Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dragoljub Žarković: Srđa Popović, Vreme i drugi - kratak prilog demistifikaciji

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 28 novembar 2014 20:48
Jasna
Bas uzivam u ovakvim tekstovima koji pripadaju zanru "drugosrbijanski medjuobracun",a da vole pare i da su na iste lakomi to znamo odavno!
Preporuke:
33
7
2 petak, 28 novembar 2014 22:18
Gvozdeni puk
`Kad je već boravio u Sjedinjenim Američkim Državama, potpisao je peticiju koja se zalagala za vojnu intervenciju u Bosni, a pošto tamo titula srbijanskog advokata i borca za ljudska prava ne znači baš mnogo, potpisao se kao Srđa Popović, osnivač Vremena. Pet, šest hiljada kilometara razdaljine učini neki put da osećaji otupe, ali nije bilo potrebno puno mašte da se domisli kako se novinari i drugi zaposleni u Vremenu mogu osećati nakon tog potpisa u zemlji u kojoj je nacionalizam i nasilje uzelo toliko maha.`

Dragi moji Srbi, ovim tekstom ste dobili šansu da upoznate deo svoje intelektualne GRAĐANSKE ELITE koja vas je vodila i još uvek vodi u bolje malo sutra.Znam da ih nije nimalo stid za sve strahote koje su svojim radom doprineli Srpskom narodu, ali se pitam zašto se ja stidim umesto njih.O Bože moj, spasi Srpski narod i nedaj da sumnjamo u tvoju pravičnost.
Preporuke:
27
5
3 petak, 28 novembar 2014 22:38
Arčibald Rajs
Eto, toliko o poštenju drugosrbijanskih mesija. Cela ta beogradska (malo)građanština počiva na pohlepi, i dok ima para ima i akcije, kad nema kinte odu niz vodu.
Preporuke:
17
4
4 petak, 28 novembar 2014 23:04
...
Jadno vam je Jasna radovanje!
Nađite ga u pravim stvarima ako ih ima oko vas i oko nas gde su vaši svuda unizili Srbiju i Srbe i učinili čak i drugosrbijance manjim zlom od vaših iz devedesetih.
A to nije mali uspeh Jasna, malo ko je verovao da od petooktobaraca ima gorih, ali vaši su dokazali da mogu i ono nemoguće - da budu DALEKO GORI od drugorbijanaca!
Uvek vama i drugosrbijancima sve sa Kirbijem ostaje zajednička radost koju delite i po stavovima i po emocijama tj mržnji prema Koštunici.
Preporuke:
8
6
5 subota, 29 novembar 2014 02:40
Aleksandar
bez Srđe Popovića "Vreme" ne bi postojalo

Ili preciznije izreceno: Da nije bilo CIA ne bi postojalo ni "Vreme". A da nije bilo Popovica CIA bi nasla nekog drugog Popovica, koji bi se posle "snasao" u SAD.
Preporuke:
11
4
6 subota, 29 novembar 2014 09:12
miko
Treba bežati glavom bez obzira kad počnu da se ruše "moralne gromade". Kamenje leti na sve strane.
Preporuke:
6
0
7 subota, 29 novembar 2014 13:27
Jasna@trotackastom DSSovcu
@Trotackastom Drugosrbijanskom DSSovcu
sve sto mislim o vama DOSovcima rekao vam je Seselj pre neki dan,tako da se ne bih bespotrebno ponavljala!
Preporuke:
3
2
8 nedelja, 30 novembar 2014 12:49
Ujka Vasa
Srđa Popović je bio stožer Druge Srbije što u prevodu znači da je bio glavni kontakt sa Organizacijom preko koga su išle pare i instrukcije.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner