Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Mala svađa u porodici ili zašto Nezim Halilović Muderis fetvom preti Izetbegoviću

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 14 februar 2017 10:40
Zukorlić: Zahvalan sam premijeru, pokazao je državnički kapacitet
Pošto se ipak povukao, a njemu srodna duša, saveznik i željeni nasljednik, sandžački muftija Muamer Zukorlić nije izabran,

Da se ne iznenadimo ako nečinjenjem vlasti prema koalicionom partneru,na mestu nelegalnog objekta:u sklopu Fakulteta za islamske studije,po isteku mandata"zamrznutog"muftije na poslaničkom mestu i funkciji predsednika skupštinskog odbora za OBRAZOVANjE,nastane neki novi rasadnik verskog vehabizma pod pokroviteljstvom Saudijske arabije.
zapis
Preporuke:
32
0
2 utorak, 14 februar 2017 11:34
s.p.Lajković
A što Srbija ne tuži za ratni zločin Nezima Halilovića?
Preporuke:
34
2
3 utorak, 14 februar 2017 14:03
nema tužbe
Muderisova jedinica koliko god se upinjali za sobom nema ratne zločine!!!
On lično časno se borio, doslovno uvijek sa borcima na prvoj liniji, ne izvlačeći se nikad, čak i kad gori a nije na fronti hitno je stizao na lice mjesta.
Ne morate objaviti, ali pošteno recite: Je li časnije biti na fronti ili ko Kačavenda da mu komandanti ljube 'časnu' desnicu kojom osveštava oružje junaka?!?
Preporuke:
15
35
4 utorak, 14 februar 2017 15:09
s.p.Lajković
za nema tužbe

Ni jedna ali NI JEDNA muslimanska jedinica se NIJE ČASNO BORILA!!!!

Odakle ti ČOVEČE ideja da se časno bore oni što ubiju svata na svadbi da bi izazvali rat? časno se bore oni što odustaju od mirovnog plana samo zato što ih na to huškaju amerikanci i da ne nebrajam više ?

Pa šta ako je bio na frontu u prvoj liniji taj vaš Nezim? Da li je tamo sadio cveće ili ubijao ?

Hapsili ste vi muslimani Srbe samo zato što su spašavali vaše vojnike i narod a vi se pravite bezgrešni.

Ma, treba vas sve tužiti i biće prilike veruj mi, pogotovo sad kad prestane zapadno licemerije na koje ste navikli!
Preporuke:
38
3
5 utorak, 14 februar 2017 17:08
ti bas onako, na cose
E Lajkovicu, Lajkovicu... zlocinacku produktivnost srpske vojske u ratovima devedesetih tesko je dostici. Brojevi najbolje ukazuju gdje je zlocin bio planiran i sistematican. Troznamenkaste pa cak i brojeve sa cetiri znamenke ubijenih u jednom danu dostigli su samo srpski neimari zlocina. Ali buduci da tebe nikakvi podaci sem onih koji ti odgovaraku ne zanimaju apsurdno je s tobom polemisati. Ali ako ikad budes sebe radi istrazivaoolim te zarovi se u podatke SJB cijele BiH od kraja '91. pa iscitaj broj nerijesenih ubistava prije zvaniccnog pocetka rata i njihov nacionalni sastav. Mozda tebi ne znaci nista ali ubistva koincidiraju sa vremenom kada SDS svojim clanovima dijeli oruzje. Prije svata, toliko nerijesenih ubistava 'turcina' (obicno zalutali metak) da ne mozes vjerovati. Ali eto,ipak glava svata vrijedi sto turskih kao sto vam je i premijer nekad tvrdio.
Preporuke:
8
31
6 utorak, 14 februar 2017 17:41
brlj
"Blagosiljajte one koji vas proklinju", znali su preci i Bakira i Nezima ?!
A ovi `gaje` neko pustinjsko cveće, kupuju `vernike` stipendijama, razbacuju se `fatvama`, a sve to u 21. veku IT. Predstave za bogatu petro $$$$ klijentelu ?
Slućaj, pomalo za Muju i Hasu ? EU i Zapad sve više "luduje" za takvima ? Bee-dno...
Preporuke:
21
0
7 utorak, 14 februar 2017 20:18
Sima
@ti bas onako, na cose

Ali ako ikad budes sebe radi istrazivaoolim te zarovi se u podatke SJB cijele BiH od kraja '91. pa iscitaj broj nerijesenih ubistava prije zvaniccnog pocetka rata i njihov nacionalni sastav.


Molim te daj mi link, baš me zanima. Hvala
Preporuke:
13
0
8 utorak, 14 februar 2017 23:05
Dr Rade Pajovic,Florida
Mi,Srbi,pravoslavne vere imali smo I imamo istorisku glavobolju sa ostacima turskih osvajaca!Ubijali su nas,ponizavali,bezbroj puta pokusali da uniste I sl.Nisu bili dovoljno jaki I uvek su trazili saveznike,uglavnom medju zapadnim hriscanima.Tako je bilo I u ovim poslednjim "smutnim vremenima!"Sve bi se bolje zavrsilo I za nas I za njih da se nisu umesali(na njihovoj strani)Amerikanci,Francuzi,Nemci I ostali zapadni "kulturtregeri!"Kao sto vidite nije potrebno mnogo vremena da se mirni narod fanatizuje!Bice veoma tesko da se ponovo uspostavi kakva-takva tolerancija I suzivot.Oni koji su sve to inspirisali prave se ludi!Ali ipak ima pravde,pocinje mecka da igra I pred njihovom kucom!
Preporuke:
22
3
9 nedelja, 19 februar 2017 15:46
RADOZNALI ČITALAC
Odličan tekst profesore! Možda trebate više da pišete o radikalizaciji muslimana u BiH. Enklava u kojoj oni žive (pritom mislim na Federaciju Bih) je najistureniji dio u Evropi i za očekivati jeda budu "umjereni" a dešava se, nažalost, suprotno. Razgovor i dogovor sa onima koji žive pored nas je univerzalni model (i jedini normalan)pojedinačnih i kolektivnih odnosa uopšte,ali radikalni islam ne vrednuje tu činjenicu.Zašto ćute bošnjački intelektualci i zašto ne brane normalne civilizacijske tekovine koje umjereni islam, vjerujem, ima snage da ih apsorbuje i razvija?!
Preporuke:
7
0
10 ponedeljak, 20 februar 2017 12:11
zbogom
@nema tuzbe, hteli ste rat vi i vas Alija ali ste mislili da ce srbi proci kao nekada u NDH. To se vise nece desiti, zato lepo svak na svoju stranu pa se vi radikalno islamizujte i dovlacite vehabije i arape do mile volje.
Preporuke:
2
0

Anketa

Koliko će, po Vašem mišljenju, ljudi u Srbiji primiti vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner