Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

(Ne)skrivena okupacija - Srpski vojnici opet sa SAD i NATO

Komentari (26) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 27 avgust 2016 23:33
Žika
Hvala bogu da sretnem ovakav tekst. Znam da se to događa, ali nigde ni reč da pročitam o tome. Ovo treba jasno i glasno da dopre do zaluđenih glava o ruskom naoružanju koje samo što nije stiglo. Tu laž svakodnevno ponavljaju neki mediji, svakako radi zavaravanja naroda. Mislim: jedno pričam, suprotno radim. Valjda bi svima trebalo da bude jasno da sadašnji vlastodršci imaju obavezu "usklađivanja vojske Srbije sa NATO standardima" I gde je onda tu rusko naoružanje?! Nema ga, niti će ga biti sve dok ova garnitura odlučuje o našim životima. Još jednom: NAROD TREBA PREVARITI, JER, SVAKAKO, VEĆINSKI NIJE ZA SARADNjU SA OKUPATOROM.
Preporuke:
80
3
2 subota, 27 avgust 2016 23:36
Žika
Hvala bogu da sretnem ovakav tekst. Znam da se to događa, ali nigde ni reč da pročitam o tome. Ovo treba jasno i glasno da dopre do zaluđenih glava o ruskom naoružanju koje samo što nije stiglo. Tu laž svakodnevno ponavljaju neki mediji, svakako radi zavaravanja naroda. Mislim: jedno pričam, suprotno radim. Valjda bi svima trebalo da bude jasno da sadašnji vlastodršci imaju obavezu "usklađivanja vojske Srbije sa NATO standardima" I gde je onda tu rusko naoružanje?! Nema ga, niti će ga biti sve dok ova garnitura odlučuje o našim životima. Još jednom: NAROD TREBA PREVARITI, JER, SVAKAKO, VEĆINSKI NIJE ZA SARADNjU SA OKUPATOROM.
Preporuke:
35
2
3 nedelja, 28 avgust 2016 00:03
Nenad
Budimo bezazleni kao golubovi. Budimo kao dečica i niko nas neće dirati. Pomolimo se sa mudrim patrijarhom za herojskog Vučića. Svi, svi, svi u EU raj(h) i anđelski NATO!
Preporuke:
43
24
4 nedelja, 28 avgust 2016 00:34
Mitar Tarabić
Doći će vreme, i to mnogo brže nego što i pomišljaju, kada će saradnici okupatora biti kažnjeni, po zasluzi.

Kao što su oni, 1941. godine verovali da će 3. Rajh trajati 1.000 godina, pa ih ne može stići ruka pravde, tako se i ovi uzdaju u "tisućlećnu" vladavinu 4. Rajha, pa sadističkom orgijanju nad sopstvenim narodom i sopstvenom državom ne vide kraja, zaslepljeni bahatom osionošću izdajnika i sluga okupatora, nezabeleženim u istoriji Srbije!!!
Preporuke:
77
3
5 nedelja, 28 avgust 2016 05:32
Ne klepeći nanulama
Svaki srpski vojnik pod komandom NATO pakta , za mene je obični bandit, to po anketama smatra i apsolutna većina građana Srbije
Preporuke:
78
1
6 nedelja, 28 avgust 2016 06:08
ko uvodi Srbiju u nato(na mala vrata)?
Udružili se"šiljokuran""i načelnik GŠ.
Pa naravno,kad ministra odbrane i nemamo(nemac,nem,partijaski poslušnik),već tu funkciju,uz mnoge druge(šef svih bezbednosnih službi,partijski šef,šef vlade..)vrši jedna ličnost:Aleksandar Vučić.
Baš bi nam pomoglo mišljenje Lažanjskog ili Drecuna(svejedno).
hejter
Preporuke:
50
2
7 nedelja, 28 avgust 2016 06:17
gavrilo
Eh da je samo to što mi ne znamo:Amerika ima KERIJA mi imamo KERA!
Preporuke:
56
0
8 nedelja, 28 avgust 2016 06:25
Cviko
Ko pažljivije prati ovakve vesti, za njega ovo nije ništa novo. Ili, ovo je samo konkretizacija tra la la priča o "dobrim odnosima" sa okupatorom. Nemoguće je "Kumanovskim sporazumom" postalo moguće. Za vreme Juge, imali smo JNA, zajedničku vojsku brataskih naroda... Ta vojska nije valjala Hrvatima, Slovencima, Makedoncima, Bošnjacima, pa su je ne samo razbili već proglasili za neprijatelja na svojoj teritoriji. Sada, zajedno pod NATOM-m komandom. Stoka izdajniča. Lepo im je kad ih neko jaši. Samo ne znam šta će mo mi tu? Možda je odgovor u činjenici da smo okupirani. Ili, što bi kazali: "imamo vojsku koja može da nas zaštiti". Ne razumem zaštitu u uslovima okupacije.
Preporuke:
59
2
9 nedelja, 28 avgust 2016 08:11
Helios
Vojsku,kao i državu,treba preporađati da bi se ponovo rodila.Svrgnuti veleizdajničku kliku,potom kao prvi korak vratiti vojnu obavezu,redovno služenje vojnog roka,da ponovo budemo "smetnja i pretnja" u okruženju.
Preporuke:
45
2
10 nedelja, 28 avgust 2016 08:33
ivan3012
To srpska vojska nije.Nosi srpsku uniformu,prica srpski,ali srpska vojska nije.Placeni ... koji skida gace cim to bilo ko zatrazi,nije i ne moze biti ni srpska,a jos manje vojska.
Preporuke:
53
4
11 nedelja, 28 avgust 2016 11:01
siniša br.2.
5. Nikakve odbrane Košara nije bilo. BIlo je samo organizovano povlačenje, kao u Sarajevu i Mostaru, da ne bi slučajno ostala neka jedinica ili grupa naoružanih Srba koja bi pružila otpor i postala jezgro pravog otpora.

Evo jedne paralele.

Na primer oko Sarajeva, prvo su Srbi morali da sačekaju da se i poslednji vojnik JNA udalji, pa da onda organizuju odbranu na Grbavici, Ilidži, Jevrejskom groblju.

JNA nije spremala odbranu Kosov. Perišić je rekao Miloševiću na sednici Vrhovnog saveta odbrane sledeće" Ako hoćeš ( hoćeš, a ne hoćete ) da se Armija umeša, zavedite ratno stanje i prepustite nama komandu, pa ćemo se aktivirati. Arnija se meša kad je zemlja napadnuta izvana, a ne iznutra.

Njemz naoružavanje iz Albanije nije bilo "napadnuta iz vana".

Prema tome JNA je uvekl od prvog dna služila NATO paktu i služi mu i danas. O kompletnoj izdaju države i naroda se ne može govriti bez doslovnog demistifikovanja uloge JNA, Savezng supa, konkretno uloge Aerkana. Potpuno u službi NATO.
Preporuke:
17
17
12 nedelja, 28 avgust 2016 11:03
Građanin
Reč Srbija je Vučićeva MASKA za laganje naroda, a posebno Srba, Srbije, Srpske i Rusije. Samo što to znaju svi koji imaju više mozga od kokoške.
Zato ne treba nikada govoriti da Srbija "sarađuje" sa USA I NATO, nego da to radi Vučić zloupotrebljavajući položaj i lagajući narod.
VUČIĆ PODLO I PREVARANTSKI UGURAVA SRBIJU U NATO.
Preporuke:
39
1
13 nedelja, 28 avgust 2016 11:18
micky
...i cim se vrate donece im Rusi i Medvedev najnovije rusko oruzje kako bi NATO-fasistima odmah predali. Sramota za supljoglavce sto su birali vlast ali je sramota i za Putina. Sta se on zamlacuje sa sljamom sto jase narod u Srbiji. To mi nikako nije jasno.
Preporuke:
27
6
14 nedelja, 28 avgust 2016 15:35
Zemunac
Jorgovankin sofer,NAS VODI direktno U NATO!NO ON JE SAMO PRIVREMENO resenje,posle ce ga zameniti!Gdin VUCIC dobro radi domaci zadatak za SAD,pa je nezamenjiv!Ko je IZA NJEGA,koje izdajnicke strukture u Srbiji je tema za analizu i za tekst u NSPM!Podmecu nam neke LAZIRANE demokratske izbore,a IZBORA NEMA,SRBIJA je okupirana zemlja!DOLE MARIONETSKA VLADA!
Preporuke:
24
0
15 nedelja, 28 avgust 2016 16:59
punca
SRBIJA zaslužuje bolje političare. *Srbija između NATO, ŠOS, ODKB i vojne neutralnosti..............Srbin Srbina najbolje poznaje!
Samo, retko o tome govori...............................
Pozdrav Srbijo, Živela Srbija!" Živeli Radikali - Živeo Vojislav Šešelj !!! Radikalno realno gledano Vojislava Šešelj za Predsednika Srbije.
Preporuke:
10
14
16 nedelja, 28 avgust 2016 18:14
jovana r
Zasto mrachite? Pa mi smo tamo na insajderskom zadatku - treba znati sta protivnik sprema!
Preporuke:
7
7
17 nedelja, 28 avgust 2016 19:16
Svetislav Kostić
Da Srbija nije zemlja bijednih kukavica već odavna bi bila bez sotone Vućića i zemlja sretnih ljudi i domaćina

Srbija je zemlja na izdisaju jadna je to zemlja u kojoj ne može da se nađe jedan Srbin da protuvu Vućića pošalje u pakao.
Preporuke:
19
2
18 nedelja, 28 avgust 2016 23:40
Boško
Ne razumem šta se čekalo sa ovim tekstom od od 9. juna 1999 godine

kada je u Kumanovu potpisana bezuslovna kapitulacija zločinačkom NATO paktu, i predata Srpska teritorija sa napuštanjem vojske i policije sopstvene teritorije.

NATO zločinci su postali pobednici u ratu i okupatori što su i danas jer su bez odluke Saveta bezbednosti izvršili bombardovanje i napad.

Najznačajne odredbe

- Prekid neprijateljstava između NATO snaga sa snagama VJ i srpskom policijom
- Povlačenje VJ i Policije Republike Srbije sa prostora Kosova i Metohije u periodu od 11 dana
- Uspostavljenje zone bezbednosti od administrativne granice sa Kosovom i Metohijom unutar teritorije Republike Srbije i Crne gore, i to 5 km na kopnu i 25 km u vazduhu

AVNOJevska stradija je okupirana od 9. juna 1999 godine, veleizdajom rukovodstva SRJ i vlade Srbije potpredsednika Šešelja i Nikolića, ministara Dačićѕ i Vučića sa napredno-radokalnim socijalističkim julovcima
Preporuke:
16
26
19 ponedeljak, 29 avgust 2016 09:05
nenad
nije to nista novo. Bili smo vazali Turcima, Nemcima....
Logicno je da sada sluzimo Amerikance. U tome se nasa priroda ostvaruje, a tako zele i nasa deca. U tom smislu bravo za Vucica sto sprovodi politiku koja je u nasim srcima.
Preporuke:
6
8
20 ponedeljak, 29 avgust 2016 12:09
Goran
Voleli mi NATO ili ne, moramo sa njima imati dobru saradnju. U našem je interesu da ne izazivamo okupatora. Od partizanštine koja se zagovara u komentarima možemo samo štetu da imamo. Sila Boga ne moli. S obzirom na položaj našeg naroda na Balkanu, neutralnost je nesprovodiva. Šta nam vredi što smo neutralni kad naše komšije nisu. I oni svoju svrstanost koriste protiv nas. Nemoguće je neutralnošću braniti interese u takvom okruženju.
Preporuke:
3
15
21 ponedeljak, 29 avgust 2016 18:24
Svetislav Kostić
Nenade ti si izdajica roda svoga!nažalost ni ostatak Srbije nije ništa bolji
Preporuke:
8
2
22 utorak, 30 avgust 2016 06:36
Miki
Boško , Srbija nije potpisala kapitulaciju.
Preporuke:
11
1
23 utorak, 30 avgust 2016 23:00
Shpend
Vežbati ratovanje protiv Rusije?!

Mene više to asocira na isturene ruske izviđače.
Preporuke:
0
5
24 sreda, 31 avgust 2016 00:42
Boba
Šta reći?
Meni su Nemci ubili pradedu na Solunskom frontu i strica od 14 godina u drugom svetskom ratu.
Marvu na vlasti a i otupeli narod treba pitati -
Da li hoćete da vam se preci okreću u grobu i da jurišate sa ustašama na Ruse?
Ne zna se šta je gore da izumremo ili zaboravimo ko smo. Čini se da je ovo drugo gore.
Ako se ovako nastavi i treba da nestanemo.
Preporuke:
5
1
25 sreda, 31 avgust 2016 00:51
Boba
Dodaću samo još da su od idiota koji svojevoljno sarađuju sa dokazanim vekovnim krvnicima srpskog naroda gori samo ovi koji ih pravdaju 'moranjem'.
Da su naši preci pristajali na svako 'moranje' ti korisni idioti bi davno bili Turci, Šiptari ili Nemci i hrvati samo su ili ograničeni da to shvate ili do bola naivni. Rezultat te nesvesti je u svakom slučaju katastrofalan.
Apsolutno ne postoji nikakva sila koja može naterati bilo koji narod da pristane na okupaciju čak i kad ga drži pod vojničkom čizmom. Istorija je pokazala da nijedna ni prikrivena ni otvorena okupacija može trajati večno. Zato okupatori i nastoje da dobiju pristanak konvertita i pre svega bednika i kukavica.
Oni koji ćute ćute nad svojom propašću samo to ne shvataju.
Preporuke:
8
0
26 četvrtak, 01 septembar 2016 11:59
dada
ONI KOJI SU U PROŠLOSTI POD MORANjEM A NEKI I DOBROVOLjNO PLELAZILI IZ PRAVOSLAVNE VERE U MUHAMEDANSKU I KATOLIČKU VERU, A USTVARI SU SRBI. DANAS SU NEKI DRUGI NAROD I MRZE SVOJE PRETKE NAS PRAVOSLAVNE SRBE. NEKA BOG BUDE SA NAMA. SLAVA BOGU.
Preporuke:
1
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner