Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dragoljub Petrović: Alo, Ajnštajn

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 17 oktobar 2014 17:29
s.p.Lajković
Polako se autor vraća na svoje pozicije udarnog demokratskog ...... Sve mi je manje sipmpatičan naročito posle insistiranja da Vučić vrati Utisak. A sad zamislite da sutra ovaj to uradi i naredi 92-ojci da vrati emisiju? Pa to bi bio veći dokaz njegove diktature nego išta do tad ali bi ovakve "demokrate" najzad bile zadovoljne. Demokrate su uvek imale diktatorske aspiracije i metode koje su se krile iza baršunastog i slobodoumnog rečnika koji je bio samo to - rečnik.
Preporuke:
25
14
2 petak, 17 oktobar 2014 17:36
ljubomir jarić
Gospodine Petroviću, Vi ste tipičan primerak dobrog Srbina koji sve radi na svoju štetu. Vi dobronamerno savetujete zlotvora i pri tome znate da je zlotvor. I šta ako Vas posluša? Biće manji zlotvor? Ne, neće, samo će duže da traje!
Preporuke:
31
4
3 petak, 17 oktobar 2014 17:37
teletabis
Sedeo sam to veče ispred televizora sasvim zadovoljan jer pre toga sam pojeo lepo parče domaće gibanice i polako ga zalivao pivom. Kad odjedanputa zastava i to ne srpska trobojka, čak ni albanska zastava već velikoalbanska zastava. E tog trnutka sam postao nekulturni nezadovoljnik džiberske provenijencije, i ne samo ja već i cli stadion, a bogme i milioni gledalaca.

A to nezadovoljstvo sa Vođom je tek prevršilo svaku meru kada sam sutradan pročitoa njegovu izjavu da se znalo za ovaj incident. Sada mi samo nije jasno zašto svi odgovorni ne vise ispred Skupštine kao opomena svima nama. Aaaah, pa ne može niko da ih uhapsi ili osudi jer naša država ne postoji - ako pravosuđe jedne države skoro dva meseca ne postoji kako onda to može da bude država.

Pa sada mi bre objasnite kako da ne budem nekulturni nezadovoljnik džiberske provenijencije? A kad se samo setim hajdučije i otimačine od penzija i plata a koje Vođa zove reformama, ma da batalim ispašću mnogo prost.
Preporuke:
39
0
4 petak, 17 oktobar 2014 21:01
fristajlo
Prvo- Petroviću, žut si, k'o dunjac.Providi ti se, iako se farbaš.A drugo- ako je Vučić zaista odgovoran za ovo sužavanje prostora za Bećkovićevu, od koje je ovaj narod i država samo štete video- to mu nikako ne treba uzimati u "negativno brojanje", što bi rek'o čika Jova Zmaj.Svi vi, kojima fali ta emisija- zapitajte se- zašto vam fali?Mislite da je njoj do istine i pravde?Zlo i naopako- ako je ona brani.Onda je bolja mrtva tišina.
Preporuke:
19
6
5 subota, 18 oktobar 2014 07:37
Ultravizitor
G. Petrović je duhovit i inteligentan čovek. To ne znači i da je svestan da je upao u zavrzlamu dizanja cene AV-u i njegovoj opoziciji. Danas je, a i danas, u Srbiji na snazi režim zapadnih sila koje vladaju Ukrajinom gde nema Rusa. Sloboda medija nije jača strana AV-u kao bilo šta drugo. Bećkovićeva je deo istog sistema. Ide na drugo radno mesto gde joj je uvećana popularnost na simpatije i pametnih ljudi. AV radi posao kao da se ništa ne dešava, jer se i ne dešava osim njihove pretstave za koju dobijaju i kintu, dok mu popularnost skače. Jer nije zabranio Bečkovićku i njihov utisak, a mogao je! Nije jer je to i njegov, ali za pretstavu ima se i scenario. E to je zavrzlama koju ne svata inteligencija u Srbiji.
Preporuke:
1
2
6 subota, 18 oktobar 2014 14:16
Arčibald Rajs
Ma šta napriča ovaj, znači kada nacionalista psuje Vučića radi se o džiberu koji se dokopao kamere, a kada su psovali Slobu, to je bio pristojan svet koji je imao muku. Ne znam ko je gori, Vučić ili ovaj lik, mada su oobojica iz istog stada zaslepljenih evrotalibana.
Preporuke:
2
1
7 subota, 18 oktobar 2014 23:39
Snežana
Na osnovu komentara čitalaca zaključujem da sam "žuti", s obzirom da: 1. volim "Utisak nedelje", 2. da mi nedostaje ista emisija i 3. smatram da čovek, koji je izgovorio one reči Vučiću, jeste prost, iako mi je, ruku na srce, bilo drago kada sam ga čula i videla. Smešno. Imam 46 godina, ne znam na koliko sam izbora izlazila do sada, ali sam uvek glasala za nacionalnu opciju. Nikada za Demoktratsku stranku. Žao mi je što su čitaoci ovog sajta tako jednostrani. Žao mi je što se i ovde "glasa" po principu, "ako ne misliš kao i mi, onda si protiv nas".
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner