Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Da li je Moskva uticala na ishod britanskog referenduma

Komentari (13) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 28 jun 2016 12:31
Velšani se raduju engeskom porazu u fudbalu
I onda mi neko kaže da dobar standard briše nacionalni osećaj
http://ftw.usatoday.com/2016/06/aaron-ramsey-wales-national-team-watches-england-lose-iceland-euro-2016
Preporuke:
37
4
2 utorak, 28 jun 2016 14:14
Cviko
Tako je. Rusi su krivi za sve. Krivi su i kad je u Londonu magla i kad pada kiša. A izlazak Britanije iz "EU-tanazije" je teško krivično delo koje je napravila Rusija sa Putinom na čelu. Gen. sekretar NATO-a je kazao, da izlaskom Britanije iz "EU-tanazije" ostaju njene obaveze u NATO-u. Hm? Mislim, ništa od toga. Ili se Britanija boji brzine "ruskog dugmeta" ili u pohod na Rusiju ide kao samostalni strelac, koji neće da deli plen ni sa kim. Tako je radio onaj njihov kralj Henri peti-osvajač a ustvari, bitanga što i geni današnjih britanskih vlastodržaca potvrđuju. Pre nego krenu na Rusiju, neka plate ratnu štetu Srbiji nanetu bombardovanjem kao i štetu nastalu u prvom svetskom ratu kad srpskoj vojsci bacali klipove pod noge, uključivo odvajanje ruske vojske cara Nikolaja koju su odvojili od srpske poslavši je u Tursku...
Preporuke:
44
5
3 utorak, 28 jun 2016 15:37
Lajoš Winetu - Stani narode! Bog na nebu, CAR na zemlji!
Da su Baćuške nešto imale sa rezultatom referenduma - to su, dabome, budalaštine. Jedino ako imaju neki svoj HAARP kojima su Englezima zbrijali mozak, mada je teško zbrijati mozgove takvoj obezmozgovljenoj naciji kao što je britanska.
A da su baćuške to iskoristile za dalji proboj istine na svetsko tržište - jesu, ne vidim nijedan razlog što ne bi, i što bi to bilo nemoralno. Doveli su u fokus praksu otimanja suvereniteta putem hipnoze i meke moći na raznim nivoima.
Moj zaključak je da je izlazak velike Engleske iz "EUšvica" bio planiran, dijabolično smišljen, pošteno PR obrađen (eto samo pogledajte kako se to samo lepo lepi za svest slogan "BrEgzit") i na kraju sproveden hirurškim zahvatom političkog inženjeringa na samoj oštrici noža (48% protiv, 52% za, aj da mi neko kaže da i ovo je slučajno?!?). Ne pitajte me najvažnije pitanje: "Zašto?" jer to prosto ne znam, ima špekulacija tipa privreda u ruševinama, tipa zaštita od izbeglica, potencijalni razni sukob, ja ne znam.
Preporuke:
41
3
4 utorak, 28 jun 2016 15:56
Zemunac
Nije UTICALA MOSKVA,Englezi su NE TAKO DAVNO bili mocan narod i Imperija,pa im ne prija da ih vodi i ucenjuje gdja Angela Merkel!Imaju i veliko prijateljstvo direktno sa SAD,kojima pomazu i vojno,svojim ostrvima,kolonijama na celoj planeti koje koristi I NOVA imperija ZA VOJNE BAZE!A pored toga imaju i Komovelt i naftu u Sev.Moru.EU i BRISEL mogu da guse Srbiju,koja je beznacajan faktor i ekonomski i vojno,ali ne i jos uvek mocnu GB!Moskvu oni ne vole,najvise zbog uspomena na komunizam i na oktobarsku revoluciju,cega se burzuazija koja vlada Engleskom itekako plasi!Uticaja sa istoka,iz Rusije i Kine,SIGURNO ima,ali nisu zbog toga glasali da izadju iz EU!
Preporuke:
22
10
5 utorak, 28 jun 2016 19:48
Pobro
U vreme cara Simeona elektrodistribucija je bila prodata Česima, Austrijancima i Nemcima, vodovodom i kanalizacijom upravljali su Francuzi, bakarna ruda otišla je pod vlasništvo Belgijanaca. Danas je situacija slična. Nacionalna dobra pripadaju uglavnom strancima. To je bio uslov za ulazak Bugarske u Evropsku uniju. Bugarska je prodata na licitaciji - kaže lider nacionalista Angel DŽambaski. PROCITAJ OVO SRBINE !
Preporuke:
39
2
6 utorak, 28 jun 2016 21:07
negi
Dobra i objektivna analiza.Sada je ipak prošlo malo više vremena,za razliku od analiza odmah posle referenduma,tako da je objektivnom posmatraču lakše da neke stvari analizira.Naši tabloidi za sve uzraste članstva SNS i ljubitelja "Velikog Vođe",nisu ove naslove stavili zato što je to tačno,niti su to učinili što preterano vole Putina(Informer i Pink u Crnoj Gori podržavaju NATO i pljuju po svemu što je rusko)već su to učinili kako bi se još više uvukli vođi.To je jedina uređivačka politika,nema tu spoljna,unutrašnja politika,sport,kultura,ekonomija, jedina rubrika je uvući se vođi što dublje.I to je jedina olast u Srbiji gde vlada žestoka, istinska konkurencija. Mislim da Bregzit znači pobedu zanemarenih,politički nevidljivih ljudi,gubitnika globalizacije.Pobeda ljudi koji su dobili priliku da glasaju i izraze svoj stav jednostavnim odgovorom,za i protiv a ne da glasaju za nekog tamo dilbera koji će,kao zastupati njihove stavove. Ovo jeste početak jedne istinske,svetske revolucije.
Preporuke:
15
5
7 utorak, 28 jun 2016 21:58
Tužan sam
Srbi uvek podrže Engleze kada su u nevolji,baš kao i Rusi što ih podrže,a oni nas mrze! Više vole šiptare,ustaše,DAEŠ...
Preporuke:
18
0
8 utorak, 28 jun 2016 22:22
Ujka Vasa
Činjenica da krivca za ishod referenduma traže u Moskvi znači da ništa nisu shvatili. A to znači da će se raspad EU nastaviti. Dakle, ima nade i za nas.
Preporuke:
28
0
9 utorak, 28 jun 2016 23:27
Svetislav Kostić
pa ipak taj Vučić i nadalje se kune u članstvo Evropske unije kojoj sam pre više od jedne godine predskazao raspad. Vučić nije samo plitkoumni blentovan. Taj isti vučić pati od kompleksa više vrednosti što njegove budalaste birače samo još više oduševljava. Pitam se samo, ko je veći idiot, Vučić ili neodgovoeni birač.
Preporuke:
24
3
10 sreda, 29 jun 2016 08:22
Boško
Moskva se meša svuda gde joj nije mesto.Rusija je izazvala rat u Ukrajini i Siriji.
Preporuke:
1
38
11 sreda, 29 jun 2016 09:06
@Boško
Malo više znanja ne bi škodilo. A manje malicioznosti. Doduše,lupetanje nije zabranjeno.Svako ima pravo da priča gluposti.
Preporuke:
23
3
12 sreda, 29 jun 2016 17:30
U Dražinom štabu veselje
Englezi i dalje bombarduju Nemačku!
Sad su se uključili i Rusi sa svojim Petljakom Pe-8, pa istresaju li istresaju!
A vidi se da Nemci imaju dobre stomatologe, stežu zube, al se ne čuje škripa!
Preporuke:
2
1
13 sreda, 29 jun 2016 21:36
cisto onako
Ruski amabasador u Londonu delio kolacice na ulicama?
Preporuke:
8
1

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner