Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Trčanje pred Trampa ili gde nestade „državni udar“ i kud se denuše atentatori iz Jajinaca

Komentari (65) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 30 novembar 2016 12:39
Prava pitanja
Šta bi sa toliko raspredanim atentatom na premijera? Šta bi sa (ne)skrivenim oružjem „slučajno“ ostavljenim-nađenim u jajinačkoj šumi? Šta bi sa opasnom međunarodnom terorističkom mrežom koja radi o glavi premijeru i/ili njegovom bratu, a sve u dosluhu i koordinaciji sa ambasadorima SAD i EU u Beogradu? Šta bi sa zloglasnim „špijunom CIA-e“ u sedištu Uprave kriminalističke policije?
Preporuke:
200
2
2 sreda, 30 novembar 2016 12:49
Obrad
može li ikome normalnom u Srbiji biti bliži Milo i Beba Popović nego Rusija i Putin.


Ne može!
Preporuke:
200
1
3 sreda, 30 novembar 2016 13:11
boban
Sve ce biti jasnije ako se zna da je licno Klinton mogao poslati Vucica u Hag a ipak nije iskoristio tu mogucnost.Ratni huskac i ratni ministar propagande je na cudan nacin izbegao Hag(po haskim kriterijumima).Vucic je cini mi se uradio isto kao sto su uradili Cume i Bagzi.Postao je saradnik u zamenu za svoju slobodu.Jedina razlika je sto Bagzi i Cume svojim "saradjivanjem" ne mogu da uniste Srbiju a Vucic bukvalno to moze. Sve njegove vaznije odluke su protiv interesa Srbije.Cak se otvoreno nudio da primi i naseli oko 100 000 migranata u Srbiju.
Preporuke:
245
1
4 sreda, 30 novembar 2016 13:19
Janko Pepović
Vivisekcija na delu. Nema se šta dodati ili oduzeti.
Preporuke:
150
1
5 sreda, 30 novembar 2016 13:40
Bundzija Sumadijski
Ne znam kako vi delite normalne i nenormalne. Za mene je onaj koji gleda sve sa stanovista licnog interesa normalna osoba. Dakle, Aleksandru Vucicu su blizi Vladimir Popovic i Milo DJukanovic od Rusije iz licnih interesa. Nema tu nikakve ludosti, samo egoizma i nastojanja da se po svaku cenu ostane na vlasti!
Preporuke:
121
12
6 sreda, 30 novembar 2016 13:51
pogled u daljinu
Odlicno pratimo ogledalce u Vucicevim rukama, koje on pomera sve u krug. Problem je u tome sto, dok smo naucili da pratimo ogledalce, izgubismo svaki pojam o sirem svetu. Vucic nas je hiptotisao!!!Hajde malo da se manemo bukvalno svakodnevnog skakanja s teme na temu od strane Vucica i njegovih legionara: Vucica izdaje Toma, vojska sprema drzavni udar, Vucic sreo Trampa, Vucic sreo Putina, penzioneri dobili pare, Vucic ne priznaje zajednicu opstina, Vucic prijatelj s NATO paktom itd. I ovo sve jedva za 7 dana. A pre toga, ruskko-srpska invazija na Crnu goru, minobacac u Jajincima, vise ni ne znamo, svakog dana po neka senzacija. Dok mi sve ovo sagledamo, shvatimo, razmislimo, smislimo komentar, a novi i novi i novi naslovi nas zatrpavaju. Hajde da vise ne komentarisemo trenutne naslove, nego da gledamo malo u dubinu i u daljinu. Kakav je trend Vuciceve vlasti u poslednjoj godini, kakav je u poslednjih 5 godina? Kuda to vodi? Da li je to dobro? Ako nije, kako ga zaustaviti?
Preporuke:
122
0
7 sreda, 30 novembar 2016 13:56
Konobar
AV.NOJ je tu da dovrši AVNOJ ... svakodnevno diže maglu da zamaja narod dok sprovede plan gazde. Iza stoji gazda koji je stajao i iza ''bravara''...i ON beše radio u nekoj bravarskoj radnji blizu ''krune''dok se ''mukotrpno'' školovao.Dobro je da se desio ''TRAMPOTRES'', budi se narod i prepoznaje političare-prevrtljivce. Biće veselo...
Preporuke:
92
1
8 sreda, 30 novembar 2016 14:15
Cviko
Obzirom da Hilari nije izabrana, "slučaj Jajinci" ide u "ad akta". Prosto kazano, izjalovilo se. U svetskoj štampi možete pročitati kako će na inaguraciju 20-og januara, iduće godine, ići ti i ti političari. Ace i Tome na tom spisku nema, bar za sada, jer da ima, mediji bi svakom ko priđe kiosku za novine, svojim naslovima na ovu temu "izbili bi oči". Istini za volju,odmah po Trampovoj pobedi, Aca je izjavio da će biti među prvima koji će razgovarati sa Trampom. Posle ove izjave tajac. Dva američka ambasadora na tlu Srbije (jedan u Prištini, drugi u Beogradu) ne snalaze se baš najbolje u ovoj situaciji. Svojim izjavama nastoje da održe postojeće stanje odnosa i aktivnosti. Ni oni nisu sigurni da će ostati na ovim mestima. Amerikanci nikad nisu imali spoljnu politiku ili ako hoćete, to što oni nazivaju spoljnom politikom jeste "legalizovano nasilje" koje smo i mi osetili i još uvek osećamo. To je karta na koju igraju ambasadori. Kod njih je sve biznis pa i spoljna politika. Pristup različit???
Preporuke:
116
1
9 sreda, 30 novembar 2016 14:23
Koliki
je reJting veleizdajničkoj bandi okupirane i razbucane Srbije?
A vrhovni veleizdajnik će podržavati neprijatenje Srbstva dokRaja.
Vreme će pokazati čiji kraj će stići prvi.
Preporuke:
100
0
10 sreda, 30 novembar 2016 14:27
el srbinjo
geografska oblast je u vučićevoj glavi. po svoj prilici tundra. potrošismo sve reči na njega, nema više šta da se kaže.
Preporuke:
91
0
11 sreda, 30 novembar 2016 14:58
zoran
drzavni udar i atentatori...pa uplasili se od dr nese sline!

ko je vodji miliji, rusija i putin ili beba i djukanovic....pa naravno da su mu miliji djukanovic i beba.....sad ne znam za ona dva miliona sto je dao hilari....ali eps ce to nadoknaditi....najnovija sumnja je da je eps prodavao struju preko rumunije za milijardu i sto miliona a okrivljeni za samo 20 miliona....pa gde su pare, kako to da nezna nas premijer i nesa slina....ili je ta vest samo patka.....ne verujem da bi to nas premijer dozvolio jer on ima samo garsonjeru u bgd a nesa slina je suvise posten i opasan, njega se kriminalci plase....jedino da pitamo Cegevaru sa dedinja, mozda on nesto zna...ups, on je na kubi sada....malo da se proseta nece skoditi budzetu!
Preporuke:
71
1
12 sreda, 30 novembar 2016 15:00
...
Bravo!Antidržavna politika Vučića suprotna zdravom razumu, je razotkrivena.
Preporuke:
89
0
13 sreda, 30 novembar 2016 15:03
Dijapazon
AV je u slucaju Kilari odigrao na pogresnu kartu kao sto je u slucaju Blera i slucaju Merkel odigrao pogresno a o pogresnoj komninaciji sa Arapima ne vredi ni zapocinjati. Uopste on je u stanju da igra na pravu kartu samo u Srbiji gde moze da vara na kartama kontrolom medija.
Preporuke:
87
0
14 sreda, 30 novembar 2016 15:16
robokap
Ja se GOS:VUKADINOVIĆU DIVIM.Ostati normalan u ONAKVOJ NARODNOJ SKUPŠINI sa 130 SNSOVSKIH ANŠTAJNA je stvarno za DIVLjENjE:POZDRAV:
Preporuke:
118
0
15 sreda, 30 novembar 2016 15:17
negi
Čitam komentare Vučićevih botova na kolumnu Đorđa u Politici.Ljudi moji botovi su stvarno ubeđeni da je Đorđe Vlah!
Preporuke:
99
5
16 sreda, 30 novembar 2016 15:34
Joviša Vidić od Rudina
Napisah da se šapuće, da su Vučić i Đukanović rodbina (prijatelji) preko Vučićeve nove supruge jer je ona iz porodice Đukanović. Dakle, rodbina po ženinoj liniji.
Preporuke:
83
3
17 sreda, 30 novembar 2016 16:32
Coco
@robokap
Mislite 130 Frakensteina?
Preporuke:
57
1
18 sreda, 30 novembar 2016 16:34
To je to
"...ličnog odnosa dve vladajuće oligarhije i dve familije.."

Mafije i siptarski kriminal, jesu li to drzave?
Preporuke:
67
0
19 sreda, 30 novembar 2016 17:16
Turas
Taman zaturimo ove događaje , kad Vukadinović nas vrati u čupavu srvarnost . Još je dobro što sam ovaj komentar pročitao posle ručka i tako izbegao neprijatan osećaj u stomaku pri pomenu Vučićevih vladalačkih eskapada . Nadam se da će Tramp da zagorča Vučiću mandatarenje , što će i nas kao narod da "razveseli" .
Preporuke:
57
1
20 sreda, 30 novembar 2016 17:43
Siniša
Mene pomalo čudi što Đorđe i dalje, posle toliko vremena, pokušava da nađe ikakve racionalne, nacionalne ili bilo koju logiku u delovanju i postupcima AV.
Vučić je psihički bolestan čovek!
Tako da, svaki pokušaj analize njegovih postupaka mora polaziti sa stanovišta psihologije i psihijatrije, nikako politike ili bilo čega drugog.
Koliko je psihopata, koliko paranoik,šizofrenik i slično, treba da kaže medicinska nauka.
Što pre isti ode na lečenje, to bolje za Srbiju.
Preporuke:
91
1
21 sreda, 30 novembar 2016 18:12
namćor
Gospodine Vukadinoviću, sve do reči potpisujem (čak sam, ovde, pisao veoma slično, kočeći euforična očekivanja od Trampa itd...). Međutim, mislim da sa pravom od Vas očekujemo reakciju, na, po meni, dugoročno najopasniji događaj, koji je, uz nekoliko tekstova, tu i tamo, prošao bez jake i glasne reakcije. Radi se o usvajanju promena u Kaznenom Zakonu i uvođenja, na mala vrata, da se Vlasi ne sete, delikta mišljenja i izgovorene reči! Jer, ima nas puno, koji ne prihvatamo Zapadnu propagandnu laž o "8.000 streljanih muslimana" i "genocidu" u Srebrenici! Ovim zakonom je Skupština Srbije (čitaj: naredbodavac Vučić) pljunuo na podršku Rusa u Savetu Bezbednosti!
I moj lični utisak je da je upravo taj zakon razlog "atentata".
Voleo bih kada bi se izjasnili i po tom pitanju.
Preporuke:
67
0
22 sreda, 30 novembar 2016 18:23
Tragedija jednoga naroda
Živimo u vremenu bizarne lobotomije sopstvenog naroda!!!
"Hirurzi" sede u Vašingtonu, Londonu i Briselu, a operaciju vrši domaći Hanibal Lektor - psihopata nad psihopatama!!!
Preporuke:
86
0
23 sreda, 30 novembar 2016 18:43
Kritičar
Bravo Đorđe, i misli i pero su Vam pozlaćeni!
Osim toga, pokazujete kako se treba hrabro boriti protiv laži i prevara koje, na štetu naroda, čini vladajuća "oligarhija" sa glavnim oligarhom.
Preporuke:
53
0
24 sreda, 30 novembar 2016 18:47
Meni je, isto tako...
...vrlo interesantno gde se denu onih 2 km zice i stubova sa novog autoputa! Mozda je to minorno u odnosu na ovo sto Djordje komentarise, ali, po meni, postoji jedan zajednicki imenilac, tj. afera je trajala par sati, nema zice, uginuo srndac, velika opasnost za putnike, hitan nalog Mihajlovicke da se nova ograda postavi, N.N. lice uhapseno u selu pored autoputa ali sa mnogo manjom kolicinom zice od navedene, ...i posle tuga, cutanje?! Rekose da treba 4-5 dana da se ta zica postavi sa timom vrhunskih strucnjaka, to znaci da je trebalo isto toliko lopovima jer nisu vrhunski strucnjaci, mnogo kamera na autoputu i nema snimaka. Pa, nisu valjda nosili ogromne bale zice visoke i 2m u kolicima za malter?!
Da li je ta zica uopste bila postavljena?
Imam pravo da sumnjam.
Preporuke:
61
1
25 sreda, 30 novembar 2016 21:00
Dragan, Katun
Đole oćemo li mi da krečimo il i dalje da trunemo u ovoj čađavoj mehani?
Preporuke:
56
2
26 sreda, 30 novembar 2016 21:20
Srki
Dzo je odlicno primetio, a ja bi dodao, da je to radjeno po uputama britanskih psihologa koji u saradnji sa ambasadorom daju upute. Logika je - odvrati paznju sa glavnih stvari, predaje Kosova, na lazne afere. Iza svih poteza Vucica, stoje timovi profesionalaca, kojima je neorganizovan narod lak plen.Glavni deo opozicije je kupljen i lazan i britanske elite rade po Srbiji preko svojih ljudi doslovno sta hoce. Nadam se da ce se narod probutit, ali da se i sad probudi, bojim se da je kasno. Za referendum je potrebno skupiti samo 100 000 potpisa.Nema ko.
Preporuke:
61
0
27 sreda, 30 novembar 2016 21:29
referendumsko pitanje
da li se slazete da krnja Srbija, bez Kosova, pregovara o clanstvu takve krnje Srbije u eu? Za clanstvo u NATO, poseban referendum
Preporuke:
38
1
28 sreda, 30 novembar 2016 21:30
S.Z.Ž
Shvatili su da je to sa atentatorom i atentatom, nije baš po zakonu pa su rešili da ispoštuju proceduru. Zato su, čuo sam iz pouzdanih izvora, raspisali tender za atentatora i atentat.

Treba da bude što jeftinije i transparentnije po propisima EU, da ne bude opet nekakvog muljanja.
Preporuke:
38
0
29 sreda, 30 novembar 2016 21:31
hejter
Srljaju iz reške u grešku.
To je već van njihovog dometa i odlučivanja.
Počeo je njihov kraj.
Za to ćemo se svesrdno pobrinuti da ih ne gledamo,ne pet godina,nego pet meseci.
Obojicu i sve one uz njih.
Jer polako dogoreva do noktiju.
Preporuke:
55
1
30 sreda, 30 novembar 2016 21:52
Dragan, Katun
Pojedini komentatori nne bi trebali da zatrpavaju opštim mestima, većina nas je uglavnom u toku-obaveštena, već izričito iznesite stav o temi-tekstu.
Odite ponekad u kafanu na čašicu i priču-ja to obavim ispred prodavnice/nema kafane/zahladnelo pa malo šiše ljute, inače pivo da se ne dehidrira, a mogli bi i do neke banje da skoknete pre zimskog špica, imate i vi dušu.
Preporuke:
26
2
31 sreda, 30 novembar 2016 21:54
geras
av je bolesniik .
Preporuke:
50
1
32 sreda, 30 novembar 2016 21:55
Seljak Bezemljaš
Karikaturalni i odrpani titoizam.Političke kampanje kao metod zatrpavanja provalije između stvarnog i normativnog.Ljigavi patriotizam. Utabane staze.
Završavanje AVNOJa i ASNOSa.
Preporuke:
43
6
33 sreda, 30 novembar 2016 22:24
BB
Neprekidni rijaliti šou: – hapšenja, atentati,afere, optuživanja, špijuni, besmisleni skandali koji nam skreću pažnju s najvažnijeg problema: da postajemo materijalno siromašniji i da Kosovo korak po korak, polako ali sigurno, definitivno odlazi.
Senzacije se ređaju i smenjuju na svaka tri dana, tempo se ne smanjuje, a čim narodu popusti pažnja, smišljaju se nove i nove ujdurme.
Preporuke:
47
0
34 sreda, 30 novembar 2016 23:41
Cile
BRAVO ĐORĐE.
Preporuke:
27
2
35 sreda, 30 novembar 2016 23:52
ANALITICAR
Vucica kvislinga od pada nece spasiti ne NATO PAKT , nece ga 100 Amerika i 200 Britanija.


Sifra Alepo zove Idliba , hehehe


RUSIJA TVRDJAVA PRAVOSLAVLJA
Preporuke:
32
4
36 četvrtak, 01 decembar 2016 00:05
Causa Spectandum
Pitanje svih pitanja je - odakle kolektivna amnezija naroda???

Meni je zao sto nisam - iz prostog raloga sto sam pre dvadest godina prestao gledati TV, ali sam ponekad, ponesto "osacovao" - samo snimao izjave i emisije.

Verujem da timu od tri coveka, recimo Vi kao politicki analiticar, pa kvalifikovan lekar i jedan montazer, ne bi bilo tesko izvuci niti od pocetka, pa do danas, politicke karijere "pateticara", a onaj koji gleda neka sam zakljuci kakav ce biti kraj.
Preporuke:
23
1
37 četvrtak, 01 decembar 2016 00:45
Dule
Jest, mnogo dimne zavese zarad klečenja pred onima koji su nas oborili na kolena. Iako je dolar ojačao, haos po svetu dobro nikao, ne treba da klečimo ne zbog Trampa i zabluda da će on promeniti smernice američke administracije, već zato što ne valja klečati iz drugih, dubljih razloga. Svi pregovori u Briselu i sa Briselom su čist promašaj, a davanje pozivnog broja je besmislen autogol. Čini se kao da vlast u Beogradu održava u životu i vlast u Podgorici i u Prištini.
Preporuke:
33
0
38 četvrtak, 01 decembar 2016 01:36
Zemunac
ZBOG GRESKE U KORACIMA i pogresnog izbora u kampanji,POZURIO je da PREDA pozivni broj KOSOVU,i obavio istorijsku posetu sedistu NATO pakta!A marljivost je garancija da ga ne zamene novi nalogodavci!TRAGICNO je da SRBIJU vodi covek koji je izjavio da nece predsdnika koji ZVOCA!PA KO NJEGA I PITA kakvog predsdnika hoce?TOLIKO EGO manijak NIJE jos zabelezen,a da je neko pre dvadeset godina rekao da ce taj mladjani RADIKAL obaviti prvu istorijsku posetu sedistu NATO pakta,bio bi ISMEJAN!Dole marionetska Vlada!MOZDA ga gdin TRAMP,po preporuci novog sefa diplomatije generala PETREUSA pusti niz vodu!Nazvao je,gdin TRAMP i predsdnika CG MILA mafijasem,pa mozda I dobro vidi i ko je zaista nas premijer!
Preporuke:
29
1
39 četvrtak, 01 decembar 2016 02:01
Jasna Simonovic
Lepa analiza...Nemam dovoljno vremena da gledam prenose iz Skupštine, pa ne znam dovoljno o vašem učešću na sednicama. Interesuje me da li vi tamo imate neki određeni prioritet svog delovanja, temu, čime se konkretno bavite, ako smem da pitam?

ps Sjajno što je gdja Lepa Lukić profitirala od Trumpa...bolji marketing ne bi smislila ni najbolja marketinška agencija nego što može ljudska duša i Božja volja...Samo da još "okačimo" i neki dobar biznis...
Preporuke:
9
2
40 četvrtak, 01 decembar 2016 03:55
Boba
Kao što su neki primetili Vučić je psihijatrijski slučaj i kao takav pre zahteva mišljenje konzilijuma u Lazi nego što zaslužuje politički komentar. Ono što zavređuje komentarisanje je pitanje kako takve slučajeve trpi narod i to decenijama???
Tema za analizu kolektivni psihopatologije nažalost.
Preporuke:
22
2
41 četvrtak, 01 decembar 2016 04:32
Ujka Vasa
I proređeno pojavljivanje u "Politici", i nastupi u Skupštini, i NSPM, sve je to dragoceno. Neravnopravna borba, ali bez borbe nema nade. U ovim uslovima onima koji se bore treba mnogo hrabrosti. Mi, ostali, im dugujemo zahvalnost.
Preporuke:
21
0
42 četvrtak, 01 decembar 2016 07:59
Da ptamo politicare
Zene koje su predstavljene kaosex-objekti na raznim TV-kanalima I tabloidima, zadovoljavaju I bolesne potrebe politicara (onih na vllasti).
Takvi programi, na Zapadu, su ukinuti u samom startu.
Pranje mozga Srbima, narocito Vucicevim glasacima, zadovoljava potrebe tog nivoa naroda.
Preporuke:
20
1
43 četvrtak, 01 decembar 2016 09:47
@Boba
Psihopate su veoma sugestivne. Nije redak slučaj da terorišu porodice ili čitave organizacije i ustanove, a da njihove žrtve nikada ne shvate da se radi o poremećenim osobama. Obično ih doživljavaju kao "malo nezgodne" ali dobre očeve, uspešne direktore, sjajne organizatore. Nažalost istorija pokazuje da ti bolesnici često dolaze na čelo država i to na osnovu demokratskih izbora. Za Hitlera je glasala ogromna većina nemačkih birača.
Preporuke:
25
1
44 četvrtak, 01 decembar 2016 09:52
Jelena
Razbojnik je na delu i sve sto radi je kriminalno!
Preporuke:
25
0
45 četvrtak, 01 decembar 2016 10:31
Boško
PS. I konačno, umalo ne zaboravimo: Šta bi sa toliko raspredanim atentatom na premijera? Šta bi sa (ne)skrivenim oružjem „slučajno“ ostavljenim-nađenim u jajinačkoj šumi? Šta bi sa opasnom međunarodnom terorističkom mrežom koja radi o glavi premijeru i/ili njegovom bratu, a sve u dosluhu i koordinaciji sa ambasadorima SAD i EU u Beogradu? Šta bi sa zloglasnim „špijunom CIA-e“ u sedištu Uprave kriminalističke policije? Ili je sve to pokrio zaborav, ruzmarin i šaš nakon još jedne „trijumfalne“ kapitulacije u pregovorima sa Prištinom (međunarodni telefonski broj +383 za „Kosovo“), kao i „više nego uspešne“ prve posete premijera Srbije sedištu NATO-a u Briselu?


Sve je to namenjeno degenerisanom i denacionalizovanom glasačkom telu ispranog mozga koje funkcionalno nepismeno i kome se mozak "resetuje" između dve "vučićovizije"

Svaki dan nova laž smenjuje drugu da bi se degenerici držali pod stalno "tenzijom" i stalno im skretana pažnja (uspešno) da su im džepovi prazni.
Preporuke:
27
2
46 četvrtak, 01 decembar 2016 10:43
nenad
Svake subote je okupljanje naprednjaka na Kalenic pijaci.
Najaci smo!
Preporuke:
11
11
47 četvrtak, 01 decembar 2016 10:59
dok je bio na vlasti
koštunica je stalno govorio da institucije moraju da budu nezavisne(mislila sam da jesu) i poslednjih nekoliko god jasne su mi njegove izjave
Preporuke:
12
0
48 četvrtak, 01 decembar 2016 11:01
nije Đorđe teško razumeti
"Teško je razumeti zašto se aktuelna vlast tako žuri da što više poslova posvršava sa odlazećom (nenaklonjenom) američkom administracijom, umesto da, recimo, sačeka inauguraciju Trampa i vidi da li će se na tom suncu možda ipak malo bolje moći ogrejati srpski nacionalni interesi."
----------------

AV i ministri u vladi i funkcioneri van vlade kao na primer RJT koja se upravo vratila iz SAD, kao i svi biznismeni moraju poštovati rokove i data obećanja, za koje su primili ili primaju novac ili druge benefite. Zato su leteli tamo da odrade sve dok nije dockan i počiste tragove, što se radi i kad se smenjuje opštinski prašinar, a kamoli kada se menja predsednik SAD ?! Pitati Stefanovića i Dolovac kuda se denuše atentatori iz Jajinaca, pa ili ih razrešiti kao nestručne i nesavesne, ako nisu u stanju da reše slučaj - ne samo taj već nijedan, ili podneti prijavu zbog "uznemiravanja javnosti"?
Preporuke:
23
0
49 četvrtak, 01 decembar 2016 12:10
Turas
@ sreda, 30 novembar 2016 16:43 Siniša
Komentar korektan ,ali ako je bolestan nije glup .
Bolest ne povlači od odgovornosti . Mi neznamo koje sve "benefite" ima AV i "elita". Tada bi se složili da ipak nije toliko "bolestan" . Šta je sa poklonicima i biračima ? Da li su i oni bolesni ? Za njih bi se pre reklo da su neobavešteni , medijumi ili nazovite to prosto "pinkadžije" .
Preporuke:
14
0
50 četvrtak, 01 decembar 2016 12:32
čitalac
Bundzija Sumadijski@
Slabo ti razumeš stvari i analiziraš površno. MOžda si mlad ili neobrazovan ne znam.
Radi se o tome da preijer MENJA SVEST NARODA, ZATIM PLJUJE PO NARODU KAKO JE PROST LENJ I NESPOSOBAN, zatim HVALI NEMCE KOJI SU NAS UBIJALI ITD, zatim PLAĆA STRANCE UMESTO DOMAĆE PREDUZETINIKE, zatim LAŽE NON STOP I OBEĆAVA DA ĆE ZA DVE GODINE BITI BOLJE, zatim DOVODI NESTUČNJAKE I PREVARANTE NA MESTO MINISTRA, zatim RASPRODAJE ZEMLJU I RESURSE, zatim VODI ZEMLJU U POGREŠNOM SMERU SVE SA TAPŠANJEM UBICE PO RAMENU, ITD potrošiću mastilo
Preporuke:
30
2
51 četvrtak, 01 decembar 2016 14:13
Dragan
1.
Ima li još koga u ovoj zemlji ko razmišlja svojom glavom a da mu nije jasno ko je i šta je A.Vučić?
Tek pre par dana smo saznali da bivši gradonačelnik Njujorka, Rudolf Đulijani nije pred izbore 2102.godine dolazio u Beograd da podrži prijatelja Vučića, već da mu je za to debelo plaćeno od strane neke londonske kompanije? Saznali smo to od samog Đulijanija. Pre par dana smo saznali i to da je Vlada Srbije (čitaj Vučić) platila Klintonovoj fondaciji 2 miliona dolara da bi Hilari urgirala kod Obame da ovaj pre odlaska sa mesta predsednika bar na pet minuta primi Vučića. I to nismo saznali od Vlade i Vučića već od jednog od savetnika novog predsednika Amerike Trampa.I u ovom slučaju je verovatno neko drugi platio, kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE)plaćali zločicu Bleru da bude savetnik Vlade (čitaj Vučića).
Preporuke:
23
1
52 četvrtak, 01 decembar 2016 14:36
Dragan
2.
Pre par dana je Vučić bio ponovo u poseti UAE, gde je kaže pored svog ,,starog prijatelja,, šeika sreo i ljude iz Trampove administracije. Šta je tamo ustvari radio? Onima koji koriste svoju glavu sam je rekao. Čovek je lobirao da se što pre sretne sa Trampom. Da prevedem, ponovo će UAE nekom da plate milione dolara da bi se urgiralo kod Trampa da na pet minuta primi Vučića. Šta je u svemu što sam napisao u ova dva komentara poenta? Zašto bi neka londonska kompanija, UEA, ili bilo ko drugi plaćao milione dolara za bilo koga? Ako je to što je radio bilo zbog koristi za Državu zašto to Srbija nije uvrstila u budžet i legalno platila? Šta su dobile i šta dobijaju ta neka londonska kompanija i UAE za uzvrat, pošto u kapitalističkom svetu nema besplatnog ručka? Što se mene tiče, sve što sam nabrojao, ali i 5 miliona Evra za Srebrenicu i mnogo toga sličnog što još ne znamo je samo bolesna ambicija i LIČNI INTERES jednog čoveka, a samim tim pre za rubriku HRONIKA nego POLITIKA.
Preporuke:
26
1
53 četvrtak, 01 decembar 2016 15:47
Jovan
Jedni kažu: "Zbrisaće u Paragvaj."
Drugi kažu: "Zabela mu ne gine."
Ja ipak mislim da je Laza Lazarević za njega jedini spas. Nema šanse da ga sud osudi, svaki psihijatar bi ga poslao u Lazu pre nego u Zabelu.
Želim mu dug i lep život i puno konferencija za štampu u krugu bolnice.
Preporuke:
23
1
54 četvrtak, 01 decembar 2016 16:55
ne sekiram se ja za njega
Vučić je celu Srbiju pretvorio u Lazu. On će kad zagusti Ivicino koferče i tutanj u prijateljsku Albaniju.
Preporuke:
25
0
55 četvrtak, 01 decembar 2016 19:21
Čitač
Ok pročitao, konstatujem da je Đorđe na visini i nepromenjen. Imponuje smelost i odlučnost u odbrani istine i pravednosti. Ipak, na kraju, smeta mi, i ne malo, zašto je ovaj tekst, "duža verzija" objavljena u Politici. Ja tu novinu više ne cenim, ne verujem joj ništa i neću ići tamo da pročitam dužu verziju. Neka hvala.
Preporuke:
9
2
56 četvrtak, 01 decembar 2016 19:25
Kalimero
Vučko je tamo odneo poveću sumu, u tamošnjoj štampi pominje se 20 miliona dolara za pomoć u kampanji zlikovačke porodice.
Preporuke:
11
2
57 četvrtak, 01 decembar 2016 20:18
@Čitač
Pogrešno ste razumeli mada je formulacija zaista malo nezgrapna. Ako se kaže “Duža verzija teksta OBJAVLjENOG u Politici“ to znači da je ovo duža verzija. Inače bi pisalo „Duža verzija teksta je OBJAVLjENA u Politici“.
Trebalo je jednostavno napisati „Kraća verzija ovog teksta je objavljena u Politici“.
Preporuke:
12
0
58 četvrtak, 01 decembar 2016 21:55
ANALITICAR
Vucica kvislinga su provalili Rusi da je izdao Kosmet , da rusi Dodika i jaca Federalno unitarno Sarajevo , da u Crnoj Gori ne podrzava Srbe nego bandita Mila . I da Srbiju gura u savey terorista NATO PAKT .

Rusi imaju pesmicu za Vucica


IDE PUTIN OKO TEBE PAZI DA TE NE OGREBE , hehehe

Sifra Toma - Dacic - Dodik

SVE ZNA LUDI MILOJKO
Preporuke:
13
5
59 četvrtak, 01 decembar 2016 23:17
Observantes
Ne bih se igrao s pričom o atentatu. Biti predsednik vlade Srbije ili predsednik Srbije je otvoreno radno mesto za potencijalnog atentatora ("glava je stavljena na panj" ličnim izborom uz pripadajuće beneficije) s obzirom na brojnost neprijatelja države Srbije i Srba u poređenju s brojem srpskih prijatelja bez obzira ko je na toj poziciji. Nije poenta u tome. Poenta je što se to (priča o atentatima) ne sme koristiti u dnevnopolitičke manipulacije (rukopis je prepoznat). Jer, tako se slabi odbrambena pozicija Premijera i Predsednika (kako god se zvali danas i kako će se zvati sutra). Slabi se jer se gubi ozbiljnost pred podrazumevanim pretnjama. Organizacija države mora da bude takva da se preventivno sprečavaju svi potencijalni atentati a da javnost zbog toga ne bude uznemiravana. Pozicija Premijera i Predsednika su rizična radna mesta. Često bizarna politička borba za to ustanovljenje podrazumeva da u kasnijem sudaru s realnošću "izabrani" ne kukaju.
Preporuke:
15
6
60 petak, 02 decembar 2016 00:05
Observantes
Milošević nikada nije rekao: spremaju mi atentat. A nije da nije bilo pokušaja. Ubili su ga tek pred očima javnosti u Hagu. Samo su tako mogli pošto su 5. oktobrom izdajnički razboleli naciju ali su ga i vinuli u istoriju (opet je Milošević pobedio i trijumfalno izbegao metak ) . Kod Miloševića nije bilo kukanja. 30 država je diglo avione. On je pobedio NATO! Đinđić je svoj atentat najavio i desio mu se. Ubili su ga ko vrapca. Državništvo i lična žrtva? Šta je to? Kukanje posle nepoštenja uvek ima isti rezultat.
Preporuke:
22
4
61 petak, 02 decembar 2016 00:25
djoka
Izdajnik, hostapler i kriminalac vucic, toliko otvoreno izdaje ali i otvoreno i bez grize savesti istovremeno pljacka, da mu ne moze niko pomoci kada bude dosao dan za njegovo sudjenje. Dakle ne moze mu pomoci ni ustanova "Laza Lazarevic" niti bilo koji psihijatar ili psiholog. Ovaj izdajnik, hostapler i kriminalac zasluzio je dozivotnu robiju, stim sto ga ne treba stavljati u samacku celiju, vec na prinudni rad ne seoskim imanjima sirom Srbije. Sa njim i njegovog brata, kumova, bliskih prijatelja koji su peljesili pored njega. Dakle svi u polja uz prisustvo strazara, sa obrocima kojima sada daje sirotinji i to jedan obrok bez mesa. On je svakako zasluzio mnogo vise od toga, ali i ova kazna uticace pozitivno na nekog buduceg vlastodrsca ako se drzne nedaj boze izdaji zemlje ili pljackanju drzave i naroda.
Preporuke:
15
0
62 petak, 02 decembar 2016 08:42
Bojan, Pristina
Vucic je kukavica. Jer ko stalno ima potrebu da govori da se nikoga ne boji po pravilu i od svoje senke drhti, posebno kad zna da je kriv. Njega bi obicni mirni protesti lako naterali da da ostavku.

Njegova snaga je njegov copor koji na svaku rec protiv njega skoci kakofono od Vulina preko Milenka Jovanova do Seselja, a sve uz porsku pinka i svih dnevnih novina.

Problem je samo sto nema ko da pokrene narod i preko kog gladila da se oglasi
Preporuke:
11
1
63 petak, 02 decembar 2016 09:54
nije mi jasno...
kako to premijer misli da treba da radimo 24 sata neprekidno?!? Da li to znaci da nam spavanje makar od par sati i odmor uopste nisu potrebni?I da radimo bez da nas placaju za taj rad? Ukratko: da li on smatra da treba vratiti robovlasnicki sistem, jer se samo od robova tako nesto zahteva.Iskreno, ja ovog coveka ne razumem ni po jednom pitanju, ni njegove izjave o nama, ni njegove planove,....a znam kako je to u svetu i nisam neobrazovana osoba.Zavrsila sam sve najvise skole i imam naucno zvanje iz elektrotehnickih nauka koje mi priznaje ceo svet.Da li ja treba da odem kod psihijatra?
Preporuke:
13
0
64 petak, 02 decembar 2016 10:20
Šumadinac od 1700 i neke
Ja bih da postavim jedno pitanje, pa ako ima pravnika neka mi odgovore. Da li ja kao punopravni građanin (bar po Ustavu važećem još) imam pravo da tužim Državu za mobing?
Preporuke:
14
0
65 ponedeljak, 05 decembar 2016 01:36
Majstor Bob
@Šumadinac od 1700 i neke

Heh, i nisi mnogo originalan. To bi mogao svaki građanin, seljak, podanik ove zemlje danas... bilo koje zemlje bilo kada u istoriji.
Preporuke:
4
0

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, do kraja 2019. biti postignut sporazum Beograda i Prištine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner