Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Desni odgovor Nataši Kandić

Komentari (57) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 02 april 2016 10:36
Cviko
U osnovi o Nataši Kandić ne vredi raspravljati. Prema njoj postupak je isti kao i kad posle neke radnje pustite vodu. Dakle problem je onaj ili oni koji su joj omogućili da se ovako ponaša. Iskreno, mislio sam da će je Vučić u skladu sa predizbornim obećanjima uhapsiti. Umesto toga, on je miluje... Pametnom dosta.
Preporuke:
163
3
2 subota, 02 april 2016 10:54
sloba
Zabraniti joj delovanje u Srbiji...... KOMUNISTICKO-SOROSOVSKA.
Preporuke:
134
8
3 subota, 02 april 2016 11:09
Mitar
Ko je taj društveni talog iz nevladinog sektora a hoće da vlada ????
Proglase sebe za direktore ,,odbora, helsiških, izuzetnih- ubermensch, dekontaminirajućih, atlanskih, evroatlanskih, u crnom'' i hoće da diriguju državom.
Ko su to bre?
Ako hoće da imaju neki uticaj, neka se stranački organizuju pa ako dobiju izbore neka vladaju onda po željama ambasadorskih idiota koji ih plaćaju.
Ko su i šta stvarno predstavljaju Nataša Kandić, Sonja Biserko, Sonja Liht, Borka Pavićević, Jelena Milić - atlanska i ostala bulumenta.
One ne predstavljaju nikog, sem sebe, i to su ništarije, plaćene da kevću za račun drugog.
Strane (a tobože naše) TV daju ima u udarnim terminima vreme i te intelektualne spodobe hoće da uređuju državu po nalozima onih koji im plaćaju.
Na našu veliku žalost i Srbija im daje pare iz budžeta.
Preporuke:
148
2
4 subota, 02 april 2016 11:12
hejter
autor je premijeru Srbije komesarskim rečnikom dodelio jasan zadatak"

Preciznije,
oboje su nedavno prilikom boravka princa Čarlsa povodom obeležavanja početka agresije i obeležavanja sfere interesa krune na Balkanu,dobili smernice za rad koje se međusobno dopunjuju.
Napeti su oboje ovih dana,jer im"neko"sa strane remeti sled događaja,preti da ugrozi rezultate izbora kojim bi se njihovo štetočinsko delovanje,zaokružilo.
Da iz britanskih udžbenika učimo srpsku istoriju 20.veka.
E,neće moći,neće proći,no pasaran!
Preporuke:
119
2
5 subota, 02 april 2016 11:22
Sima
Clanak je odlican. O njemu nista vise nebih rekao. Medjutim problem je sto kod nas ne postoje sankcije za anti-srpsku delatnost. Ovakvo delovanje tkz. NVO u samoj Americi je nezamislivo. Kao primer da navedem slucaj americkog vojnika [ne secam se kako se zvao] koji je na Internetu prikazao kako obesni americki vojnici iz helikoptera u Iraku ubijaju na ulici neduzne gradjane uz smeh. Taj vojnik je osudjen na vise decenijsku kaznu zbog ,,ugrozavanja bezbednosti Amerike". Ubice iz helikoptera kaznjene su cinimise ukorom. Ja bih te tkz. NVO zabranio kao teroristicke organizacije protiv srpskog naroda, jer sve one dobijaju pare iz Vasingtona da bi sirile americku imperijalisticku i kolonijaliticku politiku. Jos samo da dodam da je Natasa Kandic odlikovana ordenom od strane teroristicke OVK.
Preporuke:
119
0
6 subota, 02 april 2016 11:22
nikola
Pljuvanjem po levici desnica se nece oprati od svoje sustinski korupcionaske sustine. SVI neoliberal-kapitalisti tj globalisti su ORGANSKA braca desnicarima. Desnica je po bazicnoj filosofiji sluganska, bilo kralju, bilo aristokratiji , bilo burzoaziji, bilo sopstvenom koruptivnom konformizmu, sve u svemu, desnica je najvernija ideji pljacke naroda sto je i osnovna politika neoliberal-kapitalizma, interesa korporacija i bankara. Ako desnica misli da je mahanje zastavama i skupo prodavanje mitova dovoljan argument u korist njenog postenja, neka se zapita o karakteru svih vlada posle kapitalistickog puca u SFRJ 91 i doprinosa desnicarske ideje unistavanju svih drzavica nastalih na ovom prostoru posle gradjanskog rata i pljackanju narodne imovine.
Preporuke:
14
71
7 subota, 02 april 2016 11:30
srpska sarma, a može i pasulj
Je li Igor Ivanović SIN našeg poznatog pisca Ivana Ivanovića, koji je romanom "Crveni kralj" 1969 PRVI u bivšem SFRJotu DIREKTNO napao Titin sistem, znači ne zato što isti nije "dovoljno" "crven" (ko što su "šesetosmaši" radili), niti što guši ovu ili onu naciju ili političku opciju, već što je prosto NEPRIRODAN!? Ivan Ivanović je zbog toga ležao na robiji, što ga nije sprečilo da napiše još kvalitetnih knjiga, poput "Arizana", "Vremena sporta i razonode", "Niškog gambita" i sl., gde je ista tema takođe osvetljavana, ali na manje eksplicitan, ali isto tako umetnički uspeo način!? Ako je gosn Igor SIN Ivana Ivanovića mogu samo reći da "ne pada iver daleko od klade"!?
Preporuke:
61
6
8 subota, 02 april 2016 11:33
o ovome vam je hejter govorio,slušajte sad!
četvrtak, 17 mart 2016 21:34 djuro ce ti oprostiti sto te je tukao
U Skupštini Srbije priređen svečani prijem za princa Čarlsa i njegovu suprugu
Bolni tragovi istorije moraju da se priznaju, naveo je princ Čarls, ali je istakao da se to mora prevazići dijalogom, sportom, pravdom za žrtve nasilja, pomoću za raseljene. U školskim programima mora da se govori iskreno kada je reč o istoriji, a moraju i da postoje prilike za mlade da se spoje, poručio je Čarls.

Sad će to maja i vučić da preoblikuju u zakone sa natašom kandić iz rekoma.
a onda ćemo da plaćamo što su nas tukli i da učimo po novom,britanskom programu istoriju.
što da nam se deca više pate,neka oni dođu kod nas.
Nek nas usreće.
Đuro,ti si"kralj".
neko
Preporuke: 48 4
Neko hejter
Preporuke:
50
3
9 subota, 02 april 2016 11:49
srpska sarma, a može i pasulj@ nikola
Citat komentara: "Pljuvanjem po levici desnica se nece oprati od svoje sustinski korupcionaske sustine." Druže Nikola, molio bih Vas da se RASPITATE koje su bile PRVE PROFESIJE očeva Vuka Draškovića, Borisa Tadića i Zorana Đinđića, "korupcionaških desničara"!? Zatim, ZBOG ČEGA je bio na Golom Otoku Dragoljub Mićunović i još mnogo koji potonji "korupcionaški desničar"!? Bilo bi pošteno da se raspitate i o ulozi u hiperlevičarskoj 1968 na "Crvenom univerzitetu -Karl Marks-", nekadanjih Drugova, a sadanje Gospode "korupcionaških desničara" Sonje Liht, Dragoljuba Mićunovića, Ljube Tadića, Vuka i Dane Drašković!? Zanimalo bi me Vaše mišljenje o tome da su "dostignuća" tzv. Frankfurtske škole i "kultur-marksizma" POSLUŽILA kao predložak za sadanju "LjUDSKO-PRAVAŠKU" ideologiju, danas preuzetu i korišćenu od vladinih i nevladinih organizacija vodećih zapadnih država!? Još nešto, da li znate kako glasi NASLOV doktorata notornog "korupcionaškog desničara" Zorana Đinđića!? Unapred zahvalan na iskrenosti.
Preporuke:
59
7
10 subota, 02 april 2016 12:22
Cviko
@srpska sarma ....,
Ja samo znam da je Đinđić imao titulu dr. a čega i koja je korist od njegovog naučnog rada za razvoj Srbije, to tek ne znam a hteo bi, kao i Vi, da znam. U nastojanju da saznam bar nešto, došao sam do podatka da je njegov venčani kum, zajedno sa svojim ocem, (kompanija "Vesels" iz mesta Harem kod Hamburga) gradio teretne brodove u Srbiji, po ceni: za badava. Nekih 10,12 komada teretnih morskih brodova. Tokom gradnje vladalo je tehničko-tehnološko i pravno bezvlašće uz maksimalno ponižavanje radnika. Npr.nadzorni organ siđe sa broda i baci jednu rukavicu. Nekoliko radnika potrči da je uzme, otimaju se, jer je nošena svega dvadesetak minuta. On se okreće, smeje i baca drugu... toliko o higjensko-tehničkoj zaštiti na radu. Koliko ovo govori o čojstvu venčanog kuma koji je ustrojio ovakvu organizaciju, suvišno je govoriti. Ovo je samo jedan detalj a moji izvori kažu da ih ima mnogo. Možda i za još jedan doktorat koji niko ne bi čitao posle odbrane. takva je sudbina dok...
Preporuke:
49
3
11 subota, 02 april 2016 12:29
...
Kandićka je "cvećka" u odnosu na Vučića.
Preporuke:
35
14
12 subota, 02 april 2016 12:30
Kokolo
U današnje vreme razgovarati u okvirima ,,desnica-levica" je neozbiljno!Jeste ono što zovemo DESNICA usko vezano za sistem liberalnog kapitalizma koji je zasnovan na protestantskoj ideji samobogaćenja i darvinističkoj teoriji da JAČI UVEK POBEĐUJE!Ali, ideologija neoliberalnog sistema je u suštini LEVIČARSKA, sklepana u radionicama novomarskističkih naklapala kojih je pogotovo mnogo bilo među jevrejskim, francuskim i nemačkim filozofima!Globalistički vrh je jednostavno uzeo principe desnice u svrhu gomilanja bogatstva i levučarske ideje u svrhu ispiranja mozgova, stvaranja beslovesne mase, kojoj je idol i ideal Lejdi Gaga i Spilbergova kič filmografija a ne duhovnost i princip samožrtvovanja iz prošlosti!Tako imamo korifeje neoliberalne misli na raznim poljima, dok nam pričaju o ,,ljudskim pravima", gomilaju bogatstvo, što oni što njihovi patroni!Imamo Gejtsa , ,,filantropa", koji finansira vakcinaciju po afričkim zemljama, o čijim posledicama će se tek pričati!Ili holivudske ,,mogule", ...
Preporuke:
36
2
13 subota, 02 april 2016 12:31
gavrilo
Nikako se ne slažem da je ona samo "puki propagandista" daleko od od toga!nataša kandić je velika sramota,nesreća i veliko zlo
Preporuke:
72
0
14 subota, 02 april 2016 12:32
Milan Šećerović
1. Da, Igor je sin proslavljenog pisca Ivana Ivanovića.
2. U Zagrebu, Sarajevu i Prištini ne postoji ništa ni 1% nalik Nataši Kandić, Sonji Biserko, Jeleni Minić, Sonji Liht, ženama u crnom, Borki Pavićević itd, itd! Zašto tamo nema tih autošovinističkih NVO i tih avetinja? Da li zbog toga što je Srbija toliko demokratski superiorna da stalno potura i drugi obraz da joj svakodnevno lupaju šamarčine ili je to zbog toga što kvislinzi vladaju Srbijom a Srbija ćuti?
Preporuke:
98
1
15 subota, 02 april 2016 12:37
Kokolo
već pomenuti Spilberg, vrhovni meštar neoliberalizma kao ideje u Holivudu, ,,igračke pakla" tipa Madone, Gage, gej lobi koji drma medijima i umetničkim krugovima na Zapadu.Svi oni laprdaju o ,,ljudskim pravima" i podjednako žestoko pljuju hrišćanstvo, tadiciju, sve što je izvan njihovog domena uticaja i zanimanja!Ne postoji više LEVICA, ta levica je podržala svaku američku zločinačku intervenciju u svetu, učestvovala u progonima, sankcijama, uništavanju, zaboravila svasku socijalnu priču a posvetila se gej pravima, izgubila svaki smisao.Kao što ni desnica više nije to!I oni moraju da legnu na rudu, mislim na Zapad i da zbore kako im nalažu centri moći a cilj tih centara jeste UNIŠTENjE svake tradicije i svake misli vezane za tradiciju, Bog je odgurnut, novac je postao božanstvo, porodica se urušava, ukidaju polovi, uvodi obavezna vakcinacija, pod pretnjom terorizma, ukida se svaka sloboda, šta je tu LEVO a šta DESNO!
Preporuke:
48
1
16 subota, 02 april 2016 12:37
ja
Spas je u rusenju vlade aleksandra vucica!

GLASAJTE PROTIV ALEKSANDRA VUCICA!!!
Preporuke:
80
3
17 subota, 02 april 2016 13:03
El_Komandante
Natasa Kandic ne moze da bude levica, tj moze samo da bude levica americkog tipa, sto se kod nas u Evropi zove liberalizmom. Levica evropskog tipa je levica u cijoj osnovi je borba za popravljanje polozaja radnika, javnog zdravstva i skolstva. Sve sto nema te ciljeve u osnovi svog politickog delovanja nije levica, ma kako sami sebe nazivali. Inace, njena je krivica daleko manja u odnosu na srpske medije koji joj daju znacaj i prostor da iznosi ono sto je njen "stav". Osoba koja nema moralni problem da bude hrvatski svedok u tuzbi protiv Srbije za genocid bi u svakoj normalnoj zemlji bila proglasena za personu non grata. Nas moralni i nacionalni kolaps se samo potvrdjuje time sto je srpski mediji tretiraju kao osobu velikog znacaja. Izroda i placenika je uvek bilo, ali nikad nije bilo ovako da se od njih prave znacajne licnosti i za to su najpre odgovorni nasi mediji, njihovi vlasnici, urednici i novinari.
Preporuke:
56
1
18 subota, 02 april 2016 13:25
Srbin
Zašto Vučić, naivno se pitaju neki, dopušta ovo?

Prosto zato što su i Nataša i Vučić na istom zadatku, koji im je odredio USA EU NATO štab ubica Srba i Srbije, i ubica uopšte na Planeti. Oni imaju prosto podeljene uloge.
NEMA SRBIJI I SRBIMA SPASA AKO VUČIĆ I DALjE OSTANE DA VLADA!
Preporuke:
67
1
19 subota, 02 april 2016 13:41
Nositi toliko mrznje u sebi protiv svog sopstvenog naroda ...
...samo zato jer te placa neki zlikovac, je pogubno za tu istu osobu.
Ali postoji i vece zlo od nje - Vucic. Ni pet, ni sest, covek izjavi danas da u Baric dolazi cudo od tehnike, kao da, u najmanju ruku, tamo dolaze da prave svemirske brodove, a ne neke delove za automobile. Ako ovakva 'politicka cudesa' prolaze kod gradjana, onda, zbogom Srbijo, nije Kandicka bas toliko zlo, ima i vecih!
Preporuke:
46
2
20 subota, 02 april 2016 13:43
srpska sarma, a može i pasulj@ El_Komandante, pa Cviko
Citat komentara: "Natasa Kandic ne moze da bude levica, tj moze samo da bude levica americkog tipa, sto se kod nas u Evropi zove liberalizmom. Levica evropskog tipa..." NE POSTOJI više na Zapadu levica NI "evropskog", NI "američkog tipa", ništa komunizam, ništa socijaldemokratija, ovo što sad vidimo, a čiji je IZDANAK Kandićka, američki desničari su TAČNO nazvali KULTUR-MARKSIZMOM, nastalim kao produkt višedecenijskog delovanja tzv. Frankfurtske filozofske škole, nastale ukrštanjem frojdovski nastrojenih psihologa sa učenjem marksizma!? Oni su frojdovske nalaze raznih devijacija tumačili sa gledišta marksizma, kao "OPRESIVNO delovanja vladajuće kulture", što po njima znači da će se "UKLANjANjEM OPRESIVNOG delovanja vladajuće kulture" stvari "popraviti"!? Pri tome su ZABATALILI KLASNI MOMENAT opresije, a naglasili "društvenu potlačenost" raznih marginalaca, dotad tretiranih kao stvar patologije!? Kasnije je ta "opresivnost vladajuće kulture" proširena i na pitanja rase, pola i mnogo šta još!?
Preporuke:
28
3
21 subota, 02 april 2016 13:57
srpska sarma, a može i pasulj@ El_Komandante, pa Cviko, nastavak
Zvezdani trenutak i prvu pojavu na JAVNOJ sceni, sledbenici Frankfurtske škole imali su 1968. Dok su bejogradski trockisti pravili 1968 "Crveni univerzitet -Karl Marks-" u Francuskoj i Nemačkoj upućen je OTVOREN IZAZOV klasičnoj kulturi, a još veći, kad je posle nominalnog poraza te ŠATRO "revolucije" njen vođa "crveni Rudi" Dučke, sa pridošlim PROTERANIM Alzašaninom Danijelom Kon-Benditom započeli "dugi marš kroz institucije"!? Rezultati su poznati, ali je pored toga delom razlučeno da se IZA SVEGA krila i jedna američka vladina organizacija sa akronimom CIA!? Bez obzira na te nedovoljno jasne, ali indikativne stvari, evidentno je da je nemačka, a uskoro i ine evropske socijaldemokratije PRIHVATILE gledišta Frankfurtske škole (jedan manji deo šesetosmaša je otišao u terorizam), što je vremenom postala agenda i u Americi, posebno među liberalnim krugovima oko Demokratske stranke. Za Klintonovog vakta ta, dotad intelektualistička agenda, ušla je u VISOKU POLITIKU sa poznatim ishodom.
Preporuke:
33
3
22 subota, 02 april 2016 14:06
srpska sarma, a može i pasulj@ El_Komandante, pa Cviko, drugi nastavak
Što se tiče naših kultur-marksista, oni su dosta rano uhvatili DIREKTAN "keč" prema Frankfurtskoj školi, preko tzv. Korčulanske filozofske škole, čime je taj pristup u nas PROPAGIRAN kao "nova levica", "povratak mladom Marksu", mnogi od "korifeja" Frankfurtske škole pohodili su našu zemlju, njihove knjige su prevođene i izdavane, neki od naših filozofa, aktivnih u Korčulanskoj školi bili su rado primani na Zapadu (Mihajlo Marković), dok su neki naši mladi humanističari (npr. Zoran Đinđić) branili i doktorske disertacije kod pripadnika Frankfurtske škole, obično na temu "alternativnog čitanja Marksove misli"!? Naravno, pozna era BROZOMORE je prepoznala i SUBVERZIVNI aspekt tih aktivnosti i relativno brzo je sve to PRESEKLA, ali "PELCER" Frankfurtske škole se "PRIMIO& ZAPATIO" na brdovitom Balkanu i nastavio "digi hod", ali kroz razne "Slobodne univerzitete", a uskoro i opozicione stranke, mada su neki od "korčulanaca" prišli "reformisanim" komunistima, poput Mihajla Markovića SPS-u!?
Preporuke:
29
4
23 subota, 02 april 2016 14:35
srpska sarma, a može i pasulj@ El_Komandante, pa Cviko, treći nastavak
Interesantno je primetiti, dok su se beogradski "korčulanci" dosta brzo profilisali u pravcu ove ili one "praktične" političke delatnosti (pored profesure i teorijskog rada), da su se zagrebački "korčulanci" (najistaknutiji Milan Kangrga, Gajo Petrović, Rudi Supek) zadovoljili akademskom delatnošću, organizacijom Korčulanske letnje filozofske škole i povremenim komentarisanjem aktuelnih dešavanja, što ih je u neku ruku zaštitilo odnosno besa poznog titoizma. No, ovde valja pomenuti jedan "cvetak"! Rudi Supek, jedan od vodećih "korčulanaca", Drugi Svetski Rat proveo je u Francuskoj, bivajući i članom tamošnjeg Pokreta otpora, no, po završetku WW2 vratio se u Jugoslaviju i 1950 napisao brošuru "Egzistencijalizam i dekadencija" u kojoj je u "najboljoj" tradiciji DIJAMAT-a NAPAO filozofiju egzistencijalizma, koja je u to doba bila modna u Francuskoj i koju je predvodio Žan-Pol Sartr, kasnije jedan od inspiratora francuske 1968 i čovek, čiji pogledi umnogome korespondiraju Frankfurtskoj školi!?
Preporuke:
24
3
24 subota, 02 april 2016 14:44
srpska sarma, a može i pasulj@ El_Komandante, pa Cviko, kraj!
Zašto pominjem ovaj detalj? Jednostavno zbog toga da ilustrujem SUŠTINSKU NEDOSLEDNOST ljudi koji su kod nas PRENOSILI ideje zapadnjačkih ŠATRO"levičara", napose egzistencijalista i Frankfurtske škole, verovatno ni sami ne shvatajući SVE KONSEKVENCE tih ZAPADNIH društveno-teorijskih strujanja!? Otud je mnogo lakše objasniti ponašanje njihovih učenika, koji su DO JEDNOGA POSTALI potonji promotori "ljudsko-pravaštva" i to pošto su PRETHODNO neki od njih prošli DUČKEOVSKI "dugi marš kroz institucije", poput Sonje Biserko, dugogodišnjeg šefa kabineta Budimira Lončara!? Neki od naši "korčulanaca" i "šesetosmaša" su se VRATILI prvobitnom njihovom levičarstvu, pa čak su imali RAZUMEVANjE za narod iz koga su potekli, poput akademika Mihajla Markovića, ali FAKAT je da je VELIKA VEĆINA TIH LjUDI prosto ANACIONALNA, pa i NEPRIJATELjSKI NASTROJENA prema sopstvenoj naciji, posebno u SRPSKOJ!? Ovde bih zaključio ovo ponešto duže pisanije starom mudrošću: "Pametni UČE na TUĐIM GREŠKAMA, a budale PONAVLjAJU SVOJE!"
Preporuke:
31
4
25 subota, 02 april 2016 15:16
Kokolo
@SRPSKA SARMA...
Pisanije jeste nešto duže ali SVAKA ČAST na analizi i na samom ,,pisaniju", to je i objašnjenje mog komentara , napokon je došlo vreme da se manemo tih gluposti ,,levica, desnica", stvari su otišle u sasvim drugom, mnogo opasnijem smeru, pa vidimo ,,desničare" koji su antiglobalisti i vatrene ,,levičare" koji su svim srcem uz globalizam!U ostalom, barem nominalno, levičari su bili i Klinton(za američke uslove), Bler, to je Oland, većina onih po Skandinaviji , to su ,,filozofi smrti", kao Levi, Gliksman i da ne nabrajam!Globalizam je jednako nacifašizam, govori se o verskim ratovima a ateistički pokreti i udruženja su toliko radikalizovani, svi u službi globalističke nemani, da bi, kada bi došli na vlast otvoreno(jer za sada još ne idu u otvorenu borbu), bila bi to ateistička ID.
Preporuke:
26
5
26 subota, 02 april 2016 16:18
***
U Zagrebu, Sarajevu i Prištini ne postoji ništa ni 1% nalik Nataši Kandić, Sonji Biserko, Jeleni Minić, Sonji Liht, ženama u crnom, Borki Pavićević itd, itd!

Naprotiv, tamo su svi kao ove koje si pomenuo. Svi imaju izrazito šovinističko-fašistički odnos prema Srbima zasnovan što na ustaškoj ideologiji, što na komunističkoj. To je Titova škola. Pogledaj sve bivše komuniste, po svim bivšim republikama - za njih je svaki Srbin četnik (u Bulajićevom smislu), svako pominjanje srpstva je zločin i svaka prirodna srpska država je zločinačka "velikosrpska".

Što pre Srbi ovo shvate bolje po njih. Inače će ih ovi Titovi pioniri podaviti kao u Mačvi. Što je Tito o Srbima mislio u Mačvi, to ovi titoisti danas isto misle.
Preporuke:
38
2
27 subota, 02 april 2016 17:26
negi
Nevoljno,ali moram da se po prvi put složim sa @***Ovde se ne radi ni o levici ni o desnici,ovde se radi o Srbiji i njenom opstanku.Kad amerima treba neko da odrađuje posao on ne gleda da li je taj levičar ili desničar,republikanac ili monarhista, pošten ili lopov i kriminalac,Srbin,Hrvat,Makedonac...., žut, plav,crn ili zelen već da li odrađuje posao u njegovom interesu ili ne.Tako moramo i mi da radimo.Nije važno ko si i u šta veruješ već da li ti je Srbija na prvom mestu pa onda sve ostalo.Takvo je vreme došlo,protiv ovog naroda se digla i ala i vrana. Kandićka,Biserko,Milić..... nisu nikakvi borci za ljudska prava ili nekakva NVO, iako se kriju iza toga,već najobičniji službenici NATO-a i SAD,kojima je zadatak da razaraju Srbiju,efikasnije nego bombe. Svako ko radi za novac za nekog drugog je obični plaćenik. Ne postoje srpski mediji već,strani mediji u Srbiji i zato Kandićki ima svuda u medijima
Preporuke:
29
1
28 subota, 02 april 2016 18:20
Bojan
Kod nekih ljudi provejava stav da njoj ne treba odgovarati? Nego šta nego treba! Svaki put na njen tekst mora joj se vrhunski odgovoriti, kao što je i sada učinjeno. Ko da odgovoara? Radikale kao da ne zanima, Zavetnici nemaju taj kapacitet, realno ostaje akademski krug ljudi oko DSS i Dveri
Preporuke:
34
2
29 subota, 02 april 2016 19:29
nebitan
Najkraće rečeno: zašto ta još uvek ima srpsko državljanstvo?
Preporuke:
31
0
30 subota, 02 april 2016 19:55
Miroslav Đukić
Ovoj treba odgovoriti, javno! Nas su u Srbiji i Crnoj Gori njene gazde 78 dana dovljački bomabrdovali, rušili i ubijali, što je bila prva agresija na jednu evropsku državu od strane nacističkog NATO pakta! Iz ove agresije su Rusija, Iran, Sirija i drugi mogli da nauče šta mogu da očekuju od Amerikanaca i njihovih lakeja! Ja moju decu učim da su SAD i Zapad agresori i neprijatelji, koji su napali u okupirali našu zemlju i dana danas nam rade o glavi. I da, učim je da postoje i gadovi poput nataše kandić, koji rade za okupatore!
Preporuke:
35
1
31 subota, 02 april 2016 20:01
Knežević Milan
Njena pristranost i nekritička podrška nalogodavcu neodoljivo podseća na propagandnu mašineriju Miloševićeve vlasti iz perioda JUL-a. Verovatno da osnovni razlozi zapanjujuće sličnosti ležeu zajedničkom komunističkom poreklu i predanosti kumrovačkih đaka.

Ima li i jedne negativne stvari, za koju samonabeđena "desnica" u Srbiji neće etiketirati "komuniste"!?
...koji su, uzgred budi rečeno- izginuli u drugom svetskom ratu, a na njihovim leševima karijere gradila posleratna fukara, vrlo često "prekomandovana" iz mnogo šire političke game nego što je komunistička?
Takvu ideološku nedoslednost pokazuju samo nesposobni za dublju političku analizu; prosto, optuže komuniste (mada ne znam gde ih samo vide)- i kvit, gotov pos'o!
Eto, čisto nauke radi- ima li u ovoj državi i jedne loše stvari, za koju je kriva- desnica?
Ili, bar jedne dobre- za koju je "kriva" levica"?
Niko narod ne sluša.
Niko.
Svi samo o sebi, i za sebe...
Preporuke:
13
20
32 subota, 02 april 2016 20:46
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan
Citat komentara: "Ima li i jedne negativne stvari, za koju samonabeđena "desnica" u Srbiji neće etiketirati "komuniste"!? ...koji su, uzgred budi rečeno- izginuli u drugom svetskom ratu, a na njihovim leševima karijere gradila posleratna fukara, vrlo često "prekomandovana" iz mnogo šire političke game nego što je komunistička?" Druže Kneževiću, koja je to "šira politička gama iz koje regrutovana posleratna fukara" ako se ZNA da je OTAC Zorana dr Đinđića PUKOVNIK KOS-a, zatim da je PRVO ZANIMANjE posle NOB Tadić dr Ljube (potonjeg filosofa-praksisovca,RE-OSNIVAČA DS-a i OCA dvostrukog Predsednika Srbije) bilo TAKOĐE PUKOVNIK KOS-a!? Zatim, da je osnivač SPO-a Vuk Drašković bio SIN PARTIZANA, da je "otac svih srpskih disidenata", poznati pisac Dobrica Ćosić TAKOĐE BIO PARTIZAN, da su "veliki opozicionari" Duško Mihajlović i general Momčilo Perišić bili POTPREDSEDNICI Vlade, MINISTRI i NAČELNICI GENERALŠTABA kod Miloševića, usput i Titini kadrovi, da je... JEL TREBA JOŠ DA NABRAJAM!?
Preporuke:
23
7
33 subota, 02 april 2016 21:36
Zvonimir Bgd
Posle odlicnog teksta koji raskrinkava vaznog agenta pete kolone u Srbiji, g.Ivanovic, neocekivano zakljucuje ovako:
Njena pristranost i nekritička podrška nalogodavcu neodoljivo podseća na propagandnu mašineriju Miloševićeve vlasti iz perioda JUL-a.

Neverovatno! Kakav autogol! Da li je moguce napraviti ovoliki previd kontra sopstvene argumentacije? Toliko vazduha upumpati, takav faktografski pritisak ostvariti, a onda - bum! Probusio logiku i dao toj istoj Kandicki za pravo!
Preporuke:
21
10
34 subota, 02 april 2016 21:46
Zvonimir Bgd

Cviko
U osnovi o Nataši Kandić ne vredi raspravljati. ... Iskreno, mislio sam da će je Vučić u skladu sa predizbornim obećanjima uhapsiti.

Vucicevo glavno i osnovno obecanje bilo je da Srbija mora biti "na evropskom putu"! To su nazadnjaci, od momenta kada su nastali, ponavljali. Na svakom predizbornom skupu su to glasno i jasno govorili. Nisu krili, a nije se moglo precuti. Prema tome, na osnovu cega ste pomislili da bi Vucic hapsio glavnog NVO promotera EU?!!!
Da li je moguce da ste vi i mnogi do te mere potcenili sta znaci politika "Srbija na euRopskom pRutu"?!
Na tacni vam je bio pruzen lakmus-papir koji je ujedno objasnio kuda vode sva ostala njihova obecanja! A vi naseli...
Preporuke:
23
1
35 subota, 02 april 2016 23:14
Knežević Milan
sarma
Druže Kneževiću, koja je to "šira politička gama iz koje regrutovana posleratna fukara"

Ona, iz aforizma (čini mi se) Vlade Bulatovića- VIB-a: "uspešan čovek iz drugog svetskog rata ode u četnike, a vrati se iz partizana"...
Lenjin je rekao: "Ako nam iko dođe glave- to će biti fukara iz naših redova!"
I bio je u pravu.
Ideološka nedoslednost "komunista" iz KPJ (SKJ) je dokaz koliko je bilo antikomunista u redovima te "partije", a svi ovi koje nabrojaste su odličan dokaz baš za to- oni su bili komunisti koliko je i Regan...
Pri tom- ja ne branim komunizam kao ideologiju (jednako je neostvariva kao i demokratija), jer nisam komunista.
Ja sam naciona- socijalista, ali iz principijelnih razloga ne mogu da tolerišem ovakve nedoslednosti i besmislice, na kojima jednako konfuzna desnica, koliko je konfuzna i nedosledna i levica u Srbiji- zamlaćuje priprost svet frazama koje su izanđalije od poštarevih cipela.
Vama pozdrav i poštovanje.
Preporuke:
15
6
36 nedelja, 03 april 2016 09:01
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan
Prihvaćeno objašnjenje Druže Kneževiću, međutim, MORATE IMATI U VIDU da su se ti "mangupi u crvenim redovima" 1944 STRATEŠKI RASPOREDILI u instrumentima SILE te nove, navodno "narodne" vlasti!? Takođe se setite, da je niko drugi do Staljin SMIRIVAO BESNILO Hruščova i drugih TROCKISTA-pokajnika pri "golodomoru" u Ukrajini 1931/32!? Posle znamo da od Hruščova ispade ŠATRO "komunista sa ljudskim licem", a Staljin "doveka" "grbav"& "tiranin"!? Obaška što je sad unuka Hruščovljeva Nina velika "liberalka" koja se u Srbiji druži sa UNUKOM Pozderaca!? Obaška veliki "liberali", a sinovi generala Pavla Jakšića i tako tih iz Titine nomenklature!? Znate, umesto što se POVODITE za IDEALIMA, bolje razmislite ZAŠTO ti i takvi IDEALI REGRUTUJU takve ništarije ili zašto su sinovi i kćeri heroja (a niko i dan-danas nema mnogo šta da prigovori Drugu Pavlu Jakšiću!) prosto rečeno moralne ništarije!? Obaška što i sam DIJAMAT verovatno ima takvih INHERENTNIH logičkih grešaka da je prosto NEPRIMENjIV u stvarnosti!?
Preporuke:
13
7
37 nedelja, 03 april 2016 10:17
Seljak Bezemljaš
Pre više od trideset godina pričala mi jedna bakica iz Vojvodine kako je postala SRPKINjA.
Govorila sam mađarski, držala do vere a srpstvo skrajnula, kao i mnogi.Dolazi 1941 i kažu nam e pa vi ste Srbi.I tako kroz stradanje očvrsnem u Srpkinju.
Uzgred,razgovor je počeo pored poštanskog sandučeta gde je bakica proveravala da li je unuk poslatu razglednicu isisao ćirilicom.

Niko to priznati neće, značaj N.K. je u "pravljenju" Srba, naročito od mlađih.
A sve ovo drugo,sva ta galama, razne pisanije, značaja nema.To su poluistine,dakle žilave laži a sa poluistinama se ne raspravlja.To je kao sneg u martu ili aprilu.Pada,pritisne grane,poneku slomi, drvo se na časak malo povije, da bi se bolje uspravilo kada padavina klizne na zemlju.

Bilo je većih stradalnika od pisca Ivana Ivanovića ali ni u jednom nema toliko simbolike.
Njegov život je priča o tome ko smo i šta smo mi i
kuda idemo.
Gaziće ga komunisti,pa socijalisti,pa demokrate svih fela.
Preporuke:
18
4
38 nedelja, 03 april 2016 10:35
Dođe neko vreme
i tada isplivaju neki ljudi iz tame i anonimnosti. Još ako dobiju dobar bakšiš, onda sve žešće pokazuju lojalnost gazdi. Ume i da udari šamar nekom,koga su sve nevolje ovog sveta snašle.
Preporuke:
17
0
39 nedelja, 03 april 2016 13:41
tuljanin@srpska sarma
Kapa dole za komentare.
Preporuke:
11
7
40 nedelja, 03 april 2016 14:48
srpska sarma, a može i pasulj@ "seljak bezemljaš", pa "tuljanin"
Citat komentara: "Bilo je većih stradalnika od pisca Ivana Ivanovića ali ni u jednom nema toliko simbolike. Njegov život je priča o tome ko smo i šta smo mi i kuda idemo. Gaziće ga komunisti, pa socijalisti, pa demokrate svih fela." Isto kao i kod Ivanovićevog junaka Sande Arizana (alias Aleksandra Arizanovića). U neku ruku je Ivanovićev Sanda ISTINITIJI od mnogo poznatijeg Milutina Danka Popovića!? Jer dok Popovićev Milutin samo kaže da je opsovao, Sanda ga sočno zapljune: "Izeš mi gomno!" Sad Vi G-dine "tuljanin": "The pleasure is mine!"
Preporuke:
5
3
41 nedelja, 03 april 2016 15:12
Majstor Bob
Verovatno da osnovni razlozi zapanjujuće sličnosti ležeu zajedničkom komunističkom poreklu i predanosti kumrovačkih đaka.


A, ne. Ne može tako, da vređate naše sjajne levičarske komentatore! Ja ne bih ni objavio ovaj tekst, sramota. Kumrovec, sveto mesto našeg komunizma.
Preporuke:
5
5
42 nedelja, 03 april 2016 16:05
seti
@ nikola
Dostignuća vas levičara smo imali prilike da vidimo u recentnom periodu toliko da nijedna komunistička zemlja nije iz komunizma izašla razvijena i prosperitetna.I danas se dobrano osećaju posledice vaših "rešenja"svekolikih društvenih pitanja.Da je desnica imala na raspolaganju dvostruko manje vremena od vas provedenih na vlasti,ovo bi odavna bila uspešna i funkcionalna država.
Preporuke:
7
6
43 nedelja, 03 april 2016 17:44
srpska sarma, a može i pasulj@ Majstor Bob
Citat komentara: "A, ne. Ne može tako, da vređate naše sjajne levičarske komentatore! Ja ne bih ni objavio ovaj tekst, sramota. Kumrovec, sveto mesto našeg komunizma." Fala Bogu "Bobe" pa je Kumrovec U DRUGOJ DRŽAVI, inače bi se JOŠ TRČKARALO "Titinim stazama& bogazama" sa nekom ŠIPKOM, koja bi se dodavala iz ruke u ruku i sa ZAVRŠNIM SLETOM na "Patlidžanovom" stadionu!? Inače, lično se zalažem za pretvaranje "Kuće cveća" i okolnog prostora u ZABAVNI PARK, sa cvetićima i inim stvarčicama tog doba, kao npr. Kućom krivih ogledala, zatim sa jednim manjim jezerom i ostrvcetom, a na njemu kamenje i neki preplanuli momci koji taj kamen tucaju, a odozdo im neki drugi momci seire, pri čemu bi tim jezercetom plovila i neka barčica, mini verzija "Galeba", sa dvojnicima NjEGA i NjE na admiralskom mostu i sve tako, koječemu, pretežno ničemu, sem radi TERANjA ŠEGE& SPRDNjE sa Nepomenikom! PS. Uzgred, sem skorašnjih Jovankinih ostataka, tamo u toj "Cvećari" najverovatnije da NEMA NIČEGA! ON je NEGDE DRUGDE!
Preporuke:
7
4
44 nedelja, 03 april 2016 20:09
Knežević Milan
sarma
Prihvaćeno objašnjenje Druže Kneževiću, međutim, MORATE IMATI U VIDU da su se ti "mangupi u crvenim redovima" 1944 STRATEŠKI RASPOREDILI u instrumentima SILE te nove, navodno "narodne" vlasti

Verujem da poznajete teorijsku postavku komunističke ideje. Zato i ne smatram poštenim političkim stavom kada o komunizmu govorite u pežorativnom smislu- mereći ga po protuvama koje su se zaogrnule tom idejom, sve vreme radeći sasvim druge stvari. Prosto, nije korektno kriviti teoriju zbog dripaca koji lažu da je se drže; neka desnica napadne čoveka, a ne ideologiju.
Ja nikad neću "lajati" na kapitalizam iz Švedske 70-ih prošlog veka; dao je sjajne rezultate, red i socijalnu pravdu. Šta ćeš više!?
Ali- da mi neko u Srbiji, danas, govori da je levica (!?), neki Dačić, Tadić, Čeda?
A desniji ne mogu biti!
A "desna" teorija o tome umudreno- ćuti!
Dakle- ima ološa i u vašim redovima- samo je vaša- pa ćutite o tome...
Nije pošteno.
Preporuke:
12
0
45 nedelja, 03 april 2016 21:18
Vera Djukić
ČUDI me da Srbija -tj. njeni mediji daju toliko značaja ovoj ženi- sotoni. Prima pare da pluje po Srbima. Treba je ignorisati
Preporuke:
8
0
46 nedelja, 03 april 2016 21:25
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan
Druže Kneževiću, da UPROSTIMO STVARI, NISAM SAMO za levicu, NISAM SAMO za desnicu, ja sam I ZA LEVICU I ZA DESNICU ZAJEDNO, a za dobro Srbije i celokupnog srpskog naroda, jer će Srbiji biti dobro kad za NjENO DOBRO njene levica i desnica rade u KOORDINACIJI! Tačka, kraj! Svako dobro! PS. Ovde bi Poštovani "tuljanin" pomenuo i stvari IZNAD desnice i levice, ali neka zasad ovo bude dovoljno. PPS. Srpsku levicu kritikujem zato što je imala više od 60 godina na srpskim zemljama da nešto uradi, pa ne samo da nije ništa TRAJNO uradila, već je i ono što je NASLEDILA razbucala!? PPPS. Levica se oslanja na Marksovu misao, misao 19-tog veka, kad se nekritički VEROVALO u nauku i BESKONAČNI PROGRES!? Danas SAMA nauka SUMNjA u sopstvene koncepte i to smatra da je dobro i ispravno, obaška ekološki pristup, zasnovan na pretpostavci o OGRANIČENOSTI RESURSA, a time i NEOPHODNOSTI RECIKLAŽE na materijalnom nivou, da ne pominjem VULGARNI MATERIJALIZAM Marksov, SUPROTAN modernoj nauci! Zaključke izvedite sami!
Preporuke:
8
3
47 nedelja, 03 april 2016 23:04
Nisam čitao Natašin tekst, ali želim reći da je autor također nevjerodostojan. Spominje Oluju kao etničko čišćenje, a radi se o dogovorenomu preseljenju u režiji Miloševića i Tuđmana.
Preporuke:
2
13
48 nedelja, 03 april 2016 23:12
Knežević Milan
sarma
Druže Kneževiću, da UPROSTIMO STVARI, NISAM SAMO za levicu, NISAM SAMO za desnicu, ja sam I ZA LEVICU I ZA DESNICU ZAJEDNO, a za dobro Srbije i celokupnog srpskog naroda, jer će Srbiji biti dobro kad za NjENO DOBRO njene levica i desnica rade u KOORDINACIJI!

U potpunosti saglasan.
Srpsku levicu kritikujem zato što je imala više od 60 godina na srpskim zemljama da nešto uradi

Srpske levice nije ni bilo. SFRJ je vodio Broz, autoritarno, a od Srba niko nije ostao živ dovoljno dugo-da bi mogao nešto da uradi.
No, sve je to prosuto mleko; besmisleno je reći i reč više o tome.
Smisao moje "polemike" sa Vama je u sledećem- u potrebi da kao jedan od najboljih komentatora ovde i Vi doprinesete "moratorijumu" na besplodne rasprave tipa- "ko je gori, patrizani ili četnici" i da se čak eventualno pridružite mom apelu da su- gori i jedni i drugi...
Jedni promašili stranu, drugi- rat...
Preporuke:
6
3
49 ponedeljak, 04 april 2016 09:44
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan, JOPET
Druže Kneževiću, između ostalog, napisao sam I OVO: "PPPS. Levica se oslanja na Marksovu misao, misao 19-tog veka, kad se nekritički VEROVALO u nauku i BESKONAČNI PROGRES!? Danas SAMA nauka SUMNjA u sopstvene koncepte i to smatra da je dobro i ispravno, obaška ekološki pristup, zasnovan na pretpostavci o OGRANIČENOSTI RESURSA, a time i NEOPHODNOSTI RECIKLAŽE na materijalnom nivou, da ne pominjem VULGARNI MATERIJALIZAM Marksov, SUPROTAN modernoj nauci! Zaključke izvedite sami!", pri čemu nisam elaborirao OGRANIČENjA naučnih koncepata (koji postoje!), već ih konstatovao, kao što nisam pominjao misaone sisteme (ima ih!) koji OSPORAVAJU nauku, pošto smatraju da je ona kao način SAZNANjA nedovoljna!? Konstatujem da je Marks njegovo učenje zasnovao i na 19-to vekovnom POZITIVIZMU, prevaziđenom kao teorijska osnovica nauka još davnih dana!? Treće, Hegelovu dijalektiku, kao DRUGU osnovicu Marksovih teorija osporio je još Šopenhauer!? Ergo, Marksova umovanja su OGRANIČENA njegovim teorijskim osnovama!?
Preporuke:
4
4
50 ponedeljak, 04 april 2016 09:58
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan, JOPETOVANO JOPET
Napisah da postoje OZBILjNE PRIMEDBE za naučnu SVEOBUHVATNOST dijalektičkog metoda Marksa-Hegela, da je pozitivistička inspiracija Marksovog učenja PREVAZIĐENA, da se i sama KONCEPCIJA NAUKE umnogome PROMENILA, ozbiljno uzimajući u obzir NEIZVESNOST kao fundamentalnu osobinu prirode (time posredno i društva!), samim tim i Marksov etički determinizam, zasnovan na vrlo sumnjivom konceptu "klasne borbe" je još KLIMAVIJI ne samo za TEORIJSKO, već i PRAKTIČNO zasnivanje nekog vida društvene pravde!? Ovo tim pre što "klasna borba" NAMEĆE "OBAVEZU" Hobsovskog "RATA SVAKOG PROTIV SVIH", pri čemu potpuno ARBITRARNO "etički superiornim" smatra radničku klasu, napose INDUSTRIJSKU radničku klasu, koja je prosto jedna PROLAZNA ISTORIJSKA FORMACIJA, što je već sad belodana činjenica! Prosto, ZBOG POTREBA KAPITALA radnika klasa "PREMEŠTA" se iz Amerike i većeg dela zapadne Evrope u Kinu, Indiju i Indokinu, dotadanji trećesvetski seljaci postaju radnici, a doskorašnji zapadni radnici postaju lumpenproleteri!
Preporuke:
4
4
51 ponedeljak, 04 april 2016 10:12
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan, pa... KRAJ!
Time, dolazi do izražaja ono što je Marks, praveći pretpostavke njegove teorije ODBACIO, nanovo u ISTORIJU ulazi koncept KULTURE i CIVILIZACIJE, začet krajem 19-tog i početkom 20-tog veka (vezan za ranije CIKLIČNE teorije razvoja društva, uključiv ne samo Vika, već i drevne, predhrišćanske i istočne koncepcije društvenosti), ulazi tako što se PRIHVATA koncept GLOBALIZOVANOG Kapitala i koristi POHLEPA, kao osnovni motor zapadnog sveta kapitala, da bi se ISISALA supstanca Zapada, ovladalo njegovim veštinama, ali i REVITALIZOVALE sopstvene tradicije OJAČANE ZNANjEM Zapadnih polit i ostalih tehnologija, skladno ukomponovanih sa sopstvenim tradicijama, upućujući mu IZAZOV, izazov koji se ne može odbiti, ni parirati! Kad, kako, sa kojim resursima i pri kojim okolnostima, to je SEKUNDARNO, OSNOVNO je da je nastupio TURNING POINT i da sa NE-ZAPADNIM civilizacijama postaju aktuelni DRUGI IDEALI DRUŠTVENOSTI, a ne dobrim delom IZVIKANA "društvena pravda", čisto ZAPADNI produkt zasnovan na ZAVISTI!
Preporuke:
5
4
52 ponedeljak, 04 april 2016 12:38
Boško
Tužno je koliko i kako se jednoj takvoj osobi posvećuje pažnja, kao da je ona garant naše sudbine i naše budućnosti. Još je tužnije što joj u medijima daju udarne termine, pa zar su ona i njoj slični-ne najvažniji ovoj zemlji. Ona i njeni satrapi su kupljene slugeranje, pa nek im oni koji plaćaju daju prostor u svojim medijima, a ne srpskim, ili su to "možda" srpski mediji. Promene su važne i imaju urgentnost, tu je 24.04.pa ćemo valda početi da zaboravljamo ovu i njene "drugare".
Preporuke:
6
0
53 ponedeljak, 04 april 2016 18:36
Knežević Milan
srpska sarma
Poštovani,
moram da Vas opomenem- današnji svet niti ume, niti može- ajoš manje može da se bavi Vašim preopširnim "do u sitna crevca" -analizama. Niko ovde više ne sumnja u Vašu učenost i teoretsku potkovanost, već u zaključke, koje iz tih znanja izvodite.
Praksa je ono što je "deficitarno" u Vašim izlaganjima; ne vidi se jasan predlog KAKO.
Meni to ne smeta- rado čitam Vaše upise. Kao i Vi, potpuno sam siguran u ispravnost i neizbežnost političkog scenarija za koji se zalažem, iiza koga stojim, i potpuno razumem gorljivost kojom branite svoje ideje.
No, i sami vidite- ovde, u Srbiji, većina još uvek ima iluzije o demokratskom procesu, i odbija da razmatra alternativne političke koncepte, iz nelagodnosti prema angažmanu koje bi to iziskivalo.
Zato imam utisak da ćemo još sačekati na prihvatanje naših stavova o nužnosti saradnje levice i desnice.
Dok rasprave- ko je sve ovo zlo napravio...
Pozdrav
Preporuke:
6
0
54 ponedeljak, 04 april 2016 21:18
srpska sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan
Znate kako kažu naši stari: "Strpljen, spašen!" Svako dobro u ličnom životu!
Preporuke:
4
2
55 ponedeljak, 04 april 2016 22:58
Knežević Milan
sarma, a može i pasulj@ Knežević Milan
Znate kako kažu naši stari: "Strpljen, spašen!" Svako dobro u ličnom životu!

Mislite- da se strpimo dok Vučić završi ovo što je počeo?
:-)
Sve mi se čini- tako će i biti...
I Vama, svako dobro!
Preporuke:
6
0
56 utorak, 05 april 2016 08:03
Solomon
Ne sumnjam da će doći trenutak, možda ne u skorijoj budućnosti ali će kad - tad doći, kada će određene izjave i stavovi biti ocenjeni, okarakterisani i nazvani svojim pravim imenom. Kada se niko neće moći olako izvući za nešto što se nesumnjivo može definisati i suviše lako dokazati kao veleizdajnički stav, ponašanje i delovanje. Zakonske konsekvence tog i takvog čina, najljigavijeg i najmizernijeg među svim nepodobštinama jesu, barem u državi koja ozbiljno drži do svojih interesa, više nego jasne, definisane i, u tom slučaju, zaslužno i pravedno nemilosrdne. Nadam se da ću to doživeti, ali ako i ne doživim, ništa strašno...jednom će morati to da se desi i stvari konačno postaviti na svoje mesto.
Preporuke:
5
1
57 četvrtak, 14 april 2016 17:13
Iskander
Idiotizam i besmislenost je slusati ili polemisati s onima koji otvoreno zlorabotaju pritiv drzave i naroda
u kojoj zivi zlotvor-ka poput NK.

U svakoj iole barem mrvicu normalnoj drzavi takvi zlotvori poput NK se s-maknu sto hitnije i sto jeftinije.

Jadna Srbijo jadni moj tamosnji narode.Nema dana a da se evo vec 16godina ne postidim sto sam Srbin,strasno,uzasss

ps
Srbin iz Republike Srbske.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će na referendumu 16. januara biti usvojene izmene Ustava?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner