Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Svedočenje u korist generala Mladića

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 30 decembar 2015 14:15
Zoran Đorđević
Senzacionalno svjedočenje GRM 116 ne samo da nije dobilo publicitet u svijetu nego ni u srpskim medijima nigdje nije bilo udarna vijest.
Pitam sve vas kako bi Hrvati iskoristili neku takvu priliku da spasu svoje.
Stvar je u tome što bi svaka vest u našim medijima o tome posredno bar delimično amnestirala Miloševića, a cilj svih postpetooktobarskih vlasti je da se održi stereotip da je on, samo on i niko drugi kriv za sve.
Ovako, ta stvarno važna vest je prošla kao da se radi o obijanju neke seoske prodavnice.
Preporuke:
82
32
2 sreda, 30 decembar 2015 14:15
Bojan, Priština
Cerić je okoreli Srbomrzac, mrzi Srbe iz dna duše i nema koje zlo nam nebi učinio kad bi mogao.

E sad, njegovo duhovno čedo je Zukorlić.
Zukorlić je osnovao političku organizaciju u kojoj su Cerić, Ganić i ostali zlikovci kojima su ruke krvave do lakata od Srpske krvi.

Zukorlićev ogranak partije BDZ na Kosovu vodi Sahit Kandić, po nacionalnosti Musliman a devedesetih aktivni pripadnik terorističke UĆK.
Na svojim profilima kači slike na kojima pozira pored uništenih bornih vozila Vojske Jugoslavije i ubijenim vojnicima.

To je samo par kockica u njegovom mozaiku.

E u ovoj jadnoj Srbiji, taj i takav odža ko zmija u nedrima nesmetano deluje, vodi Univerzitet, televiziju, indoktrinira narod po džamijama itd.
Samo u Pazaru ih je sazidao 50, a u delimeđama je podigao minarete najveće u evropi i ciljano nekoliko metara visočije od Hrama Svetog Save na Vračaru.

Pazar(najružniji grad na Balkanu), su načinili muslimanskijim nego što je Islamabad, oni divljaju a Srbi se iseljavaju
Preporuke:
91
34
3 sreda, 30 decembar 2015 17:11
šehidi
To što Srbija,zvanična i ostala,ćuti o ovom izuzetnom svedočenju,sramota je velika i pokazuje najbolje kakva je danas vlast i demagogija iste u Srbiji.
A to ide ruku pod ruku sa izjavama pomenutog"militantnog"Mustafe Zukorlića u medijima,koji daje podršku premijeru Vučiću.
Što se ćutanja Zapada tiče,događaji sa islamskim fundametalizmom IS,koji su apsolutno na liniji islamske deklaracije Alije Izetbegovića s početka teksta,će biti naknadna opomena za ono što se spremalo uz punu podršku"zapada" i šta se uveliko događa.
Samo što šehidi danas u evropi i u svetu imaju negativnu konotaciju.
Ako ih ko uopšte i pominje.
Preporuke:
53
8
4 sreda, 30 decembar 2015 21:39
Nedo
Autor odlicno opisuje "stanje srpske krivice" za rat. Ni dans Srbi ne stoje bolje. Vlasnici rata u BiH su bili vlade SAD i Velike Britanije, a ko nije bio njihov "friend" kao sto su bili i ostali Ceric i Izetbegovic, taj nije imao cemu da se nada. Bilo kakve svedocenje u Mladicevom slucaju nece i ne moze uticati na vec odavno donesenu presudu.
Preporuke:
41
1
5 četvrtak, 31 decembar 2015 12:16
Student
Istinski bi htio znati kako izgleda jedan njegov sat sa studentima i kako se oni osećaju nakon njegove priče?
Preporuke:
12
2
6 četvrtak, 31 decembar 2015 12:56
Baštovan
Hvala gosp.Kecmanoviću što se osvrnuo na tu neverovatnu vest iz Haga, koju bih i ja da prokomentarišem, ali ne na politički način.Moj deda, Srbin iz Krajine,imao je običaj da govori:"Moj sinko stvarnost je tri puta gora od onoga što možemo da zamislimo" i eto ova agencijska vest daje mu za pravo. Vrhovni islamski verski vođa i predsednik najmasovnije islamske partije u vreme građanskog rata u BiH smišljaju i organizuju pokolje svog stanovništva u ulici V.Miskina i na Markalama, a onda se javi predsednik vojno najmoćnije(tada) sile na svetu i da im zadatak da smisle ubistvo barem 5000 bošnjaka,radi stvaranja (trajne)genocidne optužbe za Srbe.Dante bi ih smestio najniže u paklu,Njegoš bi rekao za tu trojku"paščad, ne ljudi", a ni Beograđani ne zaostaju sa izrazom "dno dna".
Dedin izraz ne gubi na aktuelnosti ni danas u Srbiji, zadatak koji su dobili ovdašnji vlastodršci nije ništa drugačiji od Haških tumača istine.Nadam se će i to uskoro na videlo...
Preporuke:
27
4
7 četvrtak, 31 decembar 2015 18:42
SM
To što sadašnja svedočenja svedoka pod brojevima nisu publikovana,nisu kriva sredstva informisanja i novinari,bar ne svi,kriva je vodeča politička garnitura Srbije.To su sve politikanti,špekulanti,komformisti i nečasni ljudi.
Preporuke:
19
0
8 četvrtak, 31 decembar 2015 20:14
ABV
@Zoran Đorđević

Gospodine, Vi ste napisali: „Pitam sve vas kako bi Hrvati iskoristili neku takvu priliku da spasu svoje. Stvar je u tome što bi svaka vest u našim medijima o tome posredno bar delimično amnestirala Miloševića, a cilj svih postpetooktobarskih vlasti je da se održi stereotip da je on, samo on i niko drugi kriv za sve. Ovako, ta stvarno važna vest je prošla kao da se radi o obijanju neke seoske prodavnice.”

Tačno. Međutim, veoma me ljuti što ste dobili 31 negativan glas. Pitam se ko su ti ljudi? A nijedan nije u stanju da napiše komentar kojim bi obrazložio to svoje neslaganje.

Mnogi su verovatno „Bošnjaci”, Šiptari i Hrvati. Zato je važno pisati komentare ćirilicom, da malo naučimo te neprijatelje srpskom pismu. A drugi su verovatno povampirene komunjare i drugosrbijanci. Ni njima nije na odmet da se prisete „retrogradne” ćirilice.
Preporuke:
22
1
9 četvrtak, 31 decembar 2015 22:03
siniša @ student
Pre trideset gsdina Nenad Kecmanović je na našem fakulttu davao neke zamene i održao je par predavanja iz sociologije.

Nesumljivo je potvrdio da je zajedno sa svojim bratom Dušanom predstavljao sam intelektualni vrh u Sarajevu. Taj nivo i te standarde koje su njih dvojica postavili nikada više nisu dostignuti i ne verujem da će skoro u Sarajevu i celoj BiH.

Uz obavezno gradivo on bi dodao i neki aktuelni sociološki fenomen, kao na primer moda ili oblačenje ili komparativna sociologija upoređujući sociološke fenomene u inostranstvu i kod nas. Vrlo zanimljiva predavanja je imao i vrlo inspirativna.

Ono što sam ja doživljavao kao nedostatak je što nikada nije direktno rekao da u CK sede idioti, niti da je Fu Mu ustaša.

Sa Tunjom Filipovićem je polemisao na jednom visokom akademskom nivou i bio superioran.

Nemad Kecmanović je akademski biser i vrh BiH sociologije i politikologije.
Preporuke:
19
2
10 subota, 02 januar 2016 11:34
petar
Jadno je drustvo koje vode Ceric i Ganic, jad i beda od ljudi, zarad visih ciljeva oni bi zrtvovali i svoje i tudje...a mnogi od njih su se skolovali u Srbiji, Ganic, Halilovic, ...

@sinisa, student

Premda necije pisanje ne mora da povlaci da je dobar predavac, na osnovu svih novinskih clanaka i javnih nastupa Nenada Kecmanovica verujem da je sjajan predavac. Moracu i neke njegove naucne radove da procitam. Danas ta predavacka komponenta retko koga zanima, vecina mojih profesora su mislima na nekim konferencijama, medju bodovima, clancima, casopisima...predavanja i studenti ih ne interesuju, to rade njihovi asistenti, mada i njih to ne interesuje previse, oni rade svoje disertacije, pregledaju seminarske radove. To je dobro za nauku, ali za nas studente je to katastrofa.
Preporuke:
5
0
11 nedelja, 03 januar 2016 20:56
MV,
ABV, Apsolutno podržavam Vaš komentar u vezi ĆIRILICE. Analiza akademika Nenada Kecmanovića, kao i obično, na visokom intelektualnom nivou.
PS, Bilo bi dobro da posetioci ovog portala, koji su bliski programerskoj i kompjuterskoj tehnici, ponekad napišu proceduru prelaska sa latinice na ĆIRILICU. Potrebno je malo truda i to malo često nedostaje.
Preporuke:
6
0
12 sreda, 06 januar 2016 21:21
Kriva je i srpska pasivnost
posle rata i omogucavanje neprijateljima da nas pobjedjuju u miru. Ne samo da se neke organizacuje muslimana organizuju u ostvarivanju svojih ciljeva, nego je kod njih SRAMOTA ne podrzati opstu stvar svoje nacije i takvi pojedinci bi bili izopsteni iz njihove sredine. Zato i jesu tamni vilajet, ali zato i pobjedjuju Srbe koji se takmiche ko ce vise uraditi PROTIV svoga naroda, tj. ko ce biti veci izdajica. E, dokle god je tako mi cemo propadati i necemo izlaziti na izbore, nego ce nam muslimani iz Raske/Srbije, Federacije i DIJASPORE/muslimanske, birati SRPSKOG clana predsjednistva BiH ili gradonacelnika Srebrenice, pa cemo se mi iseljavati, a oni dobijati sredstva za povratak i to u RSrpsku.Zasto, npr. Srbi nisu organizovali sudjenja za ratne zlocine, paralelna onim u Haskom tribunalu.To je trebao biti ozbiljan drzavni projekat Srbije i R Srpske, pa bi se saznala i druga strana istine, Srpska, sto je u Hagu nemoguce.Onda nas nebi mogli ucjenjivati ovi sa zapada ai nase potomstvo bi zn
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner