.
To ne znači međutim da nije moguće konkretno obećavati. Moguće je ako se uzme u obzir konkretna računica trenutnog zaduživanja, gubitaka od korupcije, napuštanja carina, bespotrebnog uvoza i uništavanja domaće proizvodnje, kao i pravednije raspodele postojećeg društvenog proizvoda.
Ta sredstva bi bila sasvim dovoljna za finansiranje programa za radno zbrinjavanje dobrog dela nezaposlenih kao i povećanja primanja onih koji žive na rubu egzistencije. To važi i za domaće preduzetnike koji itekako mogu imati dobiti od sredstava preusmerenih sa finansiranja stranaca i tajkuna.
Preporuke:
14
1
13 četvrtak, 16 mart 2017 07:46
Idemo dalje
Dobar intervju. Hvala NSPM.
Preporuke:
20
5
14 četvrtak, 16 mart 2017 10:13
Dragan, Katun
za Nemanju
Moj komentar je čisto principijelan, ukazivanje na POJAVU.

Ne pratim pomno kampanju, Ovde je prenet članak iz "Danas"-a, sa linkom, tako da sam tragom linka saznao ......
Pozdrav.
Preporuke:
10
3
15 četvrtak, 16 mart 2017 10:35
nije svako gospodin kad obuče odelo i useli se u krug 2
- Moj glavni i jedini rival na ovim izborima je Vučić. Za žaljenje je to što mi Janković nije uzvratio istom merom, i što se iz njegovog štaba svako malo upućuju ka meni otrovne strelice...

Znamo mi njih, veliki su to razbojnici.
Preporuke:
19
6
16 četvrtak, 16 mart 2017 10:53
Milija
Nisam glasac Jeremica, ali cemu uopste to insistiranje na "ekonomskom programu"?! Zna se koje su ingerencije predsednika, i one nigde ne zadiru u ekonomiju. Jedan po jedan problem treba resavati, a predsednik ne moze resiti ekonomske probleme.
Preporuke:
18
9
17 četvrtak, 16 mart 2017 11:09
za razliku od Vučića, Jankovića, Obradovića
Vidi se da je treća generacija u gradu i da je svetski čovek - Vuka za predsednika!
Svetsko, a NAŠE!
Preporuke:
14
20
18 četvrtak, 16 mart 2017 14:49
Neša (Glodur)
Kriminalizacija društva pod Vučićem? A kriminalizacija pod DOS-om? Zar bi kriminalizacija pod Jeremićem bila drugačija? Dajte, molim vas!
Preporuke:
10
20
19 četvrtak, 16 mart 2017 16:46
zavera teorija
I dalje niko ne pita Vuka Jeremića o EU.
Preporuke:
15
5
20 četvrtak, 16 mart 2017 22:40
Nivo kulture
Možemo da potcenjujemo amerikance,ali ovako se izražava djak njihove elitne škole. A ovi naši djaci...
Preporuke:
10
2
21 petak, 17 mart 2017 05:53
Boba
Za one koji pominju 'ograničene ingerencije predsednika', malo podsećanje na istoriju i to skorašnju - kada je Milošević izgubio izbore izgubio je vlast i SPS, kada je Tadić izgubio izbore izgubila je vlast DS, kada je Koštunica izgubio izbore izgubila je vlast DSS, kada Vučić izgubi izbore, nestaće i 'naprednjaci'.
Drugim rečima ovo je referendum o naopakoj vlasti oličenoj u Vučiću i njegovim porazom nestaće i ova naopaka vlast.
Preporuke:
13
4
22 petak, 17 mart 2017 17:40
to
je istina . Ali, to su sprovodili i Sloboni i Djindjicevi. Kostunica nije, ali nikome nije valjao.
Mozda bas zato.
Preporuke:
5
0
23 petak, 17 mart 2017 18:58
Xxx
Licno smatram da Republici Srbij treba i pozeljan je jak vodja sa apsolutnim ovlastima, u pravom smislu vladalac, nesto sto sada ima Rusija u liku Vladimira Putina ili ranije sovjetska Rusija i SSSR u liku Staljina.
Preporuke:
3
7

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner