Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Maršićanin protiv Vuči(ćevi)ća - kako izvući maksimum u uslovima medijske torture

Komentari (46) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 23 februar 2016 12:01
Dr
Hospitalizovati...
Preporuke:
144
0
2 utorak, 23 februar 2016 12:13
gradska tv
Na šta je spao Studio B,gradska televizija.
Vučičević i Vučić ne mogu niže,već neko vreme.
Zar zaista nema nikakvog udruženja novinara ili poptrošača,koji bi trebalo da štite pravo gledalaca DA ZNAJU SVE?
Ili su se u strahu i oni ućutali.
A mi,eto od ovog meseca "dobrovoljno"dajemo medijskom servisu prilog,taksu ne na brojilo i ne za rad medijskog servisa onako kako je to zakonom uređeno,već kakve su potrebe za promocijom Vučića u predizbornoj kaljuzi.
Koliko samo ekipa,snimatelja,novinara,vozača,organizatora..prati svaku njegovu reč,izjavu,rukohvat i rukoljub u Davosu,Londonu,na Marsu,a vlada ne može sve.
Moramo malo da pripomognemo i mi iz MASE!
niče
Preporuke:
139
0
3 utorak, 23 februar 2016 12:24
ludi skretničar
Dragan Maršićanin je veoma dobar i ozbiljan političar. Kao takav je od prvog dana meta kampanje i pljuvanja najpre đinđićevaca, a sad i vučićevaca; koji su imali za cilj da ga predstave kao alkoholičara, neradnika i šta sve ne.
Preporuke:
156
3
4 utorak, 23 februar 2016 12:26
Danko
Maršićanin je više puta Vučićevića nazvo Vučiću, što je fenomenalno izgledalo. Na pri. opet lažeš Vučiću. Za Vučićevića je rekao da je Vučićev pljuvač. I voditeljka se preziva Vučićević pa je ovo bio sukob Vučiča i Vučićevića sa jedne strane i Dragana Maršićanina sa druge strane. Maršićanin se solidno držao. Napadali su ga za ambasadorsku platu, ali je Maršićanim propustio da pita kolika je plata ambasadora od 2012.god. od kada Vučić i Vučićevići vladaju Srbijom.
Preporuke:
145
1
5 utorak, 23 februar 2016 12:28
Cviko
U ovakvim situacijama uvek treba polaziti od izreke "ne bacaj bisere pred svinje". Da sam na bio mestu G-dina Maršićanina ja bi ustao i otišao. Ovako, bio je čista podloga za tuđe "kipovanje glaži" na gomilu pa da se društvo sladi. Na žalost na medijskoj sceni Srbije više nema sučeljavanja koje bi rezultiralo istinom ili bilo korak ka istini. Zato, gledaoci treba da ne gledaju ovakve emisije, a gosti sa druge strane da se ne pojavljuju u ovakvim emisijama. Ima i drugih načina da dođemo do istine i da bez uticaja ovakvih medija bar na listiću glasamo za prave. E sad šta će komisije izbrojati, odnosno tajkuni i ambasadori izglasati je drugi par rukava.
Preporuke:
95
1
6 utorak, 23 februar 2016 12:29
Neko kome je svega preko glave
Trebalo bi češće "puštati" gospodina Maršićanina na tzv. urednika "Službenog glasnika".

Bilo je beskrajno zabavno slušati kako gospodin Maršićanin pokušava da nadoknadi propuste u vaspitanju fizionimije sa inicijalima DJV, a još zabavnije čuti stari izraz "trtljanje". Jer, to je upravo ono čime nas DJV teroriše!

Ukoliko bi ovaj recept bio češće primenjivan, možda jednoga dana možemo očekivati da DJV bude makar elementarno pristojan. Za sve ostale propuste kojih ima "kao kusih pasa", čini mi se da je on apsolutno beznadežan slučaj.
Preporuke:
101
1
7 utorak, 23 februar 2016 12:46
@Dr
taj, koji penusa cim se cuje nesto o vucku, je ustvari njegov klon, ali nisam znao da je i dama, novinarka, takodje klonirana, ona je klon DJV-a i tako redom...
Pogledah sinoc u kasnim satima na RTS-u dokumentarni materijal o Hitleru, Himleru i nacistickim krvnicima, doduse poenta je bila na 'ciscenju arijevske rase', no, mozda je malo pretenciozno reci, ali zaista se moze na neki nacin povuci paralela sa 'medijskim ciscenjem' kod mas, gde glavnu ulogu ima ovaj bolesni covek iz Ivanjice!
Trebalo bi mu pomoci, mislim na doktore i psihijatre, ja tu nisam strucnjak i ne znam kakav je lek tu efikasan. DJV je ppoludeo od vucicevstine i podrske koju mu je pruzio supermen, pa od 'medijske moci' stalno i surovo mase onim svojim listom izaslim iz kanalizacije (jasno vam je da je ova rec 'kanalizacija', omiljeni elemenat njegovog siromasnog vokabulara.
Preporuke:
88
0
8 utorak, 23 februar 2016 12:52
Betelgeuse
Brzo kucanje: traži*

Zbog toga što su pristojna plata i penzija misaone imenice. Zbog toga što nisi ušla u 21. vek. Zbog toga što sam te toliko dugo volela. Zbog toga sto mi tu ljubav nisi uzvratila. Zbog toga što jos nisam otišla.

Nisi mi majka.

Ne volim te više.

Vreme ja da počnem da mislim na sebe.

Vreme je za zbogom Srbijo.


Izađite na izbore. Srušite manijake i interesna lopovska udruženja. Vreme je za pristojne i poštene ljude. Ne dajte da Srbija umre, pomozite joj.
Preporuke:
97
1
9 utorak, 23 februar 2016 12:55
Gledalac kratko
Nekoliko minuta sam izdržao da slušam gluposti D. Vučićevića i da gledam njegov izraz lica, a svo vreme je gledao u sto pognute i iskrivljene glave. Istom merom i na isti način pomagala mu je "voditeljica" emisije. Sve u svemu, kao pit-bulovi branili su ono što je neodbranjivo, neodbranjivu Vučićevu izdaju Države i naroda američkom NATO-u.
Ovo NIJE bio razgovor, nego tortura i Maršićanina i nas gledalaca. Mi smo se spasili isključenjem programa, a, čudo, Maršićanin je ostao da trpi torturu, prosto, na jednoj strani sadizam a na drugoj mazohizam.
Bez utvrđenih pravila i poštovanja istih NE TREBA UČESTVOVATI U JAVNIM TORTURAMA VLASTI KADA ČOPOR PASA NAPADA ČOVEKA I ISTINE.
Preporuke:
86
3
10 utorak, 23 februar 2016 12:56
@Danko
plata od 5500, sto je ispod 5000 eura, plate u Svajcarskoj se daju u francima a tada je franak bio u odnosu na euro slabiji za oko 20%, i nije bogzna kakva velika plata u Svajcarskoj, tj. jedna porodica bi mogla da prezivi sve izazove ako je stedljiva.
Mariscanin je zbog bezobrazluka DJV-a smetnuo sa uma da ga upita kolike su sadasnje plate u tamosnjoj ambasadi. Nauk za sledece intervjue - SNS-ovce najvise zanimaju primanja onih intervjuisanih, pa ne bi bilo lose da se takvi pripreme za to, da spreme sve podatke o njihovim platama, skolskoj spremi, koliko automobila imaju i sl, da ih ovaj bezobraznik ne bi prekidao i zunjvao.
Usput imajte uvek na umu vuciceve reci da se radi o 'postenom i odlicnom novinaru'.
Preporuke:
78
1
11 utorak, 23 februar 2016 12:58
ti si psihijatar
reaguj slavice đukić dejanović!!!!!!!!!struka ti nalaže da se izjasniš
Preporuke:
74
1
12 utorak, 23 februar 2016 13:09
Ab ovo
Odlična analiza događanja u jednoj klasičnoj zasedi medijskog terorizma. Ne čudi ono što je par istog prezimena činio, već to što je žrtva dobrovoljno ušla u tu zasedu, iako je mogla da pretpostavi šta je čeka. U svakom slučaju, DSS može samo da imponije činjenica da je uložen ozbiljan rad i da se ovom vanparlamentarnom strankom neko, sa pozicija vlasti, tako temeljno bavi. Iza svakog nasilja se nalazi strah. Obično se misli da strah pred izbore nije bojazan od stava birača, jer oni ne odlučuju izbore. Iako oni ne odlučuju o ishodu, oni ipak daju podlogu da montažer ima šta da montira. Podloga nije odlučujuća, ali jeste važna, pošto je diskretnije ako se manje kroji, nego ako mora mnogo da se montira. Da li je moguće da glasi koje donose razni aktivisti sa terena ukazuju da je i sama podloga za rad montažera u opasnosti. Da neće da bude materijala za montažu. Ako se po jutru dan poznaje, onda ovaj iskazani strah u jednoj televizijskoj emisiji, može da da nade opoziciji da izbori nisu rešeni.
Preporuke:
75
0
13 utorak, 23 februar 2016 13:19
NEKO iz mase
Dobri su građani Srbije kakva im je vlast, televizija, opozicija.
A ovaj Vuči(ćevi)ć je dno. Bilo je svakakvih komentatrora i novinara, ali ovaj je sve prevazišao.
Sa barabama često ne može drugačije već istom merom. A Vučićeviću je to bio cilj da isprovocijra gosta, jer i ambasadori su ljudi.
Javne ličnosti ipak moraju da vode računa o ponašanju što nije uvek lako.
Kada neko nema argumenata počinje da vređa - prozivke za platu, vibratore...to je dno.
Sa druge strane, jedini način da i mi građani nešto kažemo je da pošaljemo komentar, ali po Maršićaninu niko ko šalje komentare nije čovek - već bot - lepa maca/ ružni kuca. Nemoramo mi ni slati komentare više, nije za pare, imamo pametnija posla.
Bilo je korisno slušati analitičara, jer jedino on govorio istinu. Mi plaćamo reket NATO, a svi lažu da dođu na vlast i sednu u fotelje, a onda se međusobno optužuju. Dobro je što se poneki i izvinu, samo što mi građani od toga nemamo ništa.
Preporuke:
38
6
14 utorak, 23 februar 2016 13:19
Srđan
Maršićanin nije nijednom upao u reč Vučićeviću, koliko god da je ovaj lupetao, nije nijednom odbrusio voditeljki koja ga je prekidala i napadala ništa manje od Vučićevića.

Pustio ih je da sami pokažu ko su i šta su!

Svaka čast!
Preporuke:
125
0
15 utorak, 23 februar 2016 13:24
nebitan
vučićevića i ostale verne vučićeve vojnike spakovati i poslati sa prvim nato kontigentom u irak, siriju ili avganistan i držati ih na prvoj liniji fronta dokle god talibani/isis imaju municiju.
Preporuke:
65
0
16 utorak, 23 februar 2016 13:28
Milena NBgd
Koliko god izgledalo da je zamena teza i omalovazavanje DSS-a a prikrivanje SNS-a uspelo, ja mislim da je sve ovo imalo efekat suprotan ocekivanjima autora. Mislim da je Marsicanin primenio jedinu mogucu taktiku. "gde se iskljucujete", "opet lazete Vucicu","samo trtljate",....
I da! Odlicna analiza u ovom clanku!
Preporuke:
80
0
17 utorak, 23 februar 2016 13:37
Danko
Krajem avgusta 2015 godine beogradska televizija Studio B prodata je za 64 miliona dinara, a od strane grada Beograda krajem decembra 2015 poklonjeno mu za projekt „Beograde, dobar dan“ 23 milion od ukupno 45 miliona dinara određenih za sufinansiranje medijskih projekata javnog informisanja u 2015. godini. Više je dobio Studio B nego svi ostali zajedno. Dakle Studio B dobio tolike pare jer je u stvari bilten SNS? Gradonačelnik Siniša Mali ne može da ode ni do toaleta bez kamera Studio B! Za tu televiziju postoje samo on i Aleksandar Vučić.
http://www.beograd.rs/download.php/documents/Resprojektiinfo912015.PDF
Preporuke:
66
0
18 utorak, 23 februar 2016 13:45
Gledač
Ova emisija je pokazala koliko smo nisko pali. Vučićević je posebna (tužna) tema ali žalosno je da se pokazalo kako ni Maršićanin nije porčitao ceo sporazum o kome govori. Ni stari ni novi. Dosta slabo se pripremio ako je znao na kakvo mesto ide i to mu ne služi načast. Ako je to borac protiv Vučića i ako će se tako spreman izlaziti da moraš javno priznati kako nisi pročitao o čemu govoriš, bolje da se malo probere ko će izlaziti na megdan velikim spletkarošima jer ovo ne pomaže. Ovakve protivnike manipulatori čiste bez problema. Nije dovoljno biti kulturniji od Vučićevića jer to nije teško, treba i znanje.
Preporuke:
21
41
19 utorak, 23 februar 2016 14:15
čisto onako
Glasač možda ima pravo. Mora se naoružati znanjem. Maršićanin ima više iskustva u politici pa i sa bezobraznim ljudima, tako da se s te strane dobro snašao. Ali naslov teksta je kako izvući maksimum u uslovima torture? Lepo je nasmejati se, ali i činjenice i argumenti su bitni. Ponekad ne treba ni davati izjave svakom.
Naravno lakše je gledati, nego biti u kadru i to stoji. Neki bi rekli lako je kritikovati - možda.
Verujem da i među komentatorima - "kucama i macama" ima onih koji su čitali sporazum.
Bahati i umišljeni su doveli do ovog sadašnjeg stanja, a mi kao građani smo često u poziciji da od dva zla biramo manje.
Preporuke:
28
1
20 utorak, 23 februar 2016 14:22
Mare
Ova ista emisija je juce uvece emitovana na NOVOSADSKOJ TV koja je inace privaizovana po principu Studija B ,naravno na ovoj televiziji obitavaju svi predstavnici rezima Aleksandra Vucica, Djuka sa autorskom emisijom, Branko Radun zavisni analiticar....i ostali dvorjani !
Preporuke:
51
1
21 utorak, 23 februar 2016 14:32
Bojan, Priština
Gledanje ove emisije mi je bilo veoma mučno, pa sam povremeno morao da menjam kanal da ne bih eksplodirao iznutra.

Nepristrasnost, neprofesionalizam, nekultura i agresija voditeljke su bili nepodnošljivi, ( O D.J.V. ne vredi trošiti slova)

Nažalost moram da priznam da su i mene doveli u zabludu da je ovo samo ratifikacija sporazuma iz vremena Tadića i Koštunice.(Iako ni takav neobavezujući nije smeo da prođe, nego da su da je sreće sa Nato samo razgovarali o povratu srpskog kontigenta na Kosovo)

Evo šta G. Jevtović kaže na tu temu u jučerašnjem intervjuu:

Nikolić izostavlja onaj glavni, što bi se stručno reklo – krovni sporazum. Dabome, reč je o pravom, jedinom i kompletiranom SOFA sporazumu sa NATO savezom, koji niko pre naprednjačko-espeesovske vlasti nije potpisao, a zatim i odgovarajućim zakonom ratifikovao u Skupštini.
Bio bi prinuđen da objašnjava javnosti da glavni Sporazum SOFA (ono što nisu potpisali niti Drašković, niti Tadić, niti bilo ko drugi–jer nisu stigli
Preporuke:
56
0
22 utorak, 23 februar 2016 14:37
Stef
Ovaj pokušaj dvojca Mitrović-Vučićević, da burlesku predstave kao medijski uspeh, stvarno je neverovatno stupidan. Svako ko ima iole soli u glavi, beskrajno se zabavljao slušajući nesuvisle logoreične ispade DJV, klona Vrhovnog vođe u pokušaju. Marši i da je samo ćutao ispao bi pametniji od V-V prezimenjaka. Medijski obrazac blaćenja i difamacije, koji je toliko prepoznatljiv da slobodno možemo reći da su Mitrović i Vučićević Gospodarev medijski dildo kojim nas svakodnevno siluje sa malih ekrana.
Preporuke:
57
1
23 utorak, 23 februar 2016 14:45
Petar
O Vučićevićevim manirima mislim da nema potrebe ni trošiti reči, bahata sirovina i politička prostitutka Ono što meni smeta je da je, a to je činjenica, od 1999. do dana današnjeg svaka vlada Srbije u svakom od saziva podržavala NATO. Milošević je pod razornim NATO bombama koje su uništavale deo po deo Srbije bio prinuđen da potpiše Kumanovski sporazum. 2006. u vladi SPO, DSS, DS, G17 - rezultat je da su dali ovlašćenje Tadiću da potpiše SOFA sporazum. 2009., vlada DS - SPS, sporazum se potpisuje. Sad u vladi SNS i SPS, novi sporazum. To faktički znači da Srbija podržava tesnu saradnju (da ne kažem članstvo) u NATO još od 2000., jer su se kroz institucije sistema izređale sve političke partije a sporazumi sa NATO-om bili sve značajniji, obimniji, nepovoljniji po nas. Nije više pitanje ko je šta potpisao, pitanje je ko zapravo vodi ovu jebenu zemlju i za koga to narod glasa. Jelenu Milić za predsednika, bar ćemo imati original a ne falsifikovane NATO-vce.
Preporuke:
34
5
24 utorak, 23 februar 2016 14:48
UF
Ništa ne "kapirate" , botovi ili ne (već je ista stvar, kad ne prepoznajete "igranku")! Maršićanin je dobrovoljno pristao na "torturu", a nagrada će biti ulazak u Skupštinu. Da, nije tako, DSS ili takozvana patriotska opozicija bi za ovih dvadesetak godina borbe za medijske slobode, imala bar jedan elektronski medij, par dnevnih listova i nedeljnik. O internet portalima neću ni da pišem. Ako je ta "igranka" osmišljena da prevari prethodno uspostavljenu garnituru "slepaca" , onda u redu. Ako nije , onda smo i dalje u političko-ekonomskom zatvoru i od dobre volje onih koji su nas uhapsili, upregli i zarađuju na našem radu, zavisi kada ćemo moći da "dišemo". I dalje je osnovno pitanje, ko nas je "uhapsio" ? A, ono od koga zavisi naše razmišljanje( logično i utemeljeno), zašto Srbi nemaju svoje medije ? A, kao imaju prijatelje u svetu, među njima i Ruse! Ili oni nisu prijatelji Rusa, ili u Rusiji na vlasti nisu Rusi! Nema trećeg!
Preporuke:
13
44
25 utorak, 23 februar 2016 15:10
...
Nekultura i voditeljke i ovog malog od državnog udara! Možda se UNS konačno povodom ovog za hospitalizaciju i ove od Andreje oglasi!
Preporuke:
41
1
26 utorak, 23 februar 2016 15:20
Zoran Petrović Piroćanac po n ti put
Nije tek potpisom SOFA omogućenoNATO jedinicama da slobodno špartaju Srbijom. Slobodan Milošević je stavio jedan od svojih potpisa u Dejtonu (Aneks B), 1995.itime je praktično omogućenoNATO-u da prolaskom kroz Srbiju uživa eksteritorijalnost (naša policija i vojska ne smeju da hapse pripadnike njihovih trupa). Autor poseduje kopiju primerka Dejtonskog sporazuma ambasadorke SAD u UN, Madlen Olbrajt(20. novembar 1995). Dokument označava faktički gubitak suvereniteta srpske države. Današnje rasprave o odnosima sa NATO-om uz ovaj detalj moraju da poprime sasvim nove tokove, s obzirom na to da politička klasa Srbije (i SPS) ćuti o tome 15 godina.

http://www.politika.rs/scc/clanak/122192/NATO-Rusi-nova-Jalta
Preporuke:
27
3
27 utorak, 23 februar 2016 15:24
Replika
@Petar
Namerno zamenjujete teze,ili zaista ne razumete?
Jedna stvar je voditi razorenu zemlju u vreme apsolutne dominacije JEDNE super-sile,predatorski raspoložene prema vama,bez ikakvih izgleda da vas iko podrži/period do negde 2007/
*A nešto sasvim drugo je voditi istu zemlju u vreme BIpolarnog Sveta ,da ne mažem multipolarnog,uslovno rečeno.Tako ni slični na izgled istovetni potezi ne mogu biti na isti način vagani,a kamo li poistovećeni.Koštunica je jasno prepoznao momenat sa čuvenog Minhenskog govora V.V.Putina.Od tad ništa više nije isto.To vidimo i kroz rad tzv.*kontakt grupe*,gde su Koštunica i Ruski diplomata uvek usaglašeno istupali/Boclav Harčenko/ali su naravno uvek bili neprincipijelno nadglasavani od strane Šiptara i 2-jice Zapadnih članova.Od tad na vlast se dovode samo prethodno *obrađeni* kadrovi na vlast,pa Vikiliks je javno pisao o tome.Sad je međutim vreme neko,...sasvim drugo!
Preporuke:
35
1
28 utorak, 23 februar 2016 15:42
moma
Najverovatnije cu na predstojecim izborima glasati za DSS-Dveri.Ipak moram reci da sam razocaran nastupom gospodina Marsicanina.
Dakle on je u emisiju dosao potpuno nepripremljen,kao lenj i neodgovoran ucenik na kontralni.
I ptice na grani su naucile takticko tehnicki nastup Vucicevica i ostalih,ali lenji i povrsni Marsicanin nije jer ga je ili mrzelo da se priprema ili je sujeta bilo tako izrazena da je smatrao da nema potrebe za tim.
Gospodin Marsicanin je ,koliko ja pratim politicku scenu, jedan od najpostenijih politicara ,ali ga ubi lenjost.
Toliko ima jednostavnih argumenata u duelu sa Vucicevicem i tako se retko pruza prilika da poentira da bih ja savetovao gospodju Raskovic da ga drugarski iskritikuje,a gospodina Marsicanina da se vise ne pojavljuje u javnosti dok ne zagreje stolicu.
Na ovaj nacin ce se grudva koja je pocela da se stvara brzo istopiti.
Preporuke:
26
5
29 utorak, 23 februar 2016 16:07
cmok Toronto
Kakvi smo mi to ljudi?Po Pressing-u svi Srbi su krivi dok se ne *ispravimo*.
Idemo dalje dok nas Vučko ne oslobodi.
Ne mogu da odustanem zbog par ljudi vredna nerviranja i delovanja u Srbijici...
Ako je za utehu...igrajte se *klikera*...malo.
Preporuke:
14
1
30 utorak, 23 februar 2016 16:11
bole
Nisam pristalica ni Marsicanina, ni DSS-a (a jos manje Dveri), stavise, radovao sam se njegovom neuspehu 2004. Ali, mora se priznati da je ovde bio sjajan. Nije im uspelo da ga izgaze, vec je on njih dobrano ispreskakao. Izgleda da sad nije toliko stvar u politickom programu koliko u integritetu aktera. A Marsicanin ima integritet. Malo vise takvih ljudi da se pojavi, bez obzira na politicku orijentaciju, i Vucic je gotov.
Preporuke:
39
2
31 utorak, 23 februar 2016 17:15
Dr@Moma
Nije to lenjost, nego jednostavno nije dozvolio da se spušta na nivou te logoreične budale. Nije ga nijednom prekinuo jer ni time ne bi ništa postigao. Nije nijednom odbrusio nešto voditeljki iako je zaslužila zbog tendencioznosti i iživljavanja.

Pristojnom svetu je sve bilo jasno.
Preporuke:
40
0
32 utorak, 23 februar 2016 17:25
Savamala
Krajnje je vreme da srpski političari shvate da ne treba da gostuju u ovakvim emisijama gde su im sagovornici šizofrenici poput Vučičevića, partijskih kerovi poput ove novinarke, raznorazne slugeranje kao što su Milićka, Sonja Liht, Olivera Kovačević, Jovanović, Tadić, Kostreš i ostale gomile evrofanatičnih stambolićevaca preogrnutih u bojovnike NATO pakta i Brisela. Suludo je sedeti u njihovom uvek brojčano jačem društvu na Studiju B, N1, B92, RTS, Pinku i sličnim antisrpskim medijima i voditi razgovor u nacističkoj atmosferi linča.
Dodao bih još nešto u vezi ove emisije. Ova nesrećnica što pokušava da glumi novinarku je sramota za profesiju. Ona sve vreme na najprizemniji način navija, napada i vređa u sadejstvu sa onim primitivcem Vučićevićem, koji je takođe bruka za profesiju, a oboje su slika i prilika raspada u kojoj se ova zemlja nalazi. Ova neotesana i primitivna žena u stilu njenog istog takvog pandana sa RTS - Olivere Kovačević ne zaslužuje da se više ikada pojavi pred kamerama
Preporuke:
39
0
33 utorak, 23 februar 2016 18:03
Jos jedan "Tribalac"
Emisiju nisam gledao. Voleo bih da se o poslednjem sporazumu ne govori u kontekstu "uvlacenja srbije u NATO". Naime u senci ovog sporazuma clanstvo u NATO bi bio neverovatan uspeh Srbije jer clanica ima i svoja prava a ne samo obaveze. Ovim sporazumom Srbiji su iskljucivo ispostavljene obaveze. Slicna je situacija sa tobozim putem Srbije u EU. EU je danas u Srbiji preko neformalnih pritisaka i ucena sebi obezbedila sva moguca prava i nijednu obavezu cime ona (EU) nema nikakav dalji motiv da Srbiju ikada primi u clanstvo. Uprkos ociglednosti ovome sto sam naveo u janvosti se nastavlja sa licitacijama dinamike i konacnog datuma pridruzivanja Srbije sto se evidentno *nikada* nece dogoditi. Takodje potpuno je suvisno plasiti se tobozim puzajucim prikljucivanju Srbije NATO-u jer NATO vise nema ni jedan jedini motiv da Srbiju ikada primi u clanstvo.
Preporuke:
14
3
34 utorak, 23 februar 2016 18:11
Lepa maca
Meni ova novinarka liči na Zoranu Mihajlović. Da joj nije slučajno sestra? A isti im je i stajling- crna čipkica.
Preporuke:
30
1
35 utorak, 23 februar 2016 18:20
Rano se setio
Taj isti Maršićanin je bio predsednik dosove skupštine, šef njegove poslaničke grupe je bio Čeda, zagovornik NATO opcije.
Preporuke:
12
34
36 utorak, 23 februar 2016 18:32
Ružni kuca
Nije Vatikan, već Rim Vuči(ćevi)ću!
Preporuke:
26
0
37 utorak, 23 februar 2016 18:42
Macaos
Najbolji deo emisije, "gospodine Vucicu". Slatko se nasmejah.
Preporuke:
43
0
38 utorak, 23 februar 2016 19:10
Mirjana
Istini za volju, iako gospodin Maršićanin ima duha, on na kraju nije poentirao, a to je jedino što je važno njegovoj stranci,kojoj prostor u vodećim medijima treba kao hleba. Ne bi vučić(će)vci triput reprizirali emisiju da im ne ide u korist. Postoji tu i neka neukusna priča za koju je pomenuti političar sam kriv. Nedopustivo je što se Maršićanin nije dobro pripremio (ma, što ga ceo tim pravnika nije pripremio), pogotovu što su na istu temu prethodnog dana na konferenciji za štampu "davili" Sandu Rašković. Na kraju se nije moglo izvući ni za glavu ni za rep šta je potpisano i da li je trebalo da bude ratifikovano u skupštini, mada sam tek iz gornjeg članka shvatila da se ceo zaplet odnosi na sporaѕum iz 2006(sa SAD, a ne sa NATOm) koji zbog tehničkih detalja nije ni stupio na snagu. E,sad, zašto je uopšte i sklapan? Sanda je pomenula da je bio iѕnuđen, zbog saglasnosti DS za Ustav Srbije (ovo nije preneto na TV). I, implicitno, da je neko "pazio" da do ratifikovanja ne dođe, dok je mogao!
Preporuke:
26
1
39 utorak, 23 februar 2016 22:12
Djura
Kažete da je voditeljka na početku emisije uzela informer dobar list za nepismene da imaju šta da čitaju,
Preporuke:
28
0
40 utorak, 23 februar 2016 22:37
SV
Smatao bih da me je velika nesreća zadesila kada bi moje postupke trebali da opravdavaju Ivana Vučićević i Dragana Vučićević.
Uzgred, da li se varam ,ako napišem da je na neki način po obrazovanju Ivana Vučićević koleginica Tomislava Nikolića.
Preporuke:
29
0
41 sreda, 24 februar 2016 01:09
Smardik
Krajnje je vreme da srpski političari shvate da ne treba da gostuju u ovakvim emisijama gde su im sagovornici šizofrenici poput Vučičevića, partijskih kerovi poput ove novinarke, raznorazne slugeranje kao što su Milićka, Sonja Liht, Olivera Kovačević, Jovanović, Tadić, Kostreš i ostale gomile evrofanatičnih stambolićevaca preogrnutih u bojovnike NATO pakta i Brisela.

Ne slažem se sa ovim stavom Savamale. Naprotiv, treba ići na ovakve duele ali dobro pripremljen, koko je već naglašeno u mnogim prethodnim komentarima. Gostovanje Boška Obradovića večeras na N1 televiziji u emisiji "Presing" to potvrđuje. Njegovo sučeljavanje sa Jelenom Milić je školski primer kako sa njima treba razgovarati - odmereno, argumentovano i vrlo sigurno tako da su sve provogacije sagovornice i voditelja bile neuspešne. Pogledajte ako niste, a mogao bi i Pink, u skladu sa uspostavljenom praksom, da reprizira emisiju. :-) Maršićanin bi svakako morao da je pogleda i da izvuče pouke.
Preporuke:
19
1
42 sreda, 24 februar 2016 20:42
Curiosity killed the cat
Emisiju "Panorama" na Studiju B, o kojoj govori ovaj članak, nije preneo u celosti samo TV Pink, već je, u ponedeljak 22. o.m. oko 9 uveče, prikazana i na Novosadskoj TV, zvaničnom medijskom servisu grada. Zanimljivo je da li će na ovo da reaguje DSS u Novom Sadu, koji sa SNS čini vladajuću koaliciju u ovom gradu.
Preporuke:
5
3
43 sreda, 24 februar 2016 22:32
srpska sarma, a može i pasulj@ Curiosity killed the cat
Proverite da li "Vaša" novosadska "DSS" ne pripada npr. "samostalnoj DSS" (SDSS) Andreje Mladenovića, koja je u Beogradu malo u KOALICIJI sa SNS, malo se šetka "na crno" na anti-NATO skupu u organizaciji "Zavetnika"!? Znate, u SVAKOJ stranci PREOVLADAVAJU karijeristi, pa pošto je OČIGLEDNO da je Vučić "puko" (o njegovoj "stranci" neću da komentarišem) i da se VLAST SUŠTINSKI "kotrlja ulicama", onda je logično da se SVI "k....u" sa SVAKIM!? Uostalom, vidite KAKO nastupa Nenad Popović, malo bi sa Vučićem, al da ovaj bude za Ruse!? Nije, nego!? Ergo, politikantski PACOVI su osetili LEŠINU SNS-a (uostalom, SNS je OD SAMOG POČETKA bio politikantski ZOMBI, ergo ŽIVI MRTVAC!?), pa je logično i da se "RAZLETE"!? Uostalom, da li primećujete kako se preko ovog "naprasnog" "srpskog" PAPOLjUBLjA pojedinci POZICIONIRAJU za neku buduću "visoku politiku", dok se drugi preko raznih ŠATRO "levih" "NATO ivent-brejkera" "preporučuju" za neke "nacionalne antiglobaliste"!? Tako je bilo i pred 5-ti oktombar!?
Preporuke:
7
2
44 petak, 26 februar 2016 20:18
Dalibor Stojanac
Mrzim politiku,slučajno sam odgledao emisiju,i nikako mi neide u glavu mali "VUČIĆ" i gospodja "butkica"da su toliko nekulturni da ne dozvole čoveku da završi reč do kraja.Dokaz nekulture,domaćeg vaspitanja ili nešto drugo....sve u svemu strašno!!!!
Preporuke:
3
2
45 petak, 26 februar 2016 22:40
turas
Ovde je očita ona Raselova (ako se ne varam);najgore je kada pametni ućute a glupaci progovore - ili još gore ne dozvoljavaju pametnima da govore kao Vuč(ićev)ić Gledajući spot , prosto je smešno kada i voditeljka pomaže ovome glupaku . Još je tragičnije - ko stoji iza svega . Taj je urednik RTS . Tuga , da jadnije ne može biti .
Preporuke:
4
1
46 nedelja, 28 februar 2016 20:32
Sintetičar
Protiv fašizacije se ne može neravnopravnim TV duelima, finoćom protiv pljuvača i odmerenošću na bukače.

Čak ni poštovaoci NSPM nisu jedinstveni, a kakav li je tek odjek bio među publikom rijalitija, nama je teško i zamisliti.

Rogovi u vreći se lepše slažu od patriotske oplozicije; preostaje strpljenje, pa, kad dogori do nokata, - ulica.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner